USA..

Drömmer mig bort!!!!Kvalitetstid på golfbanan.

Har idag fått storpisk av vännen min på golfbanan. En 9håls runda. 17p vs 25p. 

Riktigt roligt att va ute och spela! Me like. 


Egentid med syster..

Jag hade precis vaknat då telefonen ringde. Klockan va då 10:30. Det va Sara som va på väg in till stan och undra om jag ville följa med henne till Norrköping och shoppa. Hade ändå inget för mig. Behövde komma ut så varför inte. Barnen skulle lämnas hos mormor och Pelle. Så det betydde egentid med finaste syster. Jag som verkligen inte tänkt shoppa nånting kom hem med ett par byxor, ett par shorts, en tröja, ett linne, två T-shirtar och 1,3kg godis :) En mysig dag med min älskade syster <3
Koooorv..

4e dagen med korv till lunch. Stammis på Biltema där maten är billig ;)  Skönt att det nu är helg och att nästa vecka blir en vanlig vecka med matlåda.. ;p
Skadeglädje - skratt - jobb - slit - tålamod

I några dagar har jag nu äran att få jobba tillsammans med Liljan! Jag kan inte säga att jag har tråkigt på jobbet. Tungt och slitigt må det vara. Men många goa skratt får man. Det sägs ju att "skadeglädjen är den Sanna glädjen" speciellt som idag då hon fick se både stjärnor och planeter. ;p

Lunch time:
Ska för övrigt bojkotta Burger king. 
Åkte dit för första gången idag. Vi bestämde oss för att ta vår lunch där. Två köer, galet mycke folk. När vi stått i kö i 30min (det vill säga hela vår lunchrast) kommer det fram en tös frågar killen framför "väntar ni på något" killen framför mig som då va vansinnig. Helt illröd i ansiktet. "Jag Väntar på att bli expedierad" och den lilla snärtan säger. "Men vi har ju bara en kassa öppen, den här är stängd.  "Hur kan man bara ha en kassa lunchtid? Fullt med folk. Vart tog personen ifråga vägen som va där innan? Inget som sa att den va stängd." Jätte många folk från båda köerna försvann för det tog sån tid. Mitt tålamod för väntande försvann det också. Så sa då till liljan. "Nu åker vi också här ifrån" så blev att stanna på Biltema, två korv med bröd i bilen påväg tillbaka. 

Korv till frukost och korv till lunch. Jag som inte ens gillar korv. :p

Väl tillbaka i arbetet. Kan säga att jag verkligen går in för mitt jobb. Gnor, fejar och har mig. Gnott så pass att fingertoppen börja blöda. Jag som trodde att det bara kommit in vatten i handsken. :p
Babyshower..

En liten överraskning för Anna. 
När två blir tre.. Babyshower. 

Mallan tillsammans med Annas mor och svärmor hade fixat i ordning så fint. Önskar dom all lycka! 
En tur till golfbanan..

När ingen ville följa med fick jag åka själv. Visade sig att det gick ju bra det med. En 9håls runda. :)
Midsommar 2014

Midsommarfirande på landet med finaste syskonen, syskonbarn. Mamma och Pelle. Robert tvinga oss att va ute fast det nästan va minusgrader. "Man ska va ute på midsommar" det hela sluta med att Robert va ute med barnen och vi andra gick in. :p En mycket kall midsommar. Men vi fick njuta av god mat. Robert är galet duktig på att grilla. En mysig, trevlig dag. "Familjen annorlunda" lite trasiga och knasiga.. ;)

Triathlon

Dagen har spenderats utanför Örebro där Hanna och Jossan skulle köra thriatlon. Omedvetet eller medvetet va det anmälda till elitloppet. Vilket visade sig va Sveriges tuffaste tria. Imponerad över dessa töser. Dom va så duktiga! Kämpade på riktigt bra. 1500meter simning, 4,4mil cykel 10,5km löpning. Fick dessutom höra att man skulle springa 2ggr upp för en slalombacke. Och cyklingen va galet mycke uppför. En solig dag, som vände och börja ösregna. Men avsluta med uppehåll. 


Golf!

Det går bra nu!
Jag och lillebror va ute och spela en 9-håls runda igår. Först höll jag på och trampa på en huggorm. Jag höll på att dö. Och ha en lillebror som sen vet att jag är rädd för ormar gör det inte lättare. Jag ledde med två poäng över honom på sista hålet. Vi båda slår varsina fina utslag och när jag är på väg mot min boll skriker han "Hanna akta en orm. Akta,akta,akta." Jag höll åter igen på att dö. Börja skutta och undrar. "Vart" han börja asgarva och säger sen "jag ville bara få dig i lite obalans" tack! Jag spela trotts allt min livs bästa runda och får 21poäng. Känns fint. Lillebror sluta på 17poäng. Roligt att jag slog honom ;) (han börja kanon bra och ledde med 6poäng. Vilket gör min seger ännu bättre! ;) skönt att ta ikapp det!)Bästa mamma!

Min kära mamma kom upp med blommor. Nu har jag fått riktigt fint på min balkong! Tusen tack! :)Fina pojkar.

Stackars Liam har körtelfeber. En riktig cool liten sjukling. Lillebror kan ju inte va sämre. Han vill också visa sig cool ;)Finaste Lotus!

Min lilla kille i det gröna gräset!Sverige - Danmark - Tyskland

Den 6e juni gjorde jag, Hanna och Sheila en liten roadtrip. Vi sov första natten i bilen. Sen åkte vi bron över till Danmark. Tog båt till Tyskland. Hade det allmänt trevligt. Åkte sen tillbaka till Sverige där vi stanna i Landskrona. Hyrde en liten stuga på en mysig kamping. Lite miljöombyte. En kul grej. Skönt att bara komma iväg. :)
Ett sommar paradis - borta

Igår fira vi mamma. Lite försenad "mors dag". Så barn och barnbarn va hembjudna på middag. Vi avsluta med att åka ut till udden. Min Farfar och farmors sommarstuga. En plats som var ett paradis som liten. Som nu är totalt igenväxt. Man känner knappt igen sig. 

Sommarfest...

Sommarfest med jobbet! Vi va hemma hos Sofia. En ovanligt lugn kväll med riktigt god mat och många goa skratt. En rolig och trevlig kväll! :)

Vårnäs ridskola...

Va ute med Sara och barnen vid ridskolan i torsdags. Nå jippo med riddare och ponny tidning och andra uppvisningar.. Något som uppskattades av de små :)
RSS 2.0