Sheila..

Imorgon tar jag med Sheila på kryssning. Vi åker 16 st från jobbet. Ska bli riktigt roligt. Väldigt passande nu när man får upp några kloka rader på Facebook hur mycket denna vän betyder.


Vi kommer ha en galet rolig helg!!


Vad man väljer...

Träffa på en trevlig kvinna på jobbet häromdagen. Vi prata om våra jobb. Hur vi hade det och så vidare. Samtalet sluta med att hon säger:


"Man väljer inte sina arbetskamrater, men man väljer vilka man ska va trevlig emot och vilka som är värda att diskutera med. Man väljer och sållar vad som är värt att lyssna på. Min arbetsplats hade vart perfekt om det inte va så mycket tjafs. Men så är det väl på alla arbetsplatser."

Så sant! Vet inte riktigt hur vi kom in på denna diskution?

Jag brukar annars säga "Man väljer inte sina släktingar eller sin familj. Där emot väljer man sina vänner"
Fredag, ridskolan, bus.

Fredagar är ju min och Alvas dag. Lite egentid. Men så ville Liam följa med idag. Det va ju jätte bra. Då kunde han få ta hand om Bonzo så slapp han ligga själv i bilen.


Blir dock lite kallsvettig när Liam kommer in i stallet utan hund.

"Jag skulle säga till dig att två tjejer tar hand om Bonzo. Vi släppte lös honom med massor av hundar." Du gjorde vad? Vilka tjejer? Jisses min hund är på vift. 

Men lugn sa Liam. Jag håller koll på honom. Så sprang han iväg igen. 

Det visade sig att Bonzo fick leka med Hedda och Doris. Det tyckte ju han va super kul. Snälla Sara och Doris matte tog väl hand om honom. Duktiga Liam va ute och kissa och bajsa med honom. Så duktig. Stolt moster till två duktiga barn. Extra stolt över Liam idag som va så duktig. Han tog lite kort på hundarna medans jag höll koll på Alva från läktaren.

Alva va ju så klart också duktig på hästryggen. Skogspromenad

Mysig promenad i skogen med både katt och hund. Så mysigt att Skilla följer efter på våra promenaden. Mina små älsklingar 
Kan inte få nog..

Alltså han är ju så sjukt söt min lilla vovve. Kan inte få nog av honom. Han gör mig lycklig.
Vardagslyx.

En sån mysig kväll och bra avslutning efter påsk och ledighet. Hade Hanna, Erik, Kristofer, Sheila och lilla Zoe här på mat. En jätte mysig kväll. Bonzo fick busa med Sally. Men oj va glad Zoe blev när katten kom in.


Hundar släng er i väggen, katten va mycket mer intressant. 😍 sötnosar <3Promenad vid stallet..

Det är jätte roligt att promenera vid stallet. Så mycket att titta på. Händer alltid nått skoj. Idag va det extra roligt då Hedda smet från sin dagmatte. Super kul tyckte Bonzo. Jag klia mig mer i huvudet och fundera på hur jag skulle lösa detta? 5ggr fick jag kasta över henne över staketet. Tur att hon är liten och lätt ;) Blev en spännande promenad. 


Va vore livet utan djur?

Så tomt och tyst det skulle va här hemma. För varje dag som går blir jag mer och mer tacksam för vad jag har och dom fina vänner jag har runt omkring mig. 


Tacksam över att jag nu har min vovve och för all hjälp jag får att göra det möjligt.

Nu har jag haft två dagars semester. Lite långledigt så här efter påsken. Vilket har vart otroligt skönt. Få lite mer tid med min lilla junior som ska åka till mormor imorgon då jag har min jobbhelg. 

Han är jätte kelig och tillgiven. Vill gärna va nära. Men kan också va självständig och lägga sig och sova i hallen. 

Igår hade vi lite trädgårdsarbete för oss. Gick sådär att ha en tuggis med sig. Allt jag rensa bort ville han gärna smaka på. Att gå i rabatterna va ju jätte roligt. Att ta ett nyp på en ros va inte lika skoj. Stack nog till i munnen på honom. 

Längtar redan till min sommar semester. Känns väldigt långt fram dit. 

Nu har jag en anledning att gå upp tidigt. Nu har jag nått att längta hem till på dagarna. Nu måste jag ta mig ut varje dag. Min lilla kille ger mig både gråa hår men också så mycket kärlek och lycka. 


Bonzos bästa vän

Sally är helt klart en favorit, även om det är läskigt när hon springer fort och säger ifrån. Så är det ju jätte roligt att busa och va nära. Finaste.


Mina bebisar.

Man smälter ju lite i "mamma" hjärtat när man ser hur bra katt och hund går ihop. När man ser att dom sover ihop. När man är ute och går kommer Skilla springandes efter. Är vi ute på tomten kommer hon fram ich är med. Sen är det ju extra roligt om Bonzo är lös. Extra roligt att retas och då bli jagad. Mindre roligt för mig. Han har blivit lite snabbare och svårt att lyssna. Men är otroligt glad att jag har min katt och min hund. Så mycket kärlek.


Påskafton!

Den årliga traditionen är nu avklarad. Dom gula byxorna på och skattjakt för barnen. Vilket har blivit en hitt.


Ingen påsk utan skattkarta. 
Försökte lura barnen med att påskharen inte kommer i år. Det va ju snö ute. Det är ju julafton. Så haren trodde att tomten skulle komma så haren skutta hem igen. 

Känns väldigt skönt att minstingen i gänget blänger på mig och säger. "Du försöker alltid lura mig, jag går inte på det där" Elis 5år.

Med det sagt försöker jag nig lura barnen en hel del. 

Vilken tur att påskharen kom trots snö. Blev ju en hit.Hej Långfredag!!

Att vakna upp och se detta bakslag. Man vet inte riktigt om man ska skratta eller gråta. Jag vill ju vår, sommar vill inte ha mer snö. Även om det är mysigt med snö och det blev ännu ljusare ute. Men rackarns kallt inne. 


Men nån som blev jätte glad va Bonzo. Oj va roligt med va med snö. Man kunde ju både äta snö och busa i snön. Super kul.


Så sant!!

Skriv inläggstext 


31år

Jag är så tacksam över min familj och min underbara vän som förgyllt min dag! <3


Fått massor av fin uppvaktning via sociala medier. Kort i brevlådan. Det värmer i hjärtat. <3Livet på landet

Skriv inläggstext 


Bästa vänner.

Sally och Bonzo <3


Alva - fredag - Ridskola

Bästa dagen på veckan. Kvalitetstid med bästa Alva. Åka till Ridskolan.


Idag fick dom njuta av det fina vädret med en uteritt. Hund och katt

I vårt hem är det katten som bestämmer om man ska leka eller inte. Mina små hjärtan. Va vore lever utan er?
Häst, sannglädje.

En bild som beskriver hur mycket ridsporten betyder. Detta kallar jag sannglädje. 
Att parkera

Min kollega kan det här med parkering.

Hon parkerar så bra att det är svårt att få i motorvärmaren. 


Terror..

Vad händer med vårt land? 

Där vi bor, det ska va en trygghet. 

Vårt land och vår värld blir allt mörkare.

Terror i Stockholm, få hoppas det bara va nått tillfälle. Att det inte bara är början. 

Pray for Stockholm.


Mitt hjärta..

Två helger i rad har Alva sovit här. Mysigt men väldigt skönt på söndagarna när man får egentid och göra vad man vill och känner för. Idag höll jag på att strypa min hund. Vi va ute och gick vår dagliga promenad. Bara det att grannen har en ilsken liten skällig sak som dom glömde koppla fast. Självklart kom den springandes ut på vägen. Ren reflex drar jag i kopplet och min stackare blir hängandes innan jag får tag på honom. Jisses va rädd jag blev. . Jag har haft svårt innan att få honom att gå promenader då han inte vill lämna tomten. Blev ju inte lättare efter det här.  Hann streta och tjöt hela kvällspromenaden. . Jag undrar när min vovve ska tycka att det är roligt att gå promenad på hemmaplan ?? Mitt lilla hjärta. 


Ridskolan!

Idag smet jag upp på läktaren. Så lilltjejen red alldeles själv på den stora hästen. Utan att jag stod där nere på mitten av ridhuset. Hon va så duktig. Stolt moster.
RSS 2.0