...
Trust..
Julbak... Första advent.

Jag, Michelle och sofia har vart hemma hos vår arbetsledare idag och bakat julgodis med hennes barn. ☺️ 

En rolig och bra start på dagen.
Stockholm horse show.

I lördags åkte jag iväg upp till Stockholm med min arbetskamrat och hennes dotter. En trevlig dag. Kul att se alla proffs ryttare. Mycket imponerande.


Soffhäng...

Inte varje dag man myser/ chillar med två schäfrar ☺️ mys dag hos finaste vännen. ❤️
Ridskolan...

Onsdag - En riktigt rolig ridlektion. Känner mig trygg med pollen. Fina tompa. 
(Ser inte ut som jag har nån hals på bilden) 😜Kreativ - jul - krans...

Då har jag vart iväg och visat min kreativa sida ;) min livs första julkrans. Den får jag känna mig nöjd med. :)

Älska julen - Mys - Älska änglar -Fiiint
Husdjur - katter..

Va vore mitt liv utan dessa underbara hårbollar? Mina små älsklingar. 😍


När man känner sig ensam finns dom alltid vid min sida. När man är frusen kurar dom ner sig i min famn. Va vore livet utan husdjur? Mitt hade känts väldigt tomt och ensamt..Bio..

Bio mys med sara, Liam och Alva. "Hotell Transsylvanien 2." Lite konstig och små rolig film. Men mysigt att komma iväg med dessa 3. Förgyllde min dag. 😘

Ledig fredag...

Grymt skönt med lite ledighet. Min lediga dag har spenderats i Örebro tillsammans med Mamma, sofia, Barbro och Elis. En mysig dag. 
Den där Zlatan..

En kväll som denna är man stolt över det svenska fotbolls landslaget. Han gjorde det, den där Zlatan. Det är inte så konstigt att han har 10 guld bollar. Sverige är nu klara för Fotbolls EM. Vilket landslag vi har. Vilka kämpar. Danmark är nu besegrade.. 

Heja Sverige!
Pray for the world..
Vilken värld..

Vad är det för värld vi lever i? Terror, flyckt, offer, krig och våld. Finns det ett stopp för allt elände som händer ute i världen? Va ska hända här näst? När ska dom sluta? 

Idag sänder jag extra tankar till Frankrike och alla drabbade i Paris. Kan inte förstå hur man kan göra så. Varför man vill skada oskyldiga människor. Hur man bara kan gå in och skjuta hej vilt. 

Pray for Paris  Minnen...

När man går igenom gamla bilder och återupplivar gamla minnen. Älskade häst. Finaste jitzi. 5 fina år fick vi tillsammans. Hitta även en bild på lille bror och mirran. Det va tider det. 
Lördag...

En rolig och mys dag, livet på landet. 
Fars dag.

Han har 4 barn och 5barnbarn. En man med ett hjärta av guld. Han är älskad av många och jag är Stolt att just du är min pappa.

Älskar dig.❤️

Mys frukost.

Blev bjuden på lyx frukost hemma hos bästa vännen. Vilken bra start på söndagsmorgonen. Me like
Värmer..

Vilken rar vän jag har. Man blir alldeles varm i hjärtat och rörd. Tusen tack.
Fotbolls avslutning..

Det är nått speciellt med lagsport. Skön gemenskap. För tredje året i rad har lagkaptenen Petra tillsammans med Mia ordnat lagavslutnings helg. Ingen av oss spelare vet vart vi ska. Vi får bara reda på vad vi ska packa med oss, så åker man iväg och har en grymt rolig helg tillsammans. I år blev det Västerås. Vi spela paintball, åkte och bada på kokpunkten och sen blev det middag på resturang och hotellövernattning. Haft en riktig rolig lördag, sovit gott och ätit god hotellfrukost. Nöjd med helgen.

Sky bar på hotellet

Lite fest på hotellrummet efter middagen.


Sånt här blir man glad av ☺️
RSS 2.0