Mitt hjärta..

Borta bra men hemma bäst. Efter 1,5vecka som stadsbo och hundvakt har jag äntligen fått flytta hem till mina bebisar.


Första advent = tomteparad.

Idag va den årliga tomteparaden i Vingåker där söta Alva va med och red.


Avundsjuk..

Låg och klappa katten som låg på mina ben. Vipps hoppar en avundsjuk hund upp i sängen som nu ligger halvt på min mage. Lite mys innan sovdax.


Love

Dom jag älskar mest av allt.
Mina fina bebisar <3


Du och jag Sally!

1,5vecka är jag hund och katt vakt åt Sally och Stella. Medans deras husse och matte är och roar sig i Maldiverna. Är så klart väldigt glad över nyheten att min vän nu är förlovad. Erik fria till Hanna och hon sa så klart JA! Hon kommer dock få höra att jag fick läsa om detta friande 48min senare på FACEBOOK av alla ställen. Sajten där man läser allt skvaller. Här tar man hand om hennes djur och hus och så är man inte värd denna underbara nyhet personligen. Aj, aj, aj ;)

Nog om detta. Nu är det du och jag Sally. En underbar vovve men med ett otroligt psyke. Ett riktigt kraft paket. Cool lugn inomhus och galet aktiv ute. Har nog aldrig vart så pigg och i tid till jobbet som dom här dagarna.

En uppfriskande morgon promenad. Hem och ut och gå på lunchen, lång rask promenad efter jobbet. Kvälls promenad och sen natt kiss promenaden. Och lite lek och bus där emellan. Mina lungor har ju fått en chock. Så mycket frisk luft jag fått och motion. Känner mig genast vältränad. ;) 5dagar kvar. Det går fort när man har roligt.


Ridskolan!

Alva har börjat på ridskolan igen. Första ridlektionen. Hon va sååå duktig. Hon växte nog 7cm i sadeln. 45min lektion. Efter 15-20min tittar hon på mig ich säger. "Nu kan du gå upp till mamma, nu kan jag rida själv" det va en stolt mamma på läktaren och en stolt moster. Duktiga tjejen.


Bilen...

En tisdag i november, vad hade jag väntat mig? Verkligen inte min dag. Bil aset starta inte. Bara ringa assistans. Nu står den på verkstaden. Haft den 7månader. Känns fint. Suck.. 2a gången jag får ringa och åka till verkstaden. Lika dant för 3veckor sen.


Finaste Lotus.

Hopp, förtvivlan, ängslan, oro, mitt hjärta brister. Att se att mitt lilla hjärta inte mår bra gör så ont.


Theo 7år

Stort Grattis till Theo som idag fyller 7år.


Fars-dag!

Finaste pappa. <3
Med ett hjärta av guld. Är glad att just du är min pappa och att jag har världens bästa syskon. Älskar er <3


Mitt älskade hjärta...

Min fina kille, min lilla hårboll. Får panik och mitt hjärta brister. Så sjukt tungt att se att du inte mår bra. Min fina lotus har fått fel på tarmarna. Han känner inte när han är bajsnödig. Det bara kommer. 3v har nu gått med olika mediciner men inget verkar hjälpa. I morse vakna jag upp av att han pussa mig på pannan. Låg och gosa precis vid kudden. Sen flög han över mitt huvud. Tittar då upp och ser en bajshög precis vid kudden. Väldigt äh, gosigt uppvaknande.

Min fina kille, vill bara att du ska bli bra igen. <3


Allhelgona..

Igår va jag och mamma och tände ljus på gravarna. Sänder extra många tankar en helg som denna till 5 otroligt saknade människor.

2007 gick min farfar bort, efter en lång tids kämpande av sjukdomar. Älska att lyssna på alla hans historier. Om hundar, jakt och människor han tog hand om.

2008 kom chocken, telefonsamtalet jag aldrig glömmer. Morfar som drabbades av kraftig hjärnblödning och hittades i bilen nere i garaget. Morfar kunde allt en riktig händig och nogran man. Finare renputsad bil får man nog leta efter. En man som kunde allt om historia och geografi. Fina morfar.

2009 gick min älskade mormor bort. Det gick väldigt fort efter att morfar gick bort. Det va som om hon bra gav upp, dement och virrig. Min mormor har betytt såååå sjukt mycket för mig. Hon va alltid barnvakt när vi va små. Enormt saknad.

2012 gick min fina farmor bort. Där alsaimers vart den stora boven. En riktig krutgumma. <3 hon va en kämpe. Va alltid ute i trädgården och påta. En gumma med riktigt gröna fingrar.

2016 finaste Barbro. Du lämnade oss på tok för tidigt. 3års kämpande i cancer gav tillslut kroppen upp. Du är enormt saknad. Min idol och förebild <3 en arbetskollega och vän. Min extra mamma som alltid va hos oss när vi va små. Så saknad.


RSS 2.0