Jisses, vad är detta?

Renovering av hallen. Nytt golv, nytt tak, nya tapeter.. Men att ta bort plankor på utsidan för att se efter hur det ser ut under golvet blir man lite mörkrädd. Vad är detta? Ska det verkligen se ut så här? Varför gör man så? Byggarn brädor och skräp. Jätte konstigt..

Bara fortsätta riva golvet nu då.. Det här projektet blev mer och större än jag trodde.


Impulsköp..

Följde med mamma i måndags till Elgiganten. Mamma skulle hämta ut ny telefon hon beställt. Så jag följde bara med som sällskap. Besöket på Elgiganten sluta dock med att jag kom ut med en ny TV. Super nöjd. Men va ju inte riktigt planen när jag följde med. Min gick ju sönder innan semestern. Så jag fick låna Hanna och Eriks TV. Men nu har jag vist en ny. Samsung 55 curved ;)


Zzzzz...


Före, efter

Okej att jag tycker dubbeldörrarna va sjukt fina. Men väldigt opraktiska då jag inte kunde låsa upp från utsidan + att det det drog jätte kallt från dörren. Nu är det utbytt. Jätte nöjd. Nu ska det bara tapetseras och läggas nytt golv i hallen också. Love My home <3


Sovmorgon!

Vanligtvis jobbar jag 6-14:30. Men efter att ha jobbat hela helgen va jag ledig igår. Bästa med att va ledig är att man då får sovmorgon. Man kan nog säga att jag fick sovmorgon delux igår. Lillebror ringde och väckte mig 8:30. Efter samtalet somnade jag snabbt om. Vakna till av att Skilla klöste mig i huvudet. Klappa lite på henne, vände på mig och somna snabbt om igen. Jag va så trött. När jag sen vaknar till för 3e gången kände jag mig utvilad. "Kanske dax att gå upp nu" tittar till på klockan och drabbas av panik. 14:20. Men jisses så länge jag sov. Jag som ska hämta barnen på fritids klockan 15. Flyger upp ur sängen. Slänger på mig kläderna. Kastar i mig en kopp med yoghurt och sen snabbt iväg. Phuu.. Det va den lediga dagen. Har verkligen sovit mig igenom en hel arbetsdag. :p snacka om att va trött. Troligtvis välbehövligt. ;)

Den här texten stämmer sjukt bra in på mig. Jag är alltid uppe sent. Lite sömn i veckorna. Mycket sömn när jag sen är ledig ;)


Mysfaktor...

Jag älskar mitt hem. Det är mycket att göra. Ett gammalt men charmigt hus. Bastu på sommaren och iglo på vintern. Tur jag har en kakelugn och en kamin. Bästa med höst och vinter och få värme från kaminen som ger lite extra mysfaktor. Love it.


Alva 7år

I torsdags fyllde min söta systerdotter hela 7år. Galet va tiden går fort. Liten börjar ju bli stor.


Fusk bygge??

Känslan när man tar bort listerna runt dörren och då förstår varför det är så kallt i hallen. Känns som det är lits fuskbygge eller ja? jag vet ju iuf inte hur det brukar se ut runt en dörr. Men det ser ju lite lustigt ut. Imorgon byts allafall dörren ut och hoppas på att pappa och Pelle gör ett bättre jobb än detta ;)


Bra start på dagen.

En riktigt bra start på denna söndag. Hopplektion för Kristin med bästa Hanna. Det här är så himla roligt. Är riktigt nöjd. Det va en rolig och lärorik lektion. Nu längtar jag till onsdag då nästa ridlektion är. Me like this sport.


Stockholm...

Inte varje dag man bor på hotell och har en sån här utsikt. ;) ett sånt här badrum ska jag också ha.. Eller kanske inte :p men schyst utsikt när man sitter på muggen


Dejt och konsert..

I torsdags va jag på dejt i Västerås med min lus. Resturang besök, gudomligt god mat och sen kommer med Jill Johnson. Vilken toppen dag. Så nöjd.


Finaste Alva.

Det går lite tokigt ibland. Att hoppa från en gunga och ta emot emot sig med armen blev inte så lyckat. En liten fraktur. Skena och bandage i 2,5vecka.

Men Alva va nöjd och glad ändå. Först få armen i ett paket sen åka och ta hål i öronen. Liten börjar bli stor. Mosters hjärta.


Skogspromenad..

Jakt efter svamp.. Gick ju sådär :p


RSS 2.0