Den här hunden..

Vad skulle jag göra utan min pälskling?
Fina hunden, såååå gosig. <3

(null)


Wake up light

Det här med att ha en väckarklocka som lyser upp hela rummet, är ju en väldigt bra uppfinning. OM man vaknar av det...

Jag är extremt morgontrött, skulle nog kunna säga att jag är sjukligt morgontrött. Och det har vist smittat av sig på mina djur. 

Klockan ringer 04:45. Men just den här morgonen öppnar jag mina trötta suddiga ögon och blicken möts först av Skilla som blänger på mig.  Sen nere på golvet ligger Bonzo och fläker ut sig. Kan ju inte säga att nån va speciellt sugen på att gå upp.

(null)

(null)

(null)


Mitt hjärta..

Älskade hund. <3
Riktig kelgris som vill ligga riktigt nära.

(null)

(null)


Goldie <3

Bra start på dagen. Som jag älskar denna häst! <3

(null)

(null)


Alla hjärtans dag.

Jag har aldrig tyckt om att fira alla hjärtans dag. Kanske för att jag inte har nån att fira med och att ensamheten blir lite mer påtaglig sånna här dagar. Men också för att jag tycker mer om att visa uppskattning spontant och inte en specifik dag.

Jobba idag till strax efter 15. Åkte iväg och hämta Bonzo hos mamma sen där efter hem till Hanna för en promenad med hundarna. Mysigt att få surra lite med sin bästa vän. Dock frustrerad över min hund som drar så sjukt mycket i kopplet. Så det blev en svettig promenad. När promenaden va slut kvista jag förbi affären för att hämta ut ett paket.

När jag sen kommer hem och kliver in ser jag en kasse står på bordet. Min första tanke va "åh nej, nån har vart inne i mitt hem. Va pinsamt jag har ju jätte stökigt"

Sen när jag ser vad som är i och får se lappen fylls mitt hjärta va glädje. Blir ju alldeles rörd. Världens bäste syster. Älskar dig <3 tack

(null)

(null)

(null)


Babyshower..

Vart iväg på babyshower idag för bästa Kristin. Mycket trevligt och nog blev hon överraskad. Hon såg väldigt nöjd ut. 

Mycket fika blev det. :)

(null)


Lycklig tös

Det är kärlek, hund och barn.
Som denna tös älskar denna hund, och som denna hund älskar denna tös. <3

Alva ringde mig här om dagen och ville sova över hos sin moster. Självklart fick hon göra det. Men jag tror dock inte att det va moster som va intressant. Hon va nog mer ute efter att få gosa med Bonzo. ;)

(null)


Fina hästen.

En eftermiddags tur med fina hästen. Så otroligt snäll häst. Hunden springer precis bakom rumpan och hon gör inte nån ting. 

Blev en hel del galopp i snön idag. Det tyckte både hon och jag va jätte roligt. Svettig fröken när vi va tillbaka. Välpälsad och kanske lite dålig kondition. Men det jobbar vi på ;)

Njuter varje helg jag får tillbringa med fina hästen. <3 sån lycka


(null)


Mörkrädd...

Jag har ju nu kommit på att det finns en nackdel med att ha hund. Det är inte att man blir lite låst och måste planera sina dagar och planera om man ska iväg nån stans. För det brukar oftast lösa sig bra.  Det är när man nu inser att man nog är rätt mörkrädd ändå, och man lixom måste ge sig ut i mörkret med pannlampa.. Det blir ju inte bättre när man känner den här olustiga Känslan när man ska gå "nattkissrundan" och man ser två lysande ögon i skogen som sen bara vänder och är borta.. och man ser hunden som bara stannar upp och stirrar och vägrar gå. Och jag kan säga till 99,9% att det där inte va en katt.
 Äh... jag vände och gick hem igen 🙈 
vill ju också tillägga att jag har en mörkrädd hund som hoppar till för allt han hör och ser. Det blir ju inte bättre. Vi skrämmer lixom upp varandra.

Det sjuka är att idag vägra han gå från tomten. Han la sig ner, snurra några varv och spela typ död. Va som han kände redan innan att promenaden ändå inte skulle bli lång så vi kunde lika gärna ha stannat kvar på tomten :p

Tur jag älskar mitt lilla yrväder så får ändå va värt det. ;)
(null)


Älskade hund

(null)


Lycka.

Jag kan känna en sån glädje och lycka. Sån frihet, så mycket kärlek till dessa fyrbenta djur. Jisses va jag tycker om denna häst. Världens godigaste. Finaste Goldie <3 (null)

(null)

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0