2017-2018

Kommer att avslutar året på bästa sätt tillsammans med min bästa vän. 

Hon som stöttat mig genom livet. Hon som kämpat med studier och livets bestyr. Hon jag delar glädje och sorg med. Min klippa i stormen. My person. <3

Hon jag upplevt alla äventyr tillsammans med. Allt ifrån 80-mil på cykel till 25mil vandring i Spanien till en oförglömlig USA resa och mycket där till. Nu lämnar jag 2017 och ser fram emot ett nytt spännande år. Välkommen 2018.

(null)


Bra start..

Kan inget annat än att älska att min syster köpt häst och få följa med på härliga skogspromenader. Nästan en mil gick vi idag. Sååå skönt. Nöjd häst, nöjd hund, nöjd tös, nöjd syster och jag får erkänna att jag är supernöjd och glad. Det här är Lisa för min själ. Att få tillbringa morgonen med härlig promenad tillsammans med dom bästa. Love It. 
(null)


Skitiga hundar!

Vill ha tillbaka snön. Lite kärle i backen. Detta väder innebär lera och skitiga hundar. Jisses.. men roligt har dom iallafall :)

(null)

(null)


Julafton

(null)

(null)

(null)

(null)


God jul och Gott nytt år!

(null)


Bra start på dagen!!

Igår hade jag en riktig hemma dag. En välbehövlig dag. Sovmorgon, gick upp kl 10. Gick en timmes promenad med Bonzo. La mig på soffan efter promenaden. Somna och vakna när klockan va 15. Bara ut och ta en till långpromenad. Så skönt. Man bara va. En kravlös dag.

Idag starta vi dagen på bästa sätt, gick upp 7:30. Åkte ut till Sara. -11grader kall men vacker morgon. Vi skulle ta en annan runda idag. Sara red och jag gick med Bonzo. Tungt och pulsa i snön. Det va "bara" en runda på 9,7km. Phu. Inte konstigt att jag blev trött och svetten lacka. Att det va minus 11 grader kände jag inte av. Plaskblöt av svett. Men jag är otroligt stolt över min hund som va så galet duktig. Sprang lös hela vägen och skötte sig exemplariskt. Hästen är super snäll. Så roligt att det går så bra. Sara och goldie skötte sig också exemplariskt. Och jag själv tycker att jag va duktig och traska på. Känns som jag gick två mil. Känns i benen nu. Gå i djup snö känns i benen :p

Men jag behövde det här. Känns sjukt bra. Lisa för själen. En vacker dag. Bästa sällskapet. Live IT.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


38 år.. 3år

Idag är ingen vanlig dag för det är min kära brors födelsedag hipp hipp hurraaaa!!!

Detta innebär också att det är 3år sen jag fick nyckeln till mitt hus. Jisses va fort det går. 

Men nu säger jag, Grattis Micke på födelsedagen!!!

(null)


Underbar helg!

Att få tillbringa helgen med nära och kära värner mitt hjärta. En känsla av glädje, lycka. Ett lugn. Fler sånna här helger tack. 

Ute i naturen, med häst och hund.
Fira en av mina bästa vänner som fyllt 30 år. God mat och dryck. Många Goa skratt, surr och spel. Stort Grattis Sheila!!!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Skitig hund...

Att få en bild på en Super nöjd skitig hund, som har fått leka med sin bästa kompisen idag. Ja, då kan man ingen annat än le. 

Som jag älskar dessa yrväder. Sötisar

(null)


RSS 2.0