Bara va...

Idag har jag en sån där dag man bara är. Behöver inte bry sig om nånting, behöver inte le och va social. Man som sagt bara är.. En sån där dag man fortfarande inte tagit på sig vanliga kläder utan tassar runt i den fulaste t-shirt man kan hitta och världens skönaste pyjamasbyxor. ;)

En morgon man vaknar tidigt, men sen får lägga sig på soffan och sova lite till..

Ta igen förlorad sömn från veckan. En vecka där förvirringen vart på Max. Speciellt i torsdags. Blev då rädd för mig själv.

Jag vaknade 04:20 av mig själv. Va övertygad om att det va morgon. Tände lampan, va på väg upp. Titta till på klockan igen och insåg att jag fick sova ett tag till. Klockan ringer sen några ggr. 05:35 känner jag att Nej, nu måste jag gå upp. Väl uppe, gör sig i ordning Klockan närmar sig 05:55 och då är det verkligen dax att tassa iväg till jobbet. Börja ju jobba kl 6. 

Kommer in på sjukhuset. Möter 3personer. Hmm.. Konstigt.. Va tidiga dom va.. Tittar bort mot Entrén. (Jätte konstigt), där stod ju jätte mycke folk. Jag brukar aldrig möta nån när jag börjar kl 6 på morgonen. Då brukar det va hel lugnt och tyst när man kommer gåendes i korridoren. Tittar till på en klocka på väggen. 07:00... SJU?? Nej, kan inte stämma. Va ju helg övertygad om att klockan va 6 när jag gick hemifrån. Tog upp mobilen. Mycke riktigt. Klockan va ju sju. Då har jag alltså fått en timmes sovmorgon som jag inte ens har vart medveten om. Panik. Hur förvirrad får man bli? Underbart bra start på dagen.. NOT! 

Så nu har jag bara en dag, rensa huvudet, göra det jag gör bäst, slappa framför tv:n. 

Träna kan jag börja med nästa vecka ;)
Eller efter jul. Eller så kan träning bli det nya nyårslöften. Det löften man ger men som man ändå aldrig håller.., ;P

Usch så lat jag börjar bli.. Inte bra.. 
Men inland får man va lat, äta mycke godis, slappa framför tv:n och bara VA.. Det är så guld värt att ha en egen dag, egen tid. Drömma sig bort.. 

Theo 4år

Hipp, hipp, hurra!!! 
Idag har jag vart iväg och firat Theo som fyller 4år. Tiden går så fort. 

Jag är stolt faster till denna fina pojke<3


Kattmat..

Typiskt, kattmaten håller på att ta slut. 
Plånboken inte så fet. Kräsen katt får "lyxig mat". (Det jag alla fall tror är bra mat.)
En säck Royal canin kostar kanske runt 450kr. kan det va 4-5kg kanske och räcker ca1,5månad. ??

Men den här gången fick han ingen lyx mat. åkte till Ica. Läste nog på varenda förpackning jag hitta för att se vilken mat som skulle passa min kräsna katt bäst. Så kom det fram en Man. Så peka han på eldorados kattmat och så sa han "Den där maten är billigast. Den kostar bara 21kr. Jag skiter i om dom inte tycker om den. Blir dom riktigt hungriga så kommer dom fram och äter i alla fall"

Det lät så hemskt. Jag hoppas katterna får mycke kärlek av honom även om dom får äcklig mat. :( 
I samma stund som tanken slog mig. Vad säger att den maten jag ger är så mycke bättre!? Så jag va ju tvungen att hem och googla. Bäst fakta. Test på kattmat. 
Va får man nu ut av detta? Det dyraste är inte alltid bäst. Men man ska heller inte köpa det billigaste...


Finaste kissen!

Jag brukar ha dåligt samvete att han får va hemma själv så mycke. Men den här veckan har både han och ja fått mycke kärlek. Inte bara jag som bäddat ner mig i soffan. Mitt lilla hjärta <3Webbsida, kö-system

Haha, seriöst..

Läste nyss på Facebook, där en gammal klasskompis till mig skrivit att hon skulle gå in på toys'rus hemsida. För att beställa leksaker till sin dotter. Men att hon där hamnat i kö för att komma in på webbsidan. Av nyfikenhet testa jag att gå in för att se.. Seriöst, Hur ofta händer det att man inte kommer in på en webbsida? Att man hamnar i kö för att komma in.. Sjukt..

Jag är inte bitter...

Skulle egentligen befinna mig i Stockholm en kväll som denna. För att lyssna på Bruno Mars..


Men Istället ligger jag hemma på soffan, genom förkyld, febrig och grym huvudvärk. Vart hängig hela veckan. Men i fredags slog det till ordentligt. Legat däckad hela helgen. Men jag är inte bitter.. Tycker absolut inte synd om mig själv, och är inte ett dugg ynklig. :p

Finaste mamma kom idag förbi med mat, godis och huvudvärkstabletter. Tack, tack!! :)


RSS 2.0