Får bebis...

Har vart ute hos syster ikväll och klappat på deras lilla nytillskott. :)


Lördag - Shopping - grillning..

Kl 8:40 kom Anna och hämta upp mig (inte varje dag man blir upphämtad i sin egen bil) ;p åkte då iväg till Örebro för en shoppingrunda inne på Marieberg. Kom hem med 2par skor, 2par byxor, 2 linnen och en skjorta. Nöjd. Åkte sen ut till Alec och grilla. Gjorde en riktigt god och fin sommarfräsch sallad. ;) mina vänner va mycket skeptiska i affären när jag sa att vi skulle blanda i lite frukt. Men vilken hit det blev. En sallad bestående av: Gurka, tomat, isbergssallad, purjolök, avokado, mango, honungsmelon, äpple och fetaost. Mm, mm, mm.., En bra, mysig, rolig lördag..


Fredag - jobb - fest...

Underbara fredag! Efter att ha jobbat först på städ 6-14:40 sen iväg och jobba lite extra 16-20. så är det lite gött att avsluta dagen med en trevlig fest hemma hos Paula. :) Det blev en mycket händelserik dag..


En tjej tripp..

I måndags fick Alva följa med På en tjej tripp. Jag, Sara och Mamma åkte till Västergötland och hälsa på älskade moster och morbror. Det va så roligt att träffa dom Och kusinerna. En mycket bra dag. Lite nostalgi att åka ner. Alva va jätte nöjd och glad. kattungarna och kossorna va väldigt spännande ;)


Bakat..

Började dagen med en sultans frukost tillsammans med Pillan, Anna, Dessan och Alec.. Mycket trevligt!

Under dagen tog jag död på min rastlöshet och satte igång och baka lite. Känner mig riktigt duktig :) Detta ska min kära moster få imorgon. jag, Mamma, Sara och Alva åker ner till Västergötland och hälsar på imorgon. ska bli riktigt roligt. Ser jag fram emot. Weeeiii


Midsommar i Lövlunda...

Hade en riktigt mysig och bra dag tillsammans med mina syskon + respektive och världens goaste syskonbarn. På kvällen dök även Peter och Maria upp tillsammans med lilla Theodor. En riktigt bra kväll där tjejerna vann över killarna i kubb. ;) Knotten va dock odrägliga. Många fina bett när man kom hem där på natten. Men vi hade alla fall tur med vädret. riktigt skönt att man kunde va ute hela dagen/kvällen/natten! En bra midsommar! :)


Midsommar

Önskar er alla en riktigt trevlig, god och glad Midsommar! :)

Papper, papper, papper...

Dagens insikt, samla inte massor av papper, räkningar och annat skit på hög. Tar galet lång tid att rensa. Dagens sysselsättning..

Dagen började underbart bra. Bästa vännen min kom med lyxfrukost. Där efter agera hon privat chaufför då jag fick åka iväg och handla lite.. Har Besökt jobbet en sväng.. Mellan pappersrensningarna har jag även vart iväg med lillebror och tittat på lägenhet.. Man hinner med en del på dagarna ändå ;)


Titthåls op..

Då har jag gjort en artroskopisk operation av knät (titthål)

Jag va på sjukhuset kl:14 då fick jag gå in och byta om på en gång och lägga mig i en säng inne på uppvaket. En syster kom och satte dropp. "titta bort nu, vill inte att du ska svimma innan operation" jag har väldigt bra ådror att sticka i, lite för bra. blev helt blodig på armen. :P

Fick komma in till operations salen. Ca 15:20 Jätte snygg narkossköterska. (Tror man säger sköterska även på en man!?) ;) han hade jätte fint leende med god humor. Jag titta runt i rummet så fick jag syn på en tjej med stort leende "tjenare" -se där en kändis.. narkossköterskan titta bara på oss "känner ni varandra" -jag jobbar ju på sjukhuset. ;) hon skratta. "Det är ju hon som står och är så kaxig i cafeterian." (haha, är bara kaxig mot dom som är kaxiga mot mig, man har ju vissa favoriter på sjukhuset som man kan munhuggas lite med) ;)

Alla va jätte trevliga. Man blev verkligen omhändertagen, väldigt bra bemötande. Jag minns att jag skulle få räkna till 10. (Jätte många som säger att man inte hinner räkna.) men jag va jätte glad och sa "jag hann ju räkna till tio." Alla bara log och där slockna jag.

Vakna upp 16:20 helt suddig och groggy, första jag säger är "hitta ni något" sen somna jag igen. Vaknar upp av ett plingande. Helt plötsligt hade jag 3personer runt mig. Då hade jag nästan ingen puls. Låg på typ 38 och blodtryck på 103/57 "hur mår du, mår du bra, varför står det 38. Brukar du ha låg puls, jätte lång blodtryck" pulsen har jag ingen aning om, blodtrycket vet jag att jag har väldigt lågt. Fick lite extra syrgas så sprang dom och titta till mig lite då och då. Va nog väldigt blek. Dom hävde i mig massor av saft :p Den där maskinen plinga några ggr. Tror dom tröttna på plingandet så dom satte tillslut mätaren på tummen :p fick lite mer piller och Alvedon i dropp. (Hög på värktabletter).

Pappa kom in 17:45 fick åka från sjukhuset 18:15. Men va knappt att dom ville släppa iväg mig. Men jag orka inte ligga kvar där. Jag mådde ju bra.. va som en liten skön fylla :p

Blev lite ompysslad av pappa där på kvällen. Det ända jag tänkte på va mat. Fick ju en macka och nyponsoppa på uppvaket. Men det blev man ju inte mätt på. "Pappa, jag vill ha en fet pizza eller mc-donalds" det blev en Big Mac meny. Kanske inte det smartaste när man vart utan mat nästan ett dygn. Men gu så gott det va ;)

Finaste vännen kom och hämta mig när hon sluta jobba. Så jag sov hos Hanna inatt.

Nu under dagen har jag blivit ompysslad av Mamma som vart här en stund. Mitt hår va svinto efter medlet man va tvungen att tvätta med. Så fick stå med huvudet i slasken medans mamma tvätta håret åt mig ;) nu känner jag mig lite fräschare :) jordgubbar, bulle, juice, godis och yoghurt fick jag av mamma. :) mysig em.

Massor som ringt och skickat massor av Goa sms. Vilka fina omtänksamma vänner jag har!

Men när det gäller knät så känner jag att jag ändå är tillbaka på noll. Dom hitta inget fel i knät. Minisken såg bra ut, korsbandet såg bra ut. Dom kunde inte se nått synligt fel under op. Läkaren ringde mig nu på morgonen. Kan va så att smärtan kommer från utsidan av ledbandet. Men han tror att jag har ett "löparknä" men att jag gått med det på tok för länge därför jag fått sånt besvär med knät. Att problemet sitter i höften. (Va ju det min sjukgymnast sa från början)

Nu vill jag bara att allt ska bli bra igen. Det va en som sa att "det är inte alltid man hittar nått, ibland kan det räcka med att man bara går in i knät, lättar lite så blir det bra. Få hoppas på den. :)


Barnvakt och studentfirande

Är barnvakt åt Theo och Tim den här helgen. Tog med barnen och och åkte ut för att fira Sofia som idag tagit studenten. Pappa följde också med, då han hjälpt mig med barnen under dagen. En bra och mysig dag. Fasters små älsklingar <3


Sommarfest med jobbet

Igår va det sommarfest med arbetskamraterna. En mycket trevlig kväll. Vi va hemma hos Sofia och Åke och dom hade fixat allt jätte bra. God mat och många Goa skratt.


13/6-2013

Håller vist på att bli sjuk. Förkyld och feberkänningar. Inte bra.. Op på tisdag.. Träffa sjukgymnasten idag. Han avrådde från att simma Vansbro den 6e juni. Han tror inte att knät läkt ordentligt tills dess och kan bli för mycket komplikationer om jag simmar. Finns risk att jag inte kan genomföra min tjejklassiker :( Men än ger jag inte upp tanken.. Hoppas, hoppas, att det ska gå vägen. Att det kommer läker snabbt och fint. :)


My lovely cat <3


Söndag - dop

Igår va jag i sköldinge kyrka, då det va dop för lilla Emanuel :)


Gamla bilder...

Haha, jätte roligt att gå igenom gamla bilder. Galet länge sen. :) jag va ju både knubbig och smått söt. ;) gamla goda tider ;)


Tjejvättern 2013

Jag klara det!!! (Vi klara det)
Då Hanna Lu skadat sitt knä kunde hon inte va med oss idag. Så jag och Josefin fick åka upp utan vår lilla lus. Pappa fick agera chaufför. 05:30 kom han och hämta upp mig. Där efter Josefin. Sen va det dax att bege sig till Motala. Jag va där för två år sen då Hanna och Frida cykla, men har inte cyklat själv nån gång förut. (Hade blivit varnad för en monster backe efter första dipån.) 8:38 gick vår start. Dom två första milen kände jag "va har jag gett mig in på" kroppen kändes tung. Men så börja jag vakna till. Efter första dipån klämde jag i mig en bulle och lite sport dryck (då va jag nöjd, älskar bullar) men så kom dagens första utmaning. "Monster backen" det va jätte många som gick uppför. Cykla i backe är ju lite av min specialité. Snabbt upp så får man vila sen ;) det va en gubbe som stod och klappa så titta han på mig och Josefin när vi kom trampandes "bra tjejer, bra fart" TACK :) när man trodde att den va över kom det en till, nu äntligen.. Nej., bara att kämpa på.. Det kändes som man cykla upp och runt ett berg (kanske vi gjorde också) ;) men vilken skön nedförs åkning det blev sen. Gick så fort så vissa ställen fick jag bromsa in, smalt och kurvigt. Lite skräckblandad förtjusning när det gick så fort. Och vilken energi vi fick. Trampade på riktigt bra. Hitta sen ett gäng hurtbullar som vi tog rygg på. Vilken fart och tempo vi kom upp i. Vi höll rygg på dom i ca 2mil. Men, Mina ben börja sen ge vika. Fick inse att deras tempo blev lite för bra för mig. Krampkänningar i vaderna. Knät ömma ryggen värkte. Tar i mer med högerbenet för att underlätta för vänster vilket började kännas. När det va 3mil kvar skrek kroppen "nu vill jag lägga mig ner och dö en stund" Josefin titta på mig glatt. Nu är det inte långt kvar. Det är som till Vingåker ungefär. Vill du ha lite peppning!? -NEJ, prata inte med mig. Orkar inte svara. Jag va så trött. (6km kvar.) "Nu syns det att du är trött att det går av ren envishet." Haha -Det har det gjort det senaste 3milen :p när vi kom in i Motala ville jag bara i mål. Kroppen skrek, jag kämpa och slet. Josefin super hurtig såg knappt trött ut.. Äntligen.. MÅL!!! Helt klipp slut. Josefin va oförskämt pigg. Men vilken insatts, det gjorde vi bra. Gick i mål 12:43. Tog oss alltså 4:05. Mitt första mål va under 5h. Men när vi starta hade jag som mål 4:30. Man kan lungt sägs att jag klara mitt mål. Hade vi inte stannat vid sista dipån hade det nog blivit 4h. Sjukt nöjd. Även om det va galet jobbigt så va det väldigt roligt. Får en liten kick varje gång man cyklar om någon ;) kan nog redan nu säga att detta vill jag göra nästa år igen :) TACKAR HANNA LU för att jag fick låna hennes super snabba cykel. :) Tack till pappa för all hjälp och den fina rosen vi fick när vi trampa in i mål. Nu är 2 av 4 avklarade av denna tjejklassiker. :)


Brännboll med jobbet..

Idag kl 18 samlades vi nere vid djulö ett helt gäng. Städ ksk mot kost - KSK, NLN och MSE. 4 lag som kämpade tappert. Vi får väl erkänna att kockarna va duktigare än oss på städ. Men roligt hade vi. (Vi va ju klart bättre i år än förra året) Men nu mår inte mitt stackars knä så bra. (Det här med att ta det lugnt har jag inte riktigt lärt mig än) fått min operations tid nu. 18/6 blir det titthåls op. Så efter den hoppas jag att jag ska kunna springa som vanligt igen utan smärta..


Hon är ju bara bäst!!!

Jag blir ju alldeles rörd, vilken pärla hon är. När tid och ork tryter är mitt hem inte riktigt prioriterat. Sara ringde mig på jobbet och sa "vi lånar din lägenhet" -vilka VI? "Jag och barnen..- Ojdå, jag har ju jätte stökigt.... "Som vanligt då" -kanske värre än vanligt. Och vad händer. När jag kom hem va det undanplockat och lite städat. Rensat bland massor av papper och skit.. Underbara syster.. fick dock Klia mig i huvudet en stund. Vart är alla mina kläder? Tokan har tagit hem och tvättat. BORTSKÄMD? Svar= JA.. Älskade syster. Vad skulle jag göra utan dig!? Blir alldeles tårögd och rörd. Tuuuuusen tack!!! <3 My Angel. <3


Grattis Sara!

Idag fyller världens bästa syster år! Hipp, hipp, hurraaaa! Grattis kära du!! <3


En fredagskväll..

Då va det åter en fredagskväll hemma hos pula.. Alltid lika trevligt. Jag och Anna började hemma hos Lilian, och vandrade sedan över till Paula där vi i vanlig ordning beställde pizza, drack lite vin och så kom Viktoria med pojkvän över med en mycket god rabarber paj. En bra fredag! :)


RSS 2.0