Fina tjejen.

Mitt lilla hjärta. 

Älskad från första stund. Du har redan hunnit bli 3år. Det går så fort. 

Snacka om att jag hade en katt som va glad när jag kom hem. Hon har sovit hos mig hela natten. Ville knappt gå ut. Och det är inte likt henne. Men hon va ute några timmar. Sen när hon väl kom in har hon inte lämnat min sida. Ligger hon inte på mig så ligger hon nedanför mina fötter. Finaste Skilla. <3


Solnedgång

Så vackert, balsam för själen. 
Umeå

Efter ridlägret åkte jag och bästa vännen min upp till Umeå för att hälsa på hennes släkt och vänner.


Vi startade från Katrineholm ca 05:20 och va uppe ca 15:00. Hundarna va jätte duktiga. Så vi behövde inte ta så mycket extra stopp. 

Är ju så klart extra stolt och nöjd över min hund som anpassat sig så bra och vart jätte duktig nu när vi har vart iväg. 

Jag måste säga att den här trippen har vart som lite balsam för själen. Underbar natur, trevliga människor. God mat och dryck. Många Goa skratt. 

Mysigt, trevligt och galet roligt. Jag har verkligen njutit.

Det är så klart roligt att va borta. Men också skönt att komma hem och landa. Semestern är nu över. På måndag är det åter till arbetet. Vilket känns vemodigt. Man hinner lagom varva ner. Skulle behöva några veckor till. 

Men jag har haft en riktigt bra semester. Så kan inte klaga.

Vi avsluta vår Norrlands vistelse med att gå på konsert med Jill Johnson. Magiskt. Så sjukt duktig. Vilken pipa hon har. 


Ridläger..

Sista semesterveckan och jag kan inget annat än va lycklig och tacksam. En riktigt energi boozt vecka. 


Börja med ridläger Lördag till måndag. Såååå galet roligt. Jag är nu riktigt taggad för höstens ridlektioner. Har lärt mig massor. Red 2 pass om dagen. Så vi hann med 6 ridlektioner + lite teori. Det blev 2 hopplektioner och 4 dressyr. Fick även träffa nya ridläraren. Super trevlig och duktig. Tror det kommer att bli jätte bra. 

Vi hann vist med lite yoga också. Nu vet jag hur anus möter naveln. Alltså det där med yoga är inget för mig. 

Längtar redan till nästa års ridläger. Super kul. God mat, träningsvärk, många Goa skratt. Ett härligt gäng. Det är lycka.

Fick rida fina Omega. Den kusen gillar jag. Fina hästen.Mosters tjej

Alva har sovit över hos mig.

Det är verkligen mosters tjej. En kaxig men ack så go liten tös. Underbara unge.

Blev inte mycket sömn. Jag har en 180 säng. Men vi har nog bara sovit på 80cm. Låg längst ut på kanten med Alva klistrad inpå mig. Hon va som en kamin. Sparkandes och viftandes med armarna. Putta undan henne men dröjde inte länge förrän hon rulla tillbaka. Närkontakt AB. 

Hon ville sova över en natt till. Men fick räcka med en natt i taget. :p

Men ändå mysigt att ha henne här. 

Bästa sällskapet <3


Livet på landet..

Frisk luft, natur, djur.

Bara älskar livet på landet.

Tog mig en ridtur på Prudur. Gallopera på en åker, så härligt. Blir så lycklig av att rida.

Efter min ridtur kom Sara och Elis ut. Tog vi med Kalle och Bonzo på en promenad. Så fick Elis rida. Lycklig liten kille. Bonzo blev helt lyrisk av att få springa lös. Han va så duktig. 

Nu kan jag somna nöjd och glad. Älskar livet på landet. Jag bara njuter. En vacker dag vill jag ha en egen häst. Och drömmen är att jag ska kunna ha sån pli på Bonzo att han ska kunna springa med när jag är ute och rider. Vi är inte riktigt där än. 


Bus..

När 7månaders Golden möter en 9årig golden herre. Buuuuuus, super kul tyckte Bonzo. Va förbi svägerskans föräldrar. 


Så Bonzo fick busa av sig lite efter en dag på malmamarknaden. 

Bonzo och Osis


Grattis Robert.

Igår fyllde min kära svåger år. Stort Grattis. Det firades med god mat, sitta ute är ett måste. men som sen avslutades med Game of thrones :) mycket bra och spännande serie. 
Middagoch bio.

I maj fick pappa i present att vi skulle ta med honom på resturang och bio. Va vist svårt att få ihop när alla syskon och pappa kunde. Men Nu har det äntligen blivit av. Åkte i söndags. Jätte mysigt, och riktigt god mat. Va det va för film vi såg är oklart. Va nån blondi, action, svårt att hänga med. Men helt okej ;)
Duktig hund och syskonbarn.

Egen hundskötare. Liam va jätte duktig och tog en promenad helt själv med Bonzo. Super duktig både hund och barn. Elis ville så klart också hålla kopplet. Fina barn och hund.


Rasta häst, hund och barn.

En härlig skogspromenad med häst, hund och barn. Mysigt.
RSS 2.0