Spåra i skogen..

Har tillbringat kvällen tillsammans med min bästa vän ute i skogen med hundarna.

Spår och uppletande. Super duktiga. Är nöjd, stolt och glad. 

(null)

(null)

(null)


Morsdag.

Älskade mamma! Är Så tacksam och glad för att jag har dig. Ställer upp på mig till 110%
Och min 4benta hårboll blir överlycklig när han får komma till "mormor".

Älskar dig min fina mamma <3

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Bröllop..

Detta kändes jätte konstigt, udda, så långt ifrån min konfertabla zon man kan komma.  Men får erkänna att det ändå va trevligt. 

Vi har på dagen träffats i 3månader och nu har vi gått på bröllop tillsammans som ett par.. Visste inte vad dom hette dom som gifte sig. viste inte vart jag skulle, aldrig träffat dom. Så första mötet va "Hej Hanna heter jag, äh.. Grattis" 

Så blir det när man inte säger ett "tydligt nej"

Men bästa vännen min fixa make up och frisyr. Super nöjd, tusen tack!  Och dagen till ära åkte klänningen på. Så nu behöver jag inte andvända det mer i år. :p

Det är ju tur att jag tycker väldigt mycket om denna pojke. Annars hade jag aldrig gått med på detta. 

Han <3


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)Martin <3

Nu är det officiellt.
Här är mannen som fångat mitt hjärta. <3

(null)

Jag har alltid trott att det vart nått fel på mig. Har aldrig vart riktigt kär, har aldrig känt fjärilar i magen som folk pratat om. Har aldrig riktigt känt att jag saknat någon..

Har försökt intala mig själv när jag träffat någon att "det är väl så här det ska kännas" men har egentligen inte känt nått speciellt. Man mer intala sig själv och försökte acceptera att det är väl så här det ska va.. och så blir man leden när det inte fungera för man trodde att det skulle fungera.. för det va det man intala sig själv..

Men nu vet jag vad alla pratar om. 
Han fånga verkligen mitt hjärta. Jag våga öppna mitt hjärta och visa mig sårbar. Jag föll pladask. Jag blir mer kär för varje dag som går.  Att få starta dagen tillsammans med honom är lycka. Att få vakna upp med ett leende för han ligger där bredvid. Att få känna att man saknar honom när han är borta är ändå en skön känsla. 

2018 är vist mitt år. Lycka <3

Sötnosar.

(null)

(null)

(null)

Mina små älsklingar. 
Finns inget jag älskar mer än att komma hem och få dagen tillsammans med mina hårbollar. Vad vore livet utan katt och hund? Otur..

Efter en fantastisk helg kan man ju inte säga att måndagen starta bra. Full fart massor att göra. Högt tempo hela dagen och så kommer man ut till bilen och möts av punktering.. åh NEJ. 

Va bara att ringa mamma och be henne hämta mig. Sen invänta att Martin skulle sluta jobba så han kunde laga min punktering. 

Det va ju tur att det inte skedde på motorvägen på väg hem i söndags utan att bilen stod fint parkerad på jobbet. 

Löjligt.. en liiiiten spik.

(null)

(null)


Road trip

Har haft en fantastiskt bra helg tillsammans med mina bästa vänner. En road trip ner till Göteborg i fredags. Där vi åt och drack gott och så gick vi på Dannys krog show. Sååå sjukt bra. Är sååå nöjd med fredagen. 

På lördag morgon for vi vidare mot Ullared där vi tog en shopping dag på gekås. Köpte inte så mycket som jag brukar göra när jag är där. Men är ändå nöjd med mina inköp. :) 
Sov kvar på hotell Ulla. Tog en timme inne på gekås idag också på morgonen innan hemfärden. (Va vist nån som va klantig och köpte fel mobil skal. Missa den lilla detaljen att det Stod PLUS på sidan. Så stor mobil har jag inte) men va ju tur att vi kunde åka och byta på morgonen ;)

En riktigt bra helg. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)Mina två <3

En suddig Bonzo och Mannen som fångat mitt hjärta <3

(null)


Syster, häst och hund.

Kunde inte ha startat valborg på bättre sätt. Åkte ut till fina hästen tillsammans med syster och hunden. Så mysigt och allt gick så bra. Love it. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0