Slalom

Duktiga barn körde slalomtävling idag. Kul att se, verkligen Superduktiga. Fina <3

Underbara unge med bästa pollen <3 såduktig, stolt moster.Min bästa vän!

Alla behöver en vän, en allra bästa vän. En vän som man kan lita på, Skratta, skoja, ha roligt, dela glädje och sorg, prata allvar. Nån som alltid ställer upp. Som alltid finns vid min sida. Fast man inte ses på länge så vet man ändå vart man har varandra. 


Jag fann min bästa vän för 7år sedan. Va vore mitt liv utan denna underbara vän. <3Så sant..Så taggad...

Idag har jag haft en shoppingrunda.

Köpt bädd, leksaker, handdukar, matskålar,  koppel och halsband till lilla valpisen. 3v kvar. Känns som en evighet. Vill bara hoppa över dessa veckor så jag får hämta hem honom. Längtar. Nu är jag redo.

Fick meddelande av mamma idag som också köpt bädd och leksaker. Tror hon är lika taggad som jag är. Hon kommer hjälpa mig att ta hand om valpisen sen när jag börjar jobba igen. Men först ska jag ha några veckors semester och massor av valp gos. Så mysigt och roligt.

Så snart är det slut på lata dagar och överdrivna sovmornar. För snart flyttar en bebis in här. 

Skilla är snäll och inviger valpisens bädd.Hundvalp..

Nu är det klart. Om lite mer än 3veckor åker jag ner till Göteborg igen ich hämtar hem honom. It's like a dream come true. Länge har jag drömt om att skaffa hund. Länge har jag pratat om att jag vill ha en hund. Men aldrig vart läge att skaffa någon. Nu känns allt rätt och känns som rätt tid att skaffa en. Skulle aldrig kunna genomföra detta om jag inte haft stöttning från min familj och min bästa vän. Vilket i detta läge känns sjukt bra. Längtar efter min lilla bebis. Får hoppas att Skilla också blir glad över att få en lillebror ;)


Sjuuuuk...

Fick gå hem från jobbet idag. Febrig, halsont, huvudvärk, ont i magen. Inte helt kry med andra ord. Usch va detta är träligt.


Ännu mer träligt att jag missar kvällens ridlektion. Inte ett dugg bitter just nu. :(

Intagit husets bästa plats.


Blommor..

Fått så fina blommor av mina fina vänner. Me like <3
Underbar lördagskväll..

En kväll med god mat, dryck, spel, många Goa skratt med fina vänner. En så lyckad kväll. Verkligen uppskattat. Så tacksam och glad. Fler sånna här kvällar. Me like <3

Älskar onsdagar

Min dag, onsdagar, ridskola.. Känner själv vilken utveckling jag gjort. Att ta mig an dessa muskelpaket. Dessa mäktiga djur. Är sån kick och sånt lyckorus. 
Bästa Alva..

En liten tjej på stor häst. Så duktig. Så kul att se både lilltjejen och dessa stora djur som är så snälla mot barnen. Älskar dessa fredagar då jag får åka iväg till ridskolan med min systerdotter. 


Vårnäs är verkligen bästa ridskolan med bästa ridlärarna. Villket jobb dom lägger ner. RSS 2.0