Bus, bus, roligt! :)

Det är roligt att jobba helg. Jag och Forss hade en väldigt rolig dag på jobbet. Som avslutades med att busa med kollegorna. 

Vi knöt ihop alla städvagnar med plastpåsar. Hade velat se deras miner idag på morgonen ;) 

(Snodde någons ide med en egen "thatch") ;)
Politik - val - ointresserad

Så här intresserade är katrineholmarna av politik och eu-valet 2014.


Valla - brand - hemskt

Natten till lördag brann klubbhuset i valla ner. Förstår inte va man får ut av att förstöra gör andra. Saknar fotbollen. Många goa minnen. Men matchsället är nu ett minne blått.. 
Lördag - grilla - granne - hund - barn

I lördags blev det grillning hemma hos Hannas Granne. Mys med hund och barn. En mycket trevlig kväll!

(Jag tror att jag är brunast) ;pFredag - promenad - kär vän

I fredags va jag i Stockholm hela dagen med jobbet. Studiebesök på olika cafeterior. Det va faktiskt roligt och trevligt.

När jag kom hem blev jag upphämtad av mamma vid tåget. Så skjutsa hon mig till Hanna. Vi tog en 7km promenad i det fina vädret.

Det jobbiga med fint väder är att man då ofta träffar på "herr orm" usch. Även om det bara va en kopparorm som låg på vägen är det lika äckligt för det! :(

Me and Hanna.

Blodomloppet!

I torsdags va jag duktig och sprang blodomloppet i Linköping. Vi va 11 tappra själar från service som ställde upp. Dock va vi bara 4st som sprang 5km. Dom andra gick 5km. Jag va en av dom. Sprang 5km på 34min, det är jag riktigt nöjd med. Med tanke på att jag bara vilat mig i form och bara sprungit en gång tidigare. Man kan mer än va man tror. Jobbigt men roligt! :)

Jag fick ett väldigt sexigt nummer! ;)

21/5 Grattis Pappa

Stort Grattis till min kära pappa som fyllde år i onsdags! :)

Grattis finaste Liam!

I söndags fira vi Liam som igår fyllde 6år. Tänk att han blivit så stor!


Jag och Andreas hämta upp en tårta som Roberts kollega gjort! "Superhjälte tårta" 
Stark kille lyfter upp tårtan.
 (Den va tung)
Glad över spel han fick av mig och Andreas :)
Svåger
Trött bror
Lillebror
Svägerskan
Fina syster och mamma! <3


Mysig dag med das family! <3

Humor och bus...

En vecka full av bus..
I fredags kunde jag inte riktigt förstå vilken dålig kvalité vi fått på sopp påsarna. Men när jag sen skulle ta på mig handskarna insåg jag att någon busat med min vagn. Jag trodde jag hade vart duktig och städat jätte mycke då soppsäcken snabbt blev full. Förstår nu varför den blev så full!! :p

Det bästa av allt, kollegor med humor. Christoffer fick en väldigt cool gubbe på vagnen igår ;) nästan lite söt :) haha.. (Kan ju inte förneka att det va jag som starta detta bus-krig.) Det smitta visst av sig på alla andra. *ler*Fredag - vab - barnvakt - lördag

Sitter barnvakt åt min brorsbarn. 
Fick sluta tidigare från jobbet igår då Theo inte är kry. Så han kunde inte gå till dagis. Micke och Josefin åkte ner till Göteborg. Hurtiga svägerskan ska springa Göteborgsvarvet. 

Underbart väder! samtidigt som pojkarna leker på gården, passa jag då på att njuta en stund i solen. :)
Stolt faster till dessa fina pojkar.
Theo visar hur man sparkar boll..
En liten kille som ska visa alla konster han kan. ;)

Inte så svårt att va barnvakt till dom här pojkarna. Vi hade en bra eftermiddag. Men när kvällen börja närma sig och febern kom allt mer krypandes blev det värre. Stackars killen hosta så han spydde. Inte lätt att trösta en ledsen kille som då bara vill till mamma och pappa. Som samtidigt blir rädd och inte mår bra. Men lite alvedon och hostmedicin gjorde susen. Fram till 04:30 va det "god morgon".. Phu.. Klockan mitt i natten. Fick honom att somna om. Men 06:00 va båda pojkarna vakna. Bara att kliva upp. Det är tufft att va "små barns förälder" vem införde sovmorgon? Finns visst inte hos små barn. La mig och vila på soffan då jag får en smäll i ansiktet av Tim. "Inte sova, morgon nu ju" försökte förklara att jag bara vilade ögonen. Då titta han bara på mig log och sa. "Du sov" går inte att lura barnen heller. :p

Idag lördag har vi vart ute en stund. 
Theo va hängig på morgonen men piggna sen till. Fick besök av farmor och "Kjelle" som bjöd på blåbärspaj. Smakade mycket bra. :) promenad i barnvagnen och sen en cykeltur till lekparken. Nu godis och film. :) Måndag - mulet - Golf :)

Haft lite kvalitetstid med pappa idag. :) Vi åkte ut till golfbanan och spela en 9håls runda.. Det va en riktigt blöt golfbana idag. Det första 4hålen gick inte alls bra. Men sen lärde pappsen mig lite knep och trix. Lyssna och tog till mig och oj, helt plötsligt gick det ju mycket bättre..  (Att ta det lite lugnt, tålamod, inte va för ivrig. Behöver inte ta i så dant. Titta på bollen.) fortsätter det så här ska jag nog snart kunna sänka mitt hcp. :) 
Sörmlandsleden..

Idag har jag vandrat några timmar i den sörmländska skogen, tillsammans med dom som jag ska vandra pilgrimsleden med i september. Men kan väl säga "vi hade alla fall tur med vädret" :p trotts regn så va det väldigt trevligt och roligt. Nu ser jag riktigt mycke fram emot Spanien och vandringen. It gonna be awesome! 

Ljus i mörkret...
Finaste Elis!

Han har blivit så stoooor! Älskade barn! 
Min fina systerson <3 stolt moster!Tyzon

Sara och Robert fina kisse!Film rekommendation.

Kan rekommendera två filmer som går på bio just nu!

The other woman. Mycket rolig film!


Igår va jag och titta på Divergent med Andreas, Sara och Robert. Riktigt bra. Den va Spännande, det va action, det va en snygg kille. Det hade lite av allt. Jag är nöjd. ;)

Ryggsäck...

Igår va jag och Hanna till Norrköping. Köpte en ryggsäck som jag ska ha när vi ska vandra pilgrimsleden i september. Jag är mycket nöjd. Va inställd på att köpa en mindre. Men är glad att det blev en större. Lite mer fack. 

Köper lite varje månad. Snart är jag redo för att vandra. (Kanske borde börja röra lite mer på mig också) ;) 

Förra månadens inköp:
Bra att ha ;)


Fredag - golf

I fredags efter jobbet åkte jag ut med Micke till golfbanan och spela en 9håls runda. Kan inte säga att det gick så bra. Men träna, träna, träna. Så ska jag nog kunna få mitt officiella handikapp innan sommaren är slut. Mitt mål iallafall fall. 
RSS 2.0