Väldens bästa kisse..

Min lilla bebis. Har verkligen världens bästa och finaste katt. Som jag älskar denna pälsboll. 

Igår va hon i slagsmål. Stor blodig reva på huvudet och blodig i örat. Stackare. Inte lätt när man är liten och har kaxiga grannar. (Alla grannar har katt, många katter i byn.) av nån konstig anledning är alla katter på min tomt. 
(null)


Fredag!!!

Kan inget annat än att älska fredagar. Älskar tiden jag får med min systerdotter. Älskade unge med busiga söta hästen. Berra bus. (null)


Dela kudde..

Finns det nått mysigare än att dela kudde med sin pälskling?? 
Mer musik åt folket!

Har vart på en galet bra konsert ikväll med jangvojses och kammarkören. Sååååå sjukt duktiga. Är så imponerad. Dessa människor får aldrig sluta sjunga. Mer musik åt folket!! 
Sötnöt..

Älskade hund, Sötis.


Fredag!!! Ridskola!!!

Stolt moster fick med sig två barn till stallet en dag som denna. Och om inte det va nog fick vi ju även en medhjälpare. Duktiga Adelina som hjälper Alva med hästen på fredagarna. Dom sköter ju det där galant. Jag behöver ju nästan inte göra nån ting nu för tiden. Så roligt när man får va med och följa deras utveckling. Hur dom växer från gång till gång. Man kan ju inget annat än att va nöjd och stolt.


Min fina "bebis"

Som jag älskar denna hund. Min fina Bonzo.


Höst!

Det är en speciell känsla. Älskar höstens alla färger. Det är som balsam för själen att va ute och gå och se när löven ändrar färg. Så fiiint. 
Innebandy..

Man blir lite som ett barn på julafton, när man åter igen får damma av innebandy klubban och ta fram sina gamla inomhus skor. Såååå galet roligt.


Vet inte hur många år sen det va jag sist spelade? Men idag drog ett glatt gäng igång igen för att spela lite innebandy på östra skolan. Ett riktigt härligt gäng. Så roligt att träffa dom igen. Några nya ansikten. Det blev många goa skratt, trötta ben och svetten lacka. Men spring i benen har jag fortfarande. Men får jobba lite på konditionen. Är så där skönt mör i kroppen nu. En riktigt bra avslutning på veckan. Me like. 


Barnvakt..

Bästa vänner!

Så roligt att se Bonzo och Alva. 

Han verkligen älskar denna tös, och hon älskar honom. Tyvärr kan hon inte gå med honom i koppel då han är som en bulldozer och drar omkull henne. Vilket är en stor besvikelse för Alva. Skulle hon få välja så skulle hon va ute och gå med honom alla dagar i veckan. Så nu får jag väll skaffa en till liten hund som hon kan få va ute och gå med :p


Nya utmaningar väntar..

Jag har mött med och motgångar. Jag har kämpat för att bli och va den jag är idag. Men livet är inte en dans på rosor. Vägen är inte spikrak. Den är kurvig och backig. Men jag fortsätter att kämpa. 


Jag har kämpat mig upp på min karriärs stege. Det har inte vart lätt alla dagar i veckan. Men nu kom en vändning. I tisdags fick jag ett telefonsamtal från min chef som fråga om jag ville bli städs nya teamledare. Då min nuvarande teamledare fått förfrågan om att få klättra upp ytligare ett steg och bli vår nya chef. 

Jag har ju redan vart TF (tillförordnad arbetsledare) i ett år. Men nu ska jag få stå på egna ben och va med och utvecklas ännu mer. Ännu mer utmaningar och mer ansvar. Jag känner mig redo. En ny spännande tid väntar. Mycket kan jag redan. Men finns otroligt mycket att lära sig.

I fredags eftermiddag va alla papper klara och informationen gick ut till chefer och ledare och idag börja jag. 

Börja min första dag med att skriva på papper och utbildning i Nyköping. Matad med ny information och nya kunskaper. 

Jag säger inte att det här kommer bli lätt. Men jag känner mig taggad. Jag tycker att det ska bli roligt. Jag gillar utmaningar. Se lösningar istället för problem. Det kommer bli tufft, det kommer bli roligt. Vissa dagar är nog jobbigare än andra. Jag vill lyckas. Jag vill se att jag kan förändra och göra saker bättre. Jag vill kunna underlätta tunga och jobbiga dagar. Jag vill se min arbetsgrupp utvecklas och växa. Jag vill kunna gå till och från jobbet med ett leende. 

Det här blir bra...9månader

Det är en speciell känsla när hästen närmarsig. Det blir mörkt, ruggit och kallt. Vad passar då inte bättre att tända en brasa. Men nu har jag nån som värmer mitt hjärta lite extra. Min fina Bonzo som redan blivit 9månader. Det går så fort. Han har redan blivit så stoooor. Vart tog min bebis vägen? Älskade hund!


Så glad att jag har min fina kisse och världens bästa hund. Som jag älskar dessa två pälsbollar. 


Alva 8år

Vart tog tiden vägen? Ungen har redan blivit 8år. Stort Grattis fina Alva. <3


Ridskolan = kvalitetstid.

Jag älskar fredagar. Det innebär kvalitetstid med finaste Alva. Det har blivit våran dag. Att få åka iväg med Alva till ridskolan och få se hur hon blommar och utvecklas vecka för vecka. Det värmer mosters hjärta. Underbara unge.


Fina bamse..

Blivit lite hästskötare till finaste Bamse :)


Sötnosar

Mina små hjärtan. Somna på soffan och vaknade av att Bonzo ligger bakom mig, och skilla framför. Man blir ju alldeles varm i hjärtat. 


Blev dyra skor..

Åkte till kvalité häst och hund för att kolla om jag kunde hitta ett par ridstövlar eller ridskor.


Väl på plats kliver jag in i butiken. Möts av en kvinna som frågar om hon kan hjälpa mig med något. Jag berätta att jag va ute efter ett par stövlar eller skor. Dom ska va snygga och bekväma. 

Hon går och hämtar ett par bruna skor. Hon hade lika dana på sig. "Bättre och mer prisvärd kan du inte hitta. Den är snygg. Går att använda till vardags. Den är vattentät, varm, man kan gå i skogen med den. En superbra sko."

Jag testa, absolut den är snygg. Skön va den ju också. Varför inte. Jag tar dom.

Jag missa dock den lilla detaljen att fråga va skon kostade. Väl framme vid kassan där jag ska betala säger hon. " va det bra så? Då blev det 1849kr" det va ju lite sent att backa då. Det va ju bara att snällt ta upp kortet och betala. Jisses, har nog aldrig köpt så dyra skor. 🙈


RSS 2.0