R.I.P Lotus <3

Mitt lilla hjärta, det skulle inte sluta så här. Du fattas mig. Det känns så hemskt. Min lilla bebis. Så mycket kärlek du gett mig i 6,5år kan inte med ord beskriva.


Du följde efter mig vart jag än gick. Du betydde så otroligt mycket för mig. Du va speciell på många sätt. En riktig enmans katt. 

I våras fick du sarmonella. Jag trodde du skulle lämna mig redan då. Jag fick bära dig till kattlådan, många veterinär besök. Dropp, medicin och tvångsmatning så repa du dig och va på benen igen. Men det tog på krafterna och på psyket. För 3månader sen börja han bajsa inne. Sängen, soffan, på mattorna. Över allt. Ett tecken på att han inte mådde riktigt väl. 

Vi testa allt, veterinär besök, 3olika mediciner. Provtagningar, röntgen. Men inget som hjälpte. Ett otroligt tungt beslut att få låta honom somna in. Det va så hemskt. Mitt lilla hjärta. Nu är du i himlen och får gosa med Barbro. <3 saknaden är enorm. Baksidan med att ha djur. Man fäster sig nått enormt, en familjemedlem. Min bebis.

Finaste Lotus <3


Du och jag

Finaste vännen. Alltid vid min sida. <3 finns ingen som du. Världens bästa vän.
Glad, nöjd, stolt!!!

Man kan nog säga att livet är som en berg och dalbana. Det går lixom upp och ner. Speciellt yrkesmässigt just nu. Efter att ha haft en riktigt bra känsla vår och sommar blev höst och vinter betydligt mycket tyngre än vad jag väntat och trott. En lång historia som tyvärr inte går att printa ner. Men nått jag har lärt mig dom senaste tre månaderna är att inte ta oförtjänt skit. Utan suga åt mig av dom som faktiskt uppskattar det jag gör/gjort. Jag har alltid haft bra kontakt med våra kunder. Jag har bra relation med många av mina kollegor.  Vilket för mig betyder otroligt mycket. (Man är ju lixom mer på jobbet än va man är hemma) Vilket även är väldigt roligt. Jag känner mig uppskattad av många.. Idag va en sån dag jag fatta vilket bra jobb jag ändå gör och att jag är väldigt omtyckt. En kvinna kommer fram till mig och säger att hon har en sak till mig inne på sitt kontor. Till mig? Vad då? "Vi vill ge dig en present. Vi tycker du är väldigt duktig och städningen har blivit mycket bättre den senaste tiden sen du börja städa här igen, så det här vill vi ge dig" blev alldeles rörd. "Du får bjuda dina kollegor om du vill. Men skålen med godis är till dig" kunde inget annat än att ge henne en stor kram. Det va sån lycka, det va som en smällkaramell av energi och glädje. Mina kollegor gör minst lika bra jobb som mig. Inte skulle väl jag få en present. Men blev så otroligt glad. Det här gör att jag älskar mitt jobb. Att mitt jobb har betydelse. Jag gör nått bra. Det finns dom som inte tål att se framgång brukar kallas avundsjuka. Jag klättrar uppåt på min stege och känner att jag ändå har lyckats, jag kan känna mig så stolt. 

Jag va tillförordnad arbetsledare från maj-oktober. Fanns kollegor som inte tyckte om det. Vilket inte är konstigt. Men jag hade ingen kund som klagade på mig. Alla jag mötte va hjälpsamma, stöttande och peppande. Nått jag bär med mig är att jag gjorde så gott jag kunde. Vist att det kunde bli lite missar här och där av olika orsaker. Men gick alltid att lösa. En lärorik tid på många sätt. Men så länge kunden är nöjd så är jag nöjd. 

Men den här dagen kommer jag minnas länge. All tvivel, allt slit och kämpande ger och får resultat. Jag är stolt. Jag vet att jag gör ett bra jobb. Älskar mina städområden och mina kunder. Tuuuusen tack från en mycket nöjd och glad tjej 

känner sån tacksamhet!!


Julen 2016

Det va den julen. Julafton tillbringades med min lillebror. Först hos pappa och sen på kvällen hos mamma. En lugn och skön dag. Juldagen samlades hela familjen + respektive hemma hos Sara och Robert. Full fart med förväntansfulla barn. En bra dag om jag får säga det själv. För ovanlighetens skull så smakade julmaten väldigt bra i år. Jag är inte jätte förtjust i julmat. Men det slank ner. :) många fina klappar blev det. En mysig dag md familjen. Annandag jul spenderades först på frukost hemma hos pillan. Där efter på kvällen kom ett härligt gäng barndomsvänner hit. Så mysigt, får nog säga att det ändå vart en riktigt bra jul i år.


Hopp, hopp..

Vilken bra start på denna julhelg. Dagen innan julafton. Jag och min namne hade privatlektion för Kristin idag på förmiddagen. Det va så galet roligt, samtidigt läskigt men ändå så roligt. En skräckblandad förtjusning. Är riktigt nöjd. Så roligt att se Hanna hoppa. Vilken utveckling. Hon börja rida för 1,5 år sen och hoppa idag 90 cm. Är så imponerad. Super duktig. Stolt över min vän! 


Söta Zoe!

Fick mysa med Zoe igår när jag va iväg och gratta Sheila som har fyllt år. Så sötGrattis bror!!!

Hipp, hipp, hurraaaa! Igår fyllde min kära storebror år!
Alva och pussel.

Äntligen fick Alva rida pussel. Som hon har längtat. Överlycklig tjej på ridskolan i lördags. Men att dagens lektion bestod av en banhoppning va inte nått hon räknat med. 30cm 7st hinder. Den lilla pollen bokstavligt talat hoppade. Och det blev ett rejält skutt. Alva såg ut som hon sett ett spöke och utbrast. 

- jag tappa ju sadeln.
-tappa du sadeln?
-jag höll ju i sadeln och tappa så jag höll ju på att flyga av. Nej det här va en busig häst. Kan jag få kråkan nästa gång istället. Det va en stor och snäll häst..

Elak moster kunde inte låta bli att skratta lite. "Men du va ju jätte duktig, det gick ju bra och du höll dig ju kvar"
Alva fortsatte med
-ja, men nu vill jag inte hoppa mer. För jag tappar sadeln.

Så vi trava fram till hindren ich gick sen över. Blev lite skraj och ville inte rida utan att jag höll i grimskaftet. Utan att hon såg koppla jag bort. Tog ett varv innan hon upptäckte att hon faktiskt red helt själv. Först blev hon rädd sen va hon jätte stolt att hon faktiskt kunde rida den lilla pollen helt själv så då glömde hon nog bort att det hade vart lite läskigt. För nu ville hon rida pussel igen. Fredagsfeeling...

Skriv inläggstext 


Spontan tripp till Örebro..

Bästa syster och bror. Mysig kvällstripp..


Lika som bär ;)

Världens bästa syster <3


Ett gott skratt

Ett gott skratt förlänger livet. Jisses va roligt detta var. Kan skratta åt det fortfarande. Jag och Linnea skrämde Monica och Jessica på jobbet. Haha, jätte roligtAfterwork med jobbet..

Inte varje dag man får se sig chef på hästryggen. Bästa kollegorna och min bästa vän. En lyckad och bra kväll <3


RSS 2.0