Hundvakt..

Har man en hund, kan man lika gärna ha två. ;)


Hundvakt åt Sally en helg som denna. Från fredag till måndag då hennes matte och husse är ute och roar sig.

Jag behöver ju inte gå till gymmet den här veckan iaf. För nog får man sig ett styrke träningspass när man är ute och går med dessa två muskelpaket. Min hund är som en stor bulldozer. Sally är också väldigt dragig. Så jag har jämt göra. Man ryter i åt dom, men minnet är kort. Det fungerar en stund. Sen drar dom igen. Skulle ju va ganska skönt om dom drog åt samma håll. Men icke. 

Igår va min bror med familj ute i byn och plocka svamp. Så då följde jag och hundarna med ut i skogen. Theo va duktig och hjälpte mig hålla Bonzo. Gick väl sådär.   Men va mysigt att få strosa runt lite i skogen. 

Har legat sjuk i veckan. Förkyld och feber. Så klart att orken tryter. Dyng svett efter promenaderna. Men man får så mycket kärlek av dessa pälsbollar. Men också en hel del gråa hår. 

Men skulle inte vilja va utan dom. Finaste hundarna <3Sanningen svider..

Jag hörde sånna kloka ord idag när jag slötitta på TV:n. Citat från Björn Ferry.


"Sanningen gör ont, men tystnaden dödar"

Det är bättre att va öppen och frispråkig även om det gör ont att höra sanningen. Att inte få veta och höra av folk tycker och tänker tär på en. Så sant.

40år

Igår fira jag min arbetskamrat som fyllde hela 40år. Det firades nere vid smedjan. Han hade gjort det jätte fint. En trevlig kväll. Bjöds på taco buffé och äppelpaj. Smakade riktigt bra. Jag kom delad 2a på tipspromenaden. Fick själv va med och delta i en av frågorna "vem har störst mun" tandläkaren säger att jag har liten mun. Men jag fick nästan in alla marshmallows :) stort Grattis Dennis.


Som en papegoja

Att böja sig ner och ta på sig skorna = att få en katt på ryggen. Vips så klättrar hon upp. Sötnosen
Fredag = ridskolan

Fredag är ju min och Alvas dag. Kvalitetstid. I fredags fick även Bonzo följa med. Det va väldigt roligt och spännande att va med på ridskolan tyckte Bonzo.
Bästa vänner.

Bästa vänner, som syskon. Är så tacksam och glad att dom fungerar så bra ihop. Och fungerar man bra ihop måste man ju "klä sig lika" ;)


Hundvakt åt Sally. Här är vi redo för spöregn och mörker. Bonzo

Finaste hunden.
Fredagsmys..

Efter att jag haft mobilen inlämnad på lagning och knappt haft nått liv. Kan jag nu börja uppdatera lite igen. Va gjorde man innan teknikens värld? Vad handikappad man känner sig när man inte har sin mobil och allt man har på mobilen. Fick starta min gamla telefon. Men den va ju hur seg som helst och alla appar fungerade inte. 


Hade nya mobilen i knappt 3månader. Men va det nått inuti som paja. Va som att den haka upp sig. Fanns ingen tutch och skärmen va helt randig. Tog två veckor för dom att konstatera att det inte gick att laga. Så fick en helt ny. (Igen) 

 Nog om detta. Denna helg har jag vart barnvakt åt Liam och Alva. Från fredag-söndag. Det har vart jätte mysigt., även om det va skönt att lämna tillbaka dom :p

Vi blev hembjudna till micke och Josefin i fredags för tacos stod på menyn. Så gott och super trevligt. Me like.

I övrigt har helgen bestått av motion för både hund och barn. (Ja själv har ju så klart också fått en hel del motion) :)

Helgen går lite för fort. Åter till arbetet imorgon. Längtar dock inte till nästa helg då det är min jobbhelg. :( vet inte när jag ska hinna få ordning här hemma. Blir ju inget vettigt gjort. Så kan det va ibland.


RSS 2.0