Fina Barbro!

Idag skulle du ha fyllt 60år.
Du lämna oSs på toook för tidigt. 

Du lämnade ett tomrum, saknaden finns kvar. Jag kan ej beskriva med ord. Det va alldeles för tidigt. Du hade mycket mer att ge. Jag vill ha dig här, hos mig.

Du finns i mitt hjärta. Alla minnen lever kvar. Jag vet att du har det bra. Fast saknaden är stor. Finns minnen ändå kvar. Du bor inom mig. I mitt hjärta finns du kvar. 

Du finns i mina drömmar. Alla minnen lever kvar. Utan smärta, och plåga. Du har det bra. Du dansar väl med änglar. Skrattar och ler. Tänk om jag kunde, få se dig en gång till. 

Du finns i mitt hjärta... <3

(null)


Fina hästen..

Lisa för själen, en härlig eftermiddag ute i naturen. Man känner ett sånt lugn, glädje. Så nöjd efter ridturen. En energi boost.

Fina hästen, sån lycka efter första ridturen med denna kusebuse. Super snäll, pigg och framåt. Hon gjorde inga hyss, så kände mig trygg. Jag känner att det här kommer bli jätte bra. Min syster har köpt en jätte fin och trevlig ponny. Me like

(null)


Knasboll..

Inte bara jag som gillar fåtöljen framför kaminen. Sötnos
(null)


Ullared...

När man är tvångsledig och kollegorna har ledig dag. Va passar inte då bättre än att ta en spontan tripp till Ullared. :)

(null)

(null)


Brasa.. värme..

Trött hund har lagt sig under bordet.. själv sitter jag i värmen framför kaminen och har det riktigt gött. 

Jag är inte riktigt gjord för den här årstiden. Konstant trött och frusen. Men finns ändå en charm med årstiden. Att kura ihop sig under en filt. Mys byxor, fårskinstofflor och tända i kaminen. Och får inte glömma. Bästa sällskapet av både katt och hund. En speciell känsla. me like

(null)

(null)


Nya vinter ridstövlar

En chansning..
25% rabatt, då slog jag till...
Beställde nya vinter ridstövlar från horze. 
Idag kom dom hem och dom Sitter som ett smäck. Ska invigas dom i helgen är tanken, då jag tänkt ge mig ut på goldie för första gången. Få se hur det går? 

Om jag jämför med mina gamla stövlar så är jag riktigt nöjd med dom här. Är kanske inte helt perfekta. Något stora i foten. Men det gör inget.

(null)


Trött hund..

Att ha en dag med lek kompis är super bra. Det innebär trött hund. ;)

Lördags mys
(null)


Min dag.

Det är en speciell känsla. Att få följa min kära systerdotters utveckling. Att få se henne växa vecka efter vecka. Fredagar är min och Alvas dag. Jag bara älskar fredagar. <3

(null)

(null)


Goldie

Fina hästen!!! 
(null)


Syster..

Hon är inte bara min syster. Hon är även min bästa vän. Hon ställer alltid upp, finns alltid vid min sida. Hon stöttar och peppar. Henne jag kan prata med om allt från himmel till jord. Henne jag delar glädje och sorg med. Hon får mig att le, hon får mig att skratta, hon känner min oro och min frustration. 

Hon finns alltid vid min sida. Finns ingen som du. Du betyder så otroligt mycket för mig. Vet inte vad jag skulle göra utan dig. Älskar dig finaste syster. <3

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


En knähund - Larry

(null)Farsdag.

Idag tänker vi lite extra på alla pappor.

Så jag ska nu ägna lite tid att skriva några rader om min pappa. Jag är otroligt glad att just han är min far. Han har ett hjärta av guld. Omtänksam och vill alltid vårt bästa. 

Jag fick hans kroknäsa och hans tankspriddhet. Men också hans stora arbetsmoral. Jag älskar dig pappa. 

(null)
Mina hjärtan!

Alltså dessa två. Mitt hjärta smälter. Som jag älskar dessa 4-benta pälsbollar. 

(null)

(null)

(null)


Grattis Theo

Idag fyller världens bästa Theo hela 8år. Stort grattis!!!

(null)


Ny familjemedlem...

Spännande, om allt går som det ska kommer en ny familjemedlem hem på måndag till Lövlunda. 
Alva är såååå exalterad. Betydligt gladare när hon pratar om "sin" häst än va hon är på bilden. :p

Får väl erkänna att moster också är lite spänd och glad. Även om mitt råd va att vänta. Men nu är det bestämt. Kommer bli jätte bra. :)
(null)


Stiliga ekipage...

Tema vecka på ridskolan. I tisdags va jag och blev inspirerad när det va hoppning och igår (torsdag) blev jag ännu mer inspirerad av kvällens dressyr pass. Sånna duktiga ridlärare. Jag vill också va så där duktig. 

Va har jag lärt mig då? Massor av fina ord inom hästvärlden. När jag börja så sa jag "man trycker lite här och drar lite där" 

Men nu har jag lärt mig massor av fina ord. 

Halvhalt, ställande, reglerande, drivande, sidförande, böjande, Förhållning, eftergift, ledande, och vikthjälp (sitsen) och så finns det fler fina ord, men dom kommer jag inte ihåg.

Nu ska man bara få ihop teori och praktik. Jag gillar den här sporten. Man mår liksom bra i både kropp och knopp. Lisa för själen. 

Absolut har jag stor respekt för dessa maffiga djur. Men är ändå en speciell känsla att sätta sig upp i sadeln och bli ett med dessa kraftpaket. 

Så roligt att sitta och titta på två av mina ridlärare. Kristin som jag börja rida för och Maria som jag nu rider för. Två superduktiga ryttare. 

(null)
Ordningen återställd.

Så sjukt att man kan sakna honom så mycke efter bara ett dygn. Inatt har Bonzo sovit hemma hos mormor och Pelle. Jag lämna honom strax innan klockan 06:00 igår. Och hämta honom idag efter jobbet. Kändes lixom konstigt att lägga sig när han inte va hemma. 

Tur att skilla gjorde mig sällskap iaf.

Nu är ordningen återställd. Och vill nog tro att han saknat sin matte. För nu ligger han med huvudet i mitt knä och sover gott. Mitt lilla hjärta.
(null)


Hund och katt..

Katten är ju verkligen min lilla bebis.
Men det är ju helt klart hon som bestämmer här hemma. Men något jag bestämmer, det är att på natten får hon faktiskt va kvar inne. Annars kan jag inte sova. 

Hon smälter väldigt bra in bland höstens alla färger.. svårt att se henne ibland. Min fina skilla. 

Katten styr över hunden och hunden styr över mig. Försöker i alla fall. Att ha en 10 månaders Golden är inte lätt. Hormoner, egen vilja och jag vet inte vad. Jag skulle vilja säga att Bonzo är lite trög. Men han spelar nog mest bara trög. Han gör lite som han själv vill. Egen vilka. Vissa dagar är jag sjukt stolt över honom. Andra dagar är vi osams och han ger mig gråa hår. En ständig kamp. En bulldozer. 

Men jag verkligen älskar både min katt och min hund. Vet inte vad jag skulle göra utan er?

(null)

(null)

(null)

(null)


Ridsport..

Är sååå sjukt glad att jag börjat rida. Jag verkligen älskar Vårnäs ridskola. Underbara människor som jobbar där ute. Goa hästar, man bara trivs att vara där ute. Jag mår så sjukt bra av att få rida. 

Men idag har jag suttit bredvid och tittat på när ridlärarna ridit. Hoppclinik med Maria. Superduktiga. Sjukt imponerad. 

Alva hade nog kunna åka hem innan det hela började. Att få gå ner och klappa stoooora hästen gjorde hennes kväll. Nöjd och glad tjej. 

(null)

(null)

(null)

(null)


Ibland är han billig..

Kommer hem på lunschen, i vanlig ordning möter han mig vid dörren. Så vi tar en promenad på en gång. Ska sen i och slänga i mig lite lunch innan jag behöver åka tillbaka till jobbet. Väl inne möts jag av en sönder tuggad matta. Smulor över allt, Och kattsand över hela matrummet. Förstår då att han tagit mattan som låg under kattlådan. 

Går ut i hallen och ser att trappen  är full av kattsand. Vågar jag gå upp på övervåningen? Min hund har gått bananas. han va rätt billig i onsdags. Gaaaah

(null)

(null)


RSS 2.0