Så mycket kärlek.

Va skulle jag göra utan er. Lycka, kärlek, värme, älskade hårbollar. Dom som betyder mest och förgyller min tillvaro. 

Skilla och Lotus <3

Babyshower..

Lite överraskning för Mallan och Stoffe. Blivande föräldrar. Önskar er all lycka.

Finaste Sally.

Den här hunden gör mig så otroligt lycklig. Finaste vovven. 6mån vs 28år

I fredags fira jag med familjen Lundstedt att Zoe redan blivit 6månader och Kristofer fyller 28år. En mycket trevlig kväll. God mat och gott vin. Min lilla extra familj.

Sötaste Zoe och bästa vännen.

Kristofer.Busfabriken..

Sportlovsveckan är över. Jag och Michelle tog med min arbetsledares barn och min systerdotter till busfabriken i tisdags. Jag tror att jag och Michelle hade lika roligt som barnen. Det roligaste va nog att Michelle gick in som barn. Det va alltså en vuxen och fyra barn. Dom vuxna fick ett rosa armband och barnen ett gått. 


Vi va där vid 15 tiden och åkte hem strax innan 19 då dom stängde. Märkte på Alva att det blev sent då hon såg väldigt trött och hängig ut framåt slutet. Va jag inte viste då va att ungen hade feber. På natten hade hon nästan 40 graders feber. Hon berätta för Sara på morgonen efter "jag ville inte berätta för Hanna att jag inte mådde bra. Det va ju så roligt att leka" lilla hjärtat. 

Alva och Alice 
Ellen och Michelle.
Never give up...
After work..

I fredags hade vi lite fest med arbetskamraterna. + några respektive. Som alltid en mycket trevlig och rolig kväll. Me like.Någon gjorde mig "fin i håret" :p

Ingen fest utan vår sköna Lilian. Inte lätt när man ringer fel. Men vi fick alla ett gott skratt. :)Avtryck i snön..

Haft besök av rådjur på tomten. Lämnat sina avtryck i snön.


Söta tassavtryck.. Kissekatt..Träning...

Känner mig stark, känner att kroppen mår bra. Känns motigt innan men efter känns det sjukt skönt och bra.. Mina vänner klara bara en vecka. Så nu har jag tränat själv 2ggr. 

Har tränat på gymmet 4ggr och ser redan resultat. Går bra nu.. Bygga muskler, bli stark.. Svar JA! :)
Mör i kroppen..

Idag har min kropp drabbats av något som heter träningsvärk. Man får tydligen det när man rör på sig :p

Träna i torsdags igen. Jag har alltid som värst träningsvärk två dagar efter jag tränat. Men känns bra. Nu känner man att man rört på sig och känner att nu är jag på G. 
1010

Tidsfördriv, spel, (som Tetris) man blir fast.. Nördspel, jag är oslagbar. Strategisk. Känner att jag kan det här spelet. Utmanar er att slå mitt rekord. Kommit över 50000p närmar mig 60000p "im stil in the game.." ;)Semla..

Idag är det semeldagen.
Våran snälla arbetsledare gjorde semlor till oss. En laktosfri vaniljsemla till mig. Smakade mycket bra! Tack, tack!!Gym...

Då va årets första gym pass avklarad.
Vinterkräksjukan tog hårt på kroppen. Viktnedgång, mager och insjunken. 55,8kg med kläder på. Jag har en målvikt och det är +10kg  65 kg vägde jag för 7år sen. Då mådde jag som bäst. (Även då jag festa som mest) Dit ska jag nå igen. Inte festandet utan vikten. Med hjälp av träning och bygga muskler. Nu kör vi. :)

Ida och sofia gör mig sällskap. Måndagar och torsdagar är tanken att vi ska köra. Vi har slagit vad om hur länge det kommer hålla. Envis som jag är tänker jag inte va den som bangar först. Dock dumt att jag valt måndagar och torsdagar. Det är dom dagar jag är ledig när jag jobbat helg. Innebär att jag måste åka till jobbet mina ledig dagar. :p
RSS 2.0