Alva och skilla

En stolt tjej som fått hålla och gosa med lillkissen..
Katt himlen...

R.I.P Sally..
Nu är min lillebrors katt i himlen.. 

En sorgset och tungt beslut har fattats. Att hon efter 7år nu fått somna in.
Sally mys..

En myskväll med denna fina vovve.Thomas sabo klocka..

Har hittat en klocka som jag skulle vilja ha! :)
Fina barn!!!

Mys med fina barn!


Idag vid matbordet berätta Liam 6år anledningen varför jag blivit sjuk. Jag kunde inte riktigt hålla mig för skratt.

Liam spände ögonen i Robert och utbrast.
-pappa, jag vet nu varför Hanna är sjuk. Det är bara för att du sätter henne i arbete hela tiden, Du kan inte göra det. Hon måste få vila. 

Hehe, söta barn. (Inte riktigt därför jag blev sjuk.)

Nu har jag vilat sen i torsdags. Så snart ska jag kunna va på fötterna igen. 

Få hoppas nu att Sara inte smittar oss med magsjuka. Få räcka med influensan. 

Sjukstuga..

Hur sannolikt är det att 3st blir sjuka samma dag!?

Liam vakna upp idag på morgonen med över 38graders feber. Själv hade jag jätte ont i halsen kände mig hängig. Åker till jobbet och inser att jag inte orkar va kvar. Visade sig att jag också har 38 graders feber. Och nu ikväll har även Alva över 38graders feber. + en nyopererad syster som ligger hängig och utslagen i soffan. 

Känner mig ynklig.. Sovit bort halva dagen..
Fina barn, hund och katt..

Är hundvakt en helg som denna! 
Så idag har jag rastat både barn och hund. :)Nu lite mys i soffan med hund..
 Och katt... Ligger på var sin sida om mig. <3


Vänskap..Elis...

Barnvakt åt världens sötaste Elis! 

Tyckte att det blev lite tyst bredvid mig i soffan.. SötisRidskolan...

Stackars Alva och Ridläraren. Inte lätt när moster och mormor ska hjälpa till. Men det gick ju rätt bra ändå. ;)

Stoneface.. Mycket konsentrerad tjej.


Tänker tillbaka..

Tänker tillbaka på vår vandring. En sån prestation. Idag kan jag inte förstå att vi gick så långt. Hur vi orka. Men där och då trampa man bara på. Tänkte inte så mycke..

Den här bilden och texten säger allt:Turkiet!

Då va det bokat och klart!
Den 11e april åker jag till Turkiet i två veckor med familjen Lundstedt. Kommer bli riktigt roligt, något jag nu ser fram emot!
Fotbolls avslutning..

Då har vi haft fotbollsavslutning den här helgen. Petra som vart lagkapten har fixat och ordnat. Vi viset bara att vi skulle bli indelade i lag. Att vi skulle va inomhus "oömma kläder" och inomhus skor. Och så skulle vi ta med oss badkläder. 

Vi samlades 06:45 på olymposparkeringen så åkte vi mot Örebro. På mariebergsparkeringen stanna vi och åt frukost. (Drick yoghurt och fralla) dör efter åkte vi vidare och stanna tillslut i Karlskoga och Boda Borg. 

Vi fick för leka av oss ordentligt. Riktigt roligt. Mitt lag vann. Då vi fick ihop 10 stämplar. Kl 13 va det lunch på boda Borg där det bjöds på taco buffé. 

Sen bar det av igen. Denna gång stanna vi i Örebro och gick in på gustavsvik. (Vilket förklarar varför vi skulle ha badkläder med oss)

Jag hade ju redan listat ut att det va Boda Borg och gustavsvik vi skulle till innan vi åkte. Men det va riktigt roligt. 


Sen sov vi på Clarion hotels i Örebro. 
Hotellfrukost :) aldrig fel.. Bästa med art bo på hotell.

Vi va ute och åt på resturang på kvällen. Mysigt och gott! :)Vid varje plats låg ett gult papper som Petra fixat. Där hon skrivit ett "omdöme" om varje person där hon gjort likheter med Disney figurer"

Jag blev årets Timon med motivering: precis som Timon har du alltid en skön style till allting. Oavsett om det är en jäklig motståndare eller det faktum att vi bara är tio spelare till match ler du åt eländet. Och att helt avslappnat göra mål från en utterbacksposition är Hakuna matata!

Trötta tjejer i bilen efter Boda Borg :p
Veterinären.,

Igår ringde min mamma mig och berätta att mitt lilla hjärta va dålig. Det skär i mig att veta att mina djur inte mår bra. Hon börja spy i söndags kväll. Spydde hela dagen igår. Ville inte äta. Va slö och hängig. Inte alls likt mitt lilla busfrö. Mamma ringde mig igen nu på morgonen och berätta att hon va sämre. Så det va det bara att åka in till stan tidigt på morgonen. Ringa veterinären när dom öppnade. Vi Fick komma in med henne på en gång, hon såg så mager och ynklig ut. Man blir orolig och ledsen. 

Väl hos veterinären blev hon undersökt. Fick ta tempen och sen in och röntga magen. Hitta inget konstigt på röntgen. Men dom behöll henne under dagen för observation och så fick hon ligga med dropp då hon va "torr". Men det va tydligen bara dropp hon behövde. Hon pigga på sig efter det och jag fick hämta henne igen kl 16. Då såg hon mycke piggare ut. Troligtvis har hon tuggat på nån blomma som vart giftig för henne.

Mitt lilla hjärta. 
Veterinären fråga vart "smärttröskeln" gick kostnadsmässigt då jag inte hade nån försäkring på henne. Men i sånt läge när man sitter där vill man bara sitt djurs bästa. Man vill bara att dom ska bli bra. "Du får va berädd på att det kan kosta ett par tretusen" 

Okej, bara hon blir bra!
Va berädd på att kalaset skulle gå på 3000-4000kr. Och blir glad när det "bara" gick på 1831kr

Men va det värt. Nu är mitt lilla hjärta piggare igen. Fick mig en liten gos stund när vi kom hem till mamma igen, efter veterinär besöket.
Stella...

Har jag inte en hund på mig. Så har jag en katt..

Goa Stella..Sally 💕

Tillbringar helgen med denna Sötnosen, då hennes matte jobbar 💕

Vänskap 💕

Man kan inget annat än att bli rörd och tårögd för ett sådant rart och fint sms. Finaste vännen! 💕 
Katt gos...

Idag har jag vart iväg och gosat med mina små älsklingar ❤️️ Lotus och skilla


Åkte även förbi min bror och titta på deras nya lilla familjemedlem. 4 saker...
Fina Lotte..

Hemma igen!
Fick världens finaste bemötande på Arlanda av vår 4e vandrare som tyvärr inte kunde följa med oss. Men hon stod där så rart och vänta på oss. Med plakat, Blomma, och skumpa 💕RSS 2.0