Bebis mys

Va förbi Anna och Sebastian idag titta på lilla nytillskottet. Stolta och glada föräldrar. Så söt. Fick även gosa med en till liten pojke då även Dessan va där med sitt lilla charmtroll.. Söta små barn. Bebis gos. 💕 Duktiga Sheila

Gav Sheila en bild på Lotus. Titta så fint hon målat! <3Mys dag med mamma, Theo och Tim.

Hämta Theo på dagis idag. Stolt och glad kille fick busa lite med lillkissen. Mysigt att ha mamma och pojkarna här.Segling.

Förra helgen va jag ute och segla med mamma och Pelle. Mysigt att va ute på sjön! Brände näsan och smalbenen. :p
Tillbaka på fotbollsplanen!

Äntligen tillbaka. Har saknat det! Första fotbollsträningen i tisdags! Gick kanon. Knät känns bra. Börjar dock bli kallt så blodcirkulationen i fingrarna är inte på topp.
Jag kör från 0 träning till 100%. Lika bra. Så igår va jag med och spela match. Vi va inte ens fullt lag. 10 tappra själar åkte iväg. Vi höll nollan i 23minuter. Jag fick spela högerback. 90minuter otränad. Inte dåligt. Vi spela typ mestadels med 9spelare. Sista 15min va vi bara 8st. Matches sluta 8-0. Ett resultat vi är nöjda med. Men motståndarlaget borde inte va nöjda. Dumt att inte anfalla med fler spelare när vi i slutet bara va 3st på backlinjen. Istället gör dom långa avslut. Vilket va glädje för oss. Hade vart hur lätt som helst för dom att anfalla med 6spelare och göra spelmål. Men icke. Jag va nöjd iallafall fall. Det va roligt att spela. Nu är jag tillbaka! :)

Golf med Lundsteds.

I onsdags va jag iväg och spela golf med Hanna, Lasse och Kristofer i Vingåker. En 18-håls runda. :) riktigt roligt!
Skilla och lotus

Mina små älsklingar. Går bättre ihop än va jag trodde att det skulle göra. Dom leker och pussar på varandra. Dricker och äter från samma skål. Mina små hjärtan. 💕Mina hjärtan 💕

Ett dygn utan mina bebisar. Hur ska jag klara av att bo några månader utan dom!? 
Golf - Habo

Igår följde jag med pappa till min faster, farbror och kusinerna i Habo. Jag, pappa och Arne åkte ut till Ryfors och spela en 18-håls runda. Till min stora lycka spela dom båda riktigt dåligt. Så jag vann! :) mina första 9-hål gick inte alls bra. Tog igen det på slutet då det gick betydligt mycke bättre!

En mysig dag där solen stekte fint på näsa och armar. :p

Bjöds på god mat iform av grillat. Sen spela vi kort och hade en riktigt rolig och mysig kväll. Roligt att träffa dom. Även mysigt att få lite egen tid med pappa.

Det va vist något som va mycke intressant på datorn ;)KK-joggen 2014

Igår sprang jag och Alva kk-joggen. Hon va så duktig. 1,2km. (Lagom långt för hennes moster också) ;)

Duktiga Theo sprang med Josefin och Liam med Robert. Så roligt att se alla barn springa. Så små och söta.

Mina fina 💕

Nu äter dom från samma skål, busar och leker. Mina små hjärtan 💕

Lotus och Skilla
Fredag-fest-mys-skogen

I fredags va vi några från jobbet som åkte ut till syster min. Åt och drack lite gott. Spela lite spel. En riktigt mysig och trevlig kväll. Sofia hade dock fullt upp ett tag med barnen. Hihi ;)

RSS 2.0