Skyller på skorna..

Omplåstrad på Vårdcentralen idag. Jag skyller på mina gamla fotbollsskor. Därför va jag idag iväg med Pappa och köpte nya fotbollsskor. Nu rackarns får tån läka fort. :)

Jag knalla iväg innan lunch och frågade snällt i luckan på Vc om man kunde få en tid. (Ibland känns det skönt att man är igenkänd) Hon ringde ett samtal sen bad hon mig komma tillbaka efter lunchen.

Väl på plats va det en snäll undersköterska som hjälpte mig att plåstra om mig galet äckliga tå. Hon tittade på mig när jag satt där på britsen "du får lägga dig ner" -åh tack, får jag.. förmodligen såg jag nog rätt blek ut :p

När allt va klart knacka det på dörren, in kommer en sjuksköterska "hej hur går det för er, gick det bra?" Undersköterskan svara "nu är vi färdiga, har lagtom en stortå" sjuksköterskan tittade på mig, log och sa "men vist var de väl värt det, ni vann ju. För vist spelar du i valla" :)

Hehe, vilken sköning. Vilken koll hon hade. Ingen aning om vem det var :p

Jag har nog inte hört nån idag som tycker jag ska fortsätta spela, mer än den där sjuksköterskan.. Klart det va värt det, spela 45min i andra halvlek med ett smärtande knä och en paj tånagel. (Jag är ju inte ensam om att skada mig, nog många som kände krämpor efter matchen) Man är så inne i matchen att man inte vill känner smärta.. Man bara kör på.. Lyckan tar över då man känner. Vi kommer att vinna. Jag känner lycka över att spela i det här laget. Ett skönt gäng. Är nöjd över att spela back att få rensa undan bollarna. Lycka när man känner att "det går bra nu" det är fokus 90min, så får man ta smällen sen när man går av plan. Jag gläds över att glädjen i laget är tillbaka. Det är roligt att sparka boll. Även om kroppen mer säger ifrån. I mitt huvud är jag fortfarande 12-15år, då jag va som bäst. Men kroppen närmar sig 30. :p Än ger jag inte upp!!!

Nu kommer jag ha super snabba skor ;)


Seriepremiär

Då va första serie matchen spelad. Vilken kanon match vi gjorde. Vilken bra start. Vi börjar med en fin vinst borta mot ik viljan/Strängnäs med 4-2. Det är ju strålande så duktiga vi är!! Ja tycker om mitt fina fotbollslag!! :)
 
 
Det kostar dock på kroppen att ligga på topp. Spela back idag. Kändes riktigt bra första 20min. Sen börja mitt knä mara lite. Det va bara ut och vila så va jag på G igen. Sen i andra halvlek hade jag lite fint ont i min stortå. Kändes väldigt konstigt. Men va bara att bita ihop och jag spela hela andra halvlek.
 
När jag kom hem tog jag en närmare titt på min onda tå. tånageln som redan va halv höll på att ramla av helt.. Jag hatar fötter.. jätte äckligt.. illa mående, gråtfärdig, smärta, Aaaaaaaaj!!!! Det va bara att försöka dra bort den. Nu tycker jag smått synd om mig själv för detta är inte skönt!!! Sån grym smärta. :(
två matcher. En halv tånagel per match., som sagt, kostar på att "ligga på topp" :p
 

Dyrt..

Seriöst, 3godisbitar för 60kr
Marknad på torget. Sara köpte dessa fudge för 60kr så jätte goda vet jag inte om dom va. Rätt sliskigt. :p


Fredag - grilla - arbetskamrater..

En fredagskväll med arbetskamraterna. Grillat, ätit och druckit gott. Många Goa skratt. Man behöver sånna här kvällar. En riktigt rolig och trevlig kväll :)


Sötisen..

Hitta en sån galet söt bild på Liam. Tiden går så fort!!! Inser att man ska njuta och ta till vara på dagarna som går..


Tjejplanet...

Trevligt mail så här på söndags kvällen.
Är tydligen nominerad till tjejplanet. :)
 

Vårsoooool :)

Underbara söndag!!! Vår solen, värmen är äntligen här!! Som bomull för själen!!! hur underbart är det inte att sitta ute i solen med en kopp kaffe i handen med bästa vännen som sällskap. Lycka!!! Sen iväg och heja på bästa fotbollslaget som idag hade träningsmatch mot Vingåker. matchen sluta 1-1. Avsluta dagen hemma hos syster min. Bus och mys med barnen.
vilken bra helg det blev! Känner mig nöjd, glad, lättad.. Nu känns allt bra igen!!! :)

Underbara Lördag!

En lördagskväll när den är som bäst!
grillning med fina vänner <3

Dagens horoskop.


Underbara vän!!!

Jag är så galet glad att jag har en sån fin vän. Och nu vet jag inte vad jag gjort för att förtjäna allt hon gör för mig?? Idag svängde hon förbi med en påse godis. :) (Jag Va så galet sugen på S-märken igår. Så fick jag ett meddelande "Hade jag vart ledig hade jag kommit förbi med en påse") Lite långt att åka från vingåker till Katrineholm och tillbaka bara för att jag är sugen på godis... och vad händer? Hon skulle komma förbi med ett par skor hon beställt åt mig nu ikväll. Men hon kom inte bara med skor. Hon hade även med en påse med just S-märken. Hon är ju för rar. Tuuuusen tack <3


Jag och Lotus

Ibland är det verkligen såååå skönt med lite egen tid. Man kommer hem, slänger sig på soffan och så kommer lotus och kryper upp i ens famn och är hur gosig som helst. <3 mitt lilla hjärta.

Men vi fick lite besök igår. In kom en stilig elektriker som fixa lite med elen här hemma. ;) (min kära svåger titta förbi) :)


Hon kan överaska och göra en nyfiken...

För typ en månad sen fick jag ett meddelande att jag skulle försöka va ledig på eftermiddagen den 12e april. Jag förstod väl att det hade med min födelsedag att göra. men så mycke mer fatta jag ju inte.??
 
På min födelsedag får jag ett kort av finaste vännen där det står som så här:
"Stort grattis på din födelsedag finaste du!
På fredag kl 14:30 vill jag att du står redo för en trevlig
eftermiddag/kväll tillsammans med mig.
Tag på lite finare kläder och mascara på ögonen
så blir allt finemang :)
Du behöver inte ha med dig något mer än dig själv
och kanske mobilen förståss, hihi!
Så vännen min, nu har du lite att vara nyfiken på :)
Ha en underbar födelsedag min finaste vän
& "bästis" Kramar i massor Hanna"
 
LITE NYFIKEN? Hallå?
Inte snälls.. jag blev ju jäääääte nyfiken..
Tycker inte om när jag inte har koll på vad som ska hända.
 
Så kom den efterlängtade fredagen. Vad skulle nu hända?
 
Jag får ett sms på morgonen där de står:
"idag ska vi ut på äventyr, hm!
Undra sa flundra om vi ska va i K-Holm eller vingåker
eller kanske någon annanstans ;) kul ska det bli iaf!!!!!"
 
Hmmm??? Spekulationer på hög nivå.
Det blir nog nått med mat. Men varför ska vi äta så tidigt?
Varför ska hon hämta mig 14:30?
fick inte ihop tiden..
 
Hanna kom sen och hämta upp mig,
när jag sätter mig i bilen slog hon på Gps:en
Ser att i hörnet står det (Västervik) Hallå?
fattar ingenting.. åker mot norrköping..
hon säger ingenting.. får sitta där snällt och bara fundera..
VART TAR HON MIG??
 
Passerar Norrköping?? Konstigt..?
Åker in Linköping. Fattar Noll.. varför ska vi dit?
Sen får jag se en skylt "konsert och kongress"
AHA.. vi ska på en konsert.. nice.. :)
 
Hon drog alltså iväg med mig till Linköping
där vi först gick och åt gott
och sen va vi och lyssna på TAKIDA.
Sååååå sjukt bra.
Alltså den mannen som sjunger är så sexig
och hans röst blir han ännu sexigare. ;)
 
Vilken eftermiddag/kväll jag fick.
känner mig så bortskämd. Tusen tack finaste vännen min. <3
En kväll att minnas. Ho kan konsten att överraska. :)
Till och med syster min lyckades hålla de hemligt för mig :p
 
Inte nog med de.
Igår laga hon i ordning en lyxig söndagsstek.
Gudomligt gott. bara smälte i munnen.
och såsen kunde man äta med sked..
snacka om att jag hade god matlåda idag.
MUMS. <3
 
 
Finner inga ord, vilken helg.
STORT TACK!!!! <3
 

10e April. :)

1986 klockan 16:15 kom en liten klump till världen. En tjej som vägde 4320g och va 50cm lång. Runda Goa kinder. En mycket söt sådan.. Ah, det va ju jag ;) idag är min födelsedag. 27år. Tänk va tiden går. Denna dag har firats tillsammans med familjen och bästa vännen min. <3


9e April 2013

Vissa saker glömmer man aldrig. som 9e april 2008. saknaden kommer alltid finnas, men man lär sig leva med den.

Har äntligen slagit mig ner i soffan med Lotus.. Det är endast några få lampor som lyser. tv:n är avstängd men ut från högtalarna kommer ljuvligt piano spel.. Ludovico Einaudi med I Giorni.. Så vackert!!!

Strax där efter kommer underbart trummande.. Höjer volymen till TOTO med I will remember..


Still blond...


Hos Louise...

Igår åkte jag och Ann ut till Louise och Mattias och gosa lite med lilla Emanuel. Så rart med små bebisar. Me like. (Tror iuf att jag goda mest med hunden Tekla) min kompis ;) En trevlig em/kväll med go fika och mycke surr. :)


Söndags mys..

Först en lång promenad med finaste vännen. Sen har jag fått mysa lite med Liam, Alva och Elis <3

Alva tyckte det va jätte konstigt att jag hade hål i byxorna.. "Nanna trasig, måste laga" hehe..


You Are Loved (Don't Give Up)

Don't give up
Because you are loved..


Annandag påsk..

En skön avslappnande dag. Har haft en enormt kelig kille här hemma som är väldigt glad att matte äntligen är hemma. (Han väckte mig 03:00. Pussa, bet mig, krafsade. All uppmärksamhet. Så höll han på hela morgonen.) Mitt lilla hjärta. I bland är han väldigt billig :p

På Em for jag iväg med Hanna till Vingåker. Fika lite med hennes föräldrar. Så har vi kollar på fotboll både på tv:n och nere vid backavallen.
Avsluta med Film och Taco kväll. En mycket bra avslutning på denna påskhelgen!! :)

Tack vännen för dom här dagarna. :) <3


Påskdagen..

Jag sov kvar i Vingåker, så syster kom och hämta upp mig vid 11.30 dax för barnkalas och påskmiddag med familjen. (Saknade dock mamma) firade Tim som i fredags fyllde 2år. Han blev väldigt glad för sin present. Jag och Andreas köpte ett "bollhav" till honom. ;) + några bilar och lite kläder. Tror nog att Tims present va uppskattad bland alla barnen ;)

Efter påsk och födelsedagsfirande blev det en eftermiddagsfika Med Hanna, Cicci och Johan. Mycket trevligt. <3


Påskafton..

Påskafton är väl kanske en dag jag inte kommer att glömma. Både gott och ont. Jag och Emma tog en promenad på förmiddagen. Arne satte på grillen så fick årets första grillade mat. Smakade mycket bra. Jag och pappa lämnade Habo vid 16:30. När jag kom hem gav jag bara lotus mat. Sen satte jag mig i bilen och åkte mot Vingåker. Där jag va bjuden hem till Hannas föräldrar på lite festligheter.

Men resan dit blev icke så lyckad. Precis när jag ska lämna baggetorp får jag en stark röd lampa lysandes i ögonen. SKIT!! polisen, hur fort körde jag? Höll på att fixa med musiken. Noll koll på hastigheten.

"Godkväll, körkort och hastighetskontroll. Har du en aning om hur fort du körde?"
-nej?
"Då kan jag meddela att det är 50km/h genom baggetorp och du körde 74km/h 24km för fort."
(Han tog mitt körkort och gick iväg)
-jaha, kul.. Då blev jag av med körkortet. Det va min ända tanke..
Men när han kom tillbaka fick jag en bot på 3200kr (får alla fall behålla körkortet) phuuu.. Både lättnad och frustration. Såååå klantigt!!! Vet ju att polisen brukar stå där., grrr..

Men jag fick alla fall en galet rolig kväll tillsammans med Hanna och hennes familj. + två kompisar till Kristofer.
En kväll att minnas..


Långfredagen..

Man kan säga att det blev en lång dag. Sov hemma hos pappa. Han väckte mig redan 06:15. Kl 07:00 åkte vi ner till Jönköping/Habo. För att hälsa på Ann, Arne och Emma. Vi stanna kvar till lördagen.. Skönt att komma iväg lite. Jag och Emma åkte till A6 och shoppa lite på Eftermiddagen. En lugn och skön dag.


Skärtorsdagen..

Efter jobbet bar det iväg hem till Paula på "pizza och vin" kväll med några arbetskamrater. En mycket trevlig kväll.


RSS 2.0