Grattis Tim.

Igår fyllde finaste Tim hela 7år. Det går så fort. Barnen börjar bli stora. Ett riktigt litet charmtroll. Grattis Tim <3

(null)


Fredag

Det här har verkligen inte vart min dag. Såååå sjukt skönt att veckan är över och att jag får se fram emot sov morgon och en oplanerad helg. 

Men jag fick alla fall avsluta dagen på topp. För denna tös gör mig så otroligt glad och stolt. Att få följa hennes utveckling ute på ridskolan. Att få lite egentid gör mitt hjärta glad. Älskade unge. <3

(null)


6år

Liten har blivit stor!
Stort Grattis finaste Elis på din 6års dag. <3

(null)

(null)


Humor..

(null)
De här skulle kunna va min syster.. haha

Knasboll

(null)


Fotspår

Storlek 39 vs Golden tass


Fina hästen

Nu är beslut fattat, Sara kommer sälja Goldie och hon har nu flyttat iväg till en kompis till Sara som kommer ta hand om henne tills det att hon sen blir såld. 

Fina hästen, blandade känslor.

(null)

(null)

(null)

(null)


Kusin mys

Haft min kusin Elin här hela helgen. 
Vilket va väldigt trevligt och mysigt. Passa på att ta en ridtur på fina hästen. Hon fick även följa med på stalljour, en sväng till jobbet, några lång promenader med Bonzo och lite film mys. Man hinner med en hel del på helgerna :)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kristofer 30år

Förra helgen fira jag Kristofer som fyllde 30år nu i onsdags. Som alltid väldigt trevligt när jag träffar familjen Lundstedt. Ett mysigt och roligt firande. 

(null)


Fina hund.

Min älskade hårboll. Va skulle jag göra utan dig? Sötisen.

(null)


Kärlek..

Dom här två. <3

Barn som älskar hund, och hund som älskar barn. <3

(null)


På äventyr...

Ut på äventyr med fina hästen.

Tog med goldie till ridskolan för en privatlektion. Är det minus 14grader ute är det tur att det finns ridhus. Svettig häst men även svettig ryttare. Hon va så duktig även om vi inte riktigt fick till galoppen ordentligt. 

Super snäll häst. Åh va jag tycker om denna polle. 

(null)

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0