EM FINAL...

Stockholm - Friends Arena - Fotbolls EM Final - 41 301 åskådare  = Maffigt!!!

Idag drog jag med mig pappa upp till Stockholm och kolla på damernas EM fotbolls finalen. Det va riktigt häftigt att va på plats. Final mellan Norge och Tyskland, då jag tycker att norskorna borde vunnit. Dom ägde matchen. men med Två missade Straffar, ett offside mål och ett skott precis utanför stolpen. Ja, sätter man inte sina chanser kan man inte vinna en EM final. Jag heja ju så klart på Norge.

Tyskland vann med 1-0.
Grattis till er 6e raka EM seger.


Kolmården..

I torsdags va jag för första gången på Kolmården. Vad jag kan minnas har jag aldrig vart inne i parken förut. Har bara vart i ormhuset. Vilket vi gladeligen hoppa över denna gång ;)

En varm, mysig dag. Det va roligt att strosa runt och titta på alla djur.

Har liten fobi för björnar. Höll på att dö när vi åkte linbanan och en röst säger. "Ser ni inga björnar. Titta uppe bland träden, dom är väldigt duktiga klättrare. Usch.. Men annars var det trevligt ;)

Jag vet nu va jag vill bli när jag blir stor. Delfin skörare. Dom måste ju ha ett riktigt roligt jobb. Jag vill också simma med delfiner och göra konster! :)

En riktigt bra dag!


Rihanna!!!

Stockholm - Globen - Rihanna!

I måndags åkte jag upp till stockholm med Anna, Dessan, Alec, Mallan och pillan. Där vi lyssna på Rihanna. Hon va verkligen grymt bra! Alltid häftigt att va på konsert. Lite annat än att lyssna på radio :p


Fotboll, fotboll, fotboll

I dagens läge kan man inte säga att damfotboll är tråkigt. Svenska damlandslaget levererar och nu hoppas jag att dom går hela vägen till final! Har idag köpt biljetter till finalen! Awesome!

Kom igen nu Sverige, heja, heja, heja!!


Allsång vid djulö!!! :)

Då har jag åter igen vart nere vid djulö på allsången med Gabriel Forss. Den här gången tog jag med min fina svägerska. Mysigt att gå på Allsång, mycke folk var det..

Idag sjöng Gentlemen och Zarah Larsson. En riktigt bra allsångskväll. :)


Balkong mys..

Fin som en blomma och tuff som en bil, det är min Lotus ;) <3

Lite kvälls mys på balkongen. Jätte roligt att matte köpt en matta som man kan kloa på.. Hmm..


Sverige - Fotboll - EM - Mäktigt

Man borde åka på sånt här lite oftare! Det är väldigt mäktigt.

"Det går inte att beskriva, måste upplevas!!!"

 

Horoskop - väduren

Jag brukar inte tro på horoskop. Men den hör veckan passa det ju in väldigt bra. Lite roligt. ;)


Present, överraskning, fotbolls Em

Igår åkte jag hem till Hanna med frukost 9:15. Där efter fick hon följa med på ett litet äventyr. ;)

jag har planerat detta födelsedags present i ca 3veckor.
Hon fick inte veta nå mer än att hon skulle åka iväg med mig denna helg och att hon skulle sova borta en natt. Sen att hon skulle ha med badkläder (avleda lite) ;)

Hon fick 4olika brev. Första brevet fick hon när jag kom med frukosten där det stod: "Vänskap förgyller livet.
Det vi upplever tillsammans kan aldrig tas ifrån oss."

Brev nr 2 fick hon när vi satte oss i bilen där det stod 10 tänkbara alternativ på vad vi kan tänkas göra. (hon misstänkte ju att det va fotboll, Kolmården eller spa) :p

Vi stanna i Jönköping vid änglastranden där vi hade lite picknick. Sola en stund, njöt av det fina vädret. Brev nr 3 stod det bara "vet du vart vi ska"

Efter picknicken fick hon ett paket med en Sverige T-shirt och ett par glasögon. Brev nr 4. På väg till Göteborg, äta gott, bo på hotell, gamla Ullevi, fotbolls Em Sverige - Finland! Awesome!!

Vilken lyckad dag det blev, vilken upplevelse, vilken stämning. Obeskrivligt, målfest! Jag är riktigt nöjd. Det blev riktigt lyckat!!!

Grattis vännen på Födelsedagen!!! :)


Allsång vid djulö

Tog med kusinen på Allsång vid djulö med Gabriel Forss. Jag säger bara "state of drama" släng er i väggen. Linda Råsberg ägde allsången!! Galet så bra hon är, vilken pipa hon har! Grymt bra!!


Bäbä..

Passade på att åka ut till syster min igår efter jobbet. En riktigt mysig kväll. Va ute och mata och gosa lite med fåren. Känns lite tråkigt att dom måste göra sig av med Alfons bara för att dom fått en liten krabat. Men söt är lilla Vilda ;)


Vansbro tjejsim 2013..

Jag klara det! Galet så kallt!!!
16grader var det i vattnet. Kroppen fick sig en rejäl chock!

Strålande sol, man va riktigt svettig och klibbig när det va dax att dra på sig våtdräkten. Det va verkligen en panik känsla att ha den på sig. Kände mig så instängd. Och så mössan på det som klibba fast på huvudet. Hur skulle nu detta gå!? Så sjukt obekväm, och så Friskis och Svettis övningar på det. Nej tack! Kände mig tillräckligt dum, behöver inte bjuda på ännu mer :p

Väl i start kasta jag mig i..kallt, kallt, kallt, burrr.. Men efter 100meter kändes det ändå behagligt. (Då va väl kroppen så bortdomnad) Det va väldigt trångt i starten så jag satsa på ett ytterspår som jag hade fått tips om att göra för att komma ifrån lite folk för att sedan dra mig inåt och simma efter bryggorna. Men tror det blev så att jag höll mig rätt långt ut hela tiden. Stund tals kändes det väldigt Strömt och motigt. Jag fick mer och mer panik av våtdräkten när jag simma. Så Josefin som jag hade bakom mig fick simma fram och försöka knäppa upp i halsen. Fick inte loss kardborren själv bak i nacken. Efter det lyckades jag sen efter ett tag lossa ännu mer själv. Så då kändes det bättre..

Simningen är väl det som ändå känts lättast. Fick en tid på 26:47. Det är jag ju jätte nöjd med.

Det va ju som sagt galet kallt. Men under simningen kändes det ändå bra. Sen när jag äntligen gick i mål, spagetti benen som tar en upp på land. Då börja jag tok frysa och min blodcirkulation är ju inte och leka med. Den försvann helt ett tag i fingrarna och det gör så ont. Allt blod verka ha stannat i knäna. Som nu är riktigt ömma.

Vi fick för övrigt riktigt god mat där borta. Lax och potatis. Smakade bra.

När vi va på väg till bilen fick vi se att triathlon var i full gång. Så självklart va vi ju tvungna att stanna och heja på Marie som va så galet duktig. Kom vist 10a bland damerna. 2km simning, 9mil cykling och 2,1km löpning. Galet. Allt detta på runt 5h. Hon är såååå duktig det lilla muskelpaketet. Kul att se!!!

När jag och Josefin kom hem hade min kära storebror satt igång grillen. Det smakade riktigt bra. Avsluta med en omgång plump. Micke vann över mig med 3ynka poäng. Typiskt. Han blir så kaxig när han vinner. :p

Har verkligen haft två underbara dagar med nära och kära. Är så nöjd! <3


Fredag!!!!!

Äntligen fredag som jag har längtat!

Trevlig helg gott folk!!!


Andreas 25år

Hipp, hipp, hurraaa!! Idag fyller min fina lillebror 25år. Det har firats med grillat och en mycket god Jordgubbstårta.
Tänk att han blivit så stor min lilla bror ;)

Jag och Josefin passa på att åka ner till djulö och testa våtdräkt som jag fått låna. Envisheten övervinner. På lördag ska jag simma 1km i 15 graders vatten. Burrr kommer frysa ihjäl.. Det blir alltså Vansbro tjej sim. :)


RSS 2.0