Fin blomma.

Hade finbesök idag av Dessan, Anna, Mallan och pillan. Mysigt och roligt att ha dom här.

Fick även en jätte fin blomma. Så rart. Tusen tack!
London.. Jippi...

Då va det klart! 19e september åker jag till London med Anna, Dessan och Mallan. Ska bli riktigt roligt. Ser jag fram emot. Bjuder på en galet fin, stulen bild på dessa töser. :) It gonna be awesome.
Brev - post - glad

Men så rart. Blev jätte glad när jag kom hem och hämtade posten idag. såg att det låg ett kuvert med ett kort. Sånt gör mig glad. Det är så mycke roligare än att få ett sms. Älska rolig och rar post. Tack! :)
Min lilla knasboll..

Ju högre dess då bättre..
Skilla älskar att sitta på axeln.
That's me
Jill? Nej.. champions of rock... ;)

I fredags va jag inställd på att åka till Norrköping på lördagen med Hanna för att lyssna på Jill Johnsson. Men på kvällen fick jag ett sms om att konserten va inställd pga sjukdom. Typiskt..
Bifoga på en gång meddelandet till min vän där jag får till svar "men vi ses väl ändå" självklart! "Ska vi göra nått crazy och spontant? Eller bara va hemma. Äta och dricka gott" rösta så klart på crazy och spontant. 

Spontant blev det verkligen. Där och då boka vi biljetter till Champions of Rock i Karlstad. Vips så hade vi även bokat ett hotellrum. Så istället för att åka på Jill åkte vi åt helt motsatt håll med hotellövernattning. Vilken energi bost. 
Mer spontanitet åt folket.

En riktigt rolig och välbehövlig helg tillsammans med bästa vännen min. Musik, god mat och dryck med bästa sällskapet. Kan det bli bättre?Sant och lärorikt...

Detta skulle jag behöva lära mig!
Mysiga katter...

Mina små älsklingar. När kropp och själ inte mår väl är det Mysigt och skönt att ha mina små älsklingar nära. ❤️
Finaste vännen <3
Häst...

Kanske borde ta upp ridningen igen. Riktigt roligt! 

Me and "HD"


Så mycke kärlek...

Man kan nästan tro att jag fyllt år.
After work och alla ❤️dag ☺️After work

Idag har vi haft after work. En hälsoinspirerande kväll som började på vårdväs ridskola och avsluta med pizza, vin och mys hemma hos mig. Rackarns vilka Goa och underbara arbetskamrater jag har!!! Sjukt rolig och bra fredag. Riktigt lyckad! 


Bus med barnen..

När mamman är sjuk så passa jag på att åka ut och ta med barnen ut i friska luften. En busdag med mosters älskade små barn. 😍 åka Bob, bus i snön, bygga koja och klättra i träd.. Nöjda glada barn.
Vitrinskåp - katt - sovplats..

Skilla har en ny favoritsovplats. Uppe på vitrinskåpet. Där ligger hon bra.
Smile..
Happy.. :)
Sötisar..

Lat 1..

Lat 2..

Älskade djur. ❤️

Tacksam!

Jag är så tacksam.
Min mor skämmer bort mig.
Hon och Pelle har var här nästan varje dag och fixat med köket, målat och fixat med massor av andra saker i mitt hem. Det har verkligen blivit jätte fint. Nu är allt snart klart. Jag börjar komma iordning och allt känns sjukt bra. Jag trivs jätte bra i mitt hus. 

Tack kära mor för all hjälp.

Bjuder på en Gamal bild.
Mor och dotter21 dagar kvar...

Pappa ringde mig idag och fråga om jag ville med honom och Katarina ut och åka skidor. "Du kan behöva träna lite"

Det är 21 dagar kvar till tjejvasan. Idag plocka jag fram mina ovallade skidor.

Ut i mörkret med pannlampor bemästra vi Baggetorps skidspår. Men får erkänna att det va ett bra spår och att det gick lättare än va jag trodde att det skulle göra. Men hade sjukt bakhalt. Noll fäste. Men nu är jag på G med min träning. Från noll till hundra. Lite så jag jobbar. Från att inte tränat nån ting sen i höstas har jag nu tränat 3ggr den här veckan. Känner mig duktig. :)
Fina vänner på besök..

Haft en riktigt trevlig och mysig kväll tillsammans med Hanna och sheila. 

Bjöd på en mycket avancerad maträtt  nämligen pommes och korv med bröd, senap, ketchup, och för att även få in lite nyttigheter fick dom lite grönt på tallriken i form av broccoli. ;) men bästa av allt = "såsen" Max orginaldressing. Mm, mm, mm.. Tänk att nått så enkelt kan smaka så bra. :) och så kommer pricken över iiiiii = en riktigt kall Cola-cola.. Jag är nöjd, mätt och belåten.

Fått ny energi från mina kära vänner.
Mina små älsklingar.

Äntligen har jag fått hem mina små älsklingar. Som jag har längtat efter dom. ❤️

Lotus och SkillaFotboll..

Så nice, då har jag (vi) avklarat årets första fotbollsträning. Bästa av allt är att jag hade Hanna Lu med mig. She is back, and i like it. Det va i denna hall för 5år sen vi lärde känna varandra. 
Bus i snön med barnenÅrets fulaste snögubbe :pNytt körkort..

Nu man börjar känna att man blir äldre. Nytt körkort. Haft körkort i 10år
RSS 2.0