Tillsammans mot cancer!!

Cancergalan, Tårar.. På tok för många drabbas av denna hemska sjukdom!!Lek, skratt, bus! En bra helg!

I fredags åkte jag ut till Sara. Fredagsmys med henne och barnen! Sov kvar. Vaknade av två smällar på kinden "Nanna, dax att gå upp nu" 7:30 en lördagsmorgon. Nej, skulle inte kunna tro det. Låt mig sova lite till.. En timme senare kommer en jätte glad tjej. "Nanna nu får du gå upp. Nu har jag ätit frukost så nu ska vi leka" Jaha, sovmorgon med 3små barn i huset är ju bara att glömma.. Men vi har haft jätte mysigt. Väldigt roligt att va barnvakt till dom små liven. <3 ridskola, pyssel. Lek och bus. 

När kvällen börja närma sig tog lillebror över barnvaktandet så jag kunde fara vidare. Myskväll hos Lundstedts alltid lika trevligt! Mat, spel, lekar, goa skratt. (Pojkarna fick för sig att dom skulle leka "inte nudda golv") ja, en ganska vanlig kväll ;) en mycket rolig kväll! :)

Söndag förmiddag for jag hem. Fick finbesök från Jönköping. Kära Emms kom på besök. Mycket trevligt!

Där efter tillbaka till Vingåker med Hanna. Vi skulle lyssna på Hannas mammas kör som denna söndag sjöng tillsammans med Py Bäckman. Riktigt bra. Härlig stämning när kören klämde i. Gås hud., den där pysan va va duktig. Skrivit många fina texter!!

En riktigt bra helg!!!

Fotbollsavslutning...

Den här helgen har jag umgåtts med fotbollslaget! Vi har skrattat, busat och haft det lyxigt!

I lördags 8:00 samlades vi vid Olympos för att sedan ta oss mot Söderköping där det väntades lite äventyr. = vildmarkskampen.

Vi delades in i två lag. 11personer i varje lag så starta vi med 3omgångar paintball. Jag va livrädd. Jag trodde att skotten skulle göra jätte ont att få på sig. Men det visade sig att det inte alls gjorde så ont. :) Det va ju faktiskt riktigt roligt att springa runt där i skogen och skjuta lite på varandra ;) vårt lag förlorade dock 3-1 

Där efter blev det fyrhjulings tävling. 3åkare i varje lopp 5varv på banan. Shit va roligt det va. Jag hade vela åka fler varv. Jag vann min omgång och plocka in 7poäng till laget. :) känns bra. Självförtroende boost. ;)
Vårt lag förlorade dock även denna tävling..

Vi fortsatte vidare till höghöjdsbanan. Där man fick vissa poäng om man klara vissa svårighetsgrader. (Tex: om man inte höll i sig i repet om man gick över en planka fick man 5poäng, och tog man stigbyglarna istället för att ta en lättare väg så fick man 5poäng) jag är jätte höjdrädd. Så viste att jag skulle inte klara att ta 5poöng på att inte hålla i mig. Så va ju tvungen att ta stigbyglarna så fixa jag en 5poängare iallafall. Vilket va sjuuuukt jobbigt. (Har grym träningsvärk i armarna idag.) skakis i benen, andfådd kämpa man och slet i dessa rep. Men det va ändå roligt. Skönt när man kom ner på marken :) 
Denna gren kammade vårt lag hem mest poäng och vann alla fall en gren ;)

Vi avslutade med ko-fotboll. Måste säga att det va roligare att titta på än att spela. Så sjukt dum man såg ut. Sparkar i luften, såg ut som yra höns. Man knuffa på sin egen spelare. Man såg bara från två små hål i näsan på kohuvet.. Även där förlora vi 3-2. Men oj så roligt vi hade!!! 

När vildmarkskampen va över, picknicken uppäten åkte vi till Kolmården och vildmarkshotellet. Spa, god mat, gott i glasen. En riktigt rolig och trevlig kväll. Riktigt bra arrangerat!

Kan säga att man somna väldigt fort när man väl fick gå och sova.

Hotellfrukosten smakade riktigt bra. Vi skulle ha gått in i parken och titta på lite djur efter frukosten va tanken men när vi fick höra att delfinariet och linbanan va stängt så va det inte så roligt, så vi åkte hem skapligt istället! 

En bra trevlig helg med valla IF damlag. 
Fick diplom för årets duracell.. ;p

Det här är nog första gången jag inte tagit några bilder. Då mobilen låg kvar i bilen. Men fick fram två + diplomet ;)

Ord och handling

Jag vet nu varför det är svårt att ta till sig när någon säger något.

"Jag tror't när jag ser't"

7% är bara ord, medan 93% är handling... 

Inte min dag...

Jag har lärt mig att om en dag börjar dåligt, så kan det bara bli bättre.. 

Det här har verkligen inte vart min dag! En stressig händelserik dag på jobbet. Allt gick tokigt.. Kommer ut till bilen, stressad för jag skulle hämta barn på dagis. Och vad händer? Har parkerat för nära vänd zonen. Böter 400kr.. Jippi.. 

Som plåster på såren fick jag gosa med 3av mina syskonbarn. Ett glatt bemötande på dagis. "Nanna".. Lite kvällsmys gjorde susen. <3Alva 4år

Hipp, hipp, hurraaaa!
Idag fyller finaste tösen 4år. Det går så fort.. Mosters lilla hjärta <3Inflyttningsfest..

Lördag! mycket bra dag. Börja dagen med att åka iväg till Hanna och Rasmus och gosa lite bebis. Lilla Celine som bara är 2v. Jätte liten. jätte söt. (har tyvärr ingen bild) 
Blev bjuden på lunch. Hannas mycket goda dragongryta som smakade fantastiskt bra. (Precis så jag minns den från jönköpingstiden. Mm, mm, mm.)

Där efter va det bara hem och byta om och sen fara iväg till bästa vännen min. (Det blev en riktig Hanna dag. från en Hanna till en annan) ;)
Pizza och bubbel.. Sen bar det iväg..
vi skulle nämligen iväg hem till min kära lillebror som skulle ha lite inflyttningsfest. En mycket trevlig kväll. jag och Hanna avslutade med att gå på Harrys. (Vilket va lite överskattat) va inte alls så roligt där inne.. Så vistelsen blev inte så långvarig. 
Men i övrigt hade jag en mycket rolig och trevlig kväll. 

Bjuder på lite bilder.
Lite flumbilder måste man ju få ha ibland ;)Fredags myyyyys...

Christofer bestämde att jag skulle ha fest hemma hos mig. Så han bjöd in lite folk. "fest fixaren" Så Några goa arbetskamrat kom förbi nu ikväll. så tog Paula med Tomas också.. Va lite nervös innan hur alla skulle få plats. (så stort har jag ju inte). men det gick fint. Beställde pizza, Ätit massor av chips och godis. Spela buzz (Trot eller ej men Jag ägde i buzz. Vann 2 av 2) :) En mycket rolig, lyckad och trevlig kväll. :)RSS 2.0