Mors-dag

Älskar dig!!!


Rara vänner!!!

Vilken härlig fredagskväll!! Ett litet försenat "födelsedags firande" sen länge va det planerat att vi skulle ut och äta fredagen den 24/5 på Olympos. Jag tycket att det va väldigt konstigt att Anna skulle hämta mig på jobbet och skjutsa dit mig. (3 kvarter från sjukhuset = gå avstånd) Men hon ville väl bara va snäll och hjälpa mig med stängningen av cafeterian. Pernilla mötte upp oss ute på parkeringen. Så börja vi åka åt fel håll. Så säger Anna "vi ska möta upp dom andra hemma hos Alec" vadå omväg. (3mil utanför stan) hon missa detaljen att planerna ändrats. Vi åkte till Nyköpings hamn. Jätte mysigt! (Nu förstår jag varför hon skulle hämta mig :p) En riktigt trevlig kväll. Goa vänner, God mat, Goa skratt, så fick jag jätte fint armband. Tack kära ni!!! <3


Älskade barn!!!

Syster min har tagit en fin bild på dom små liven! Mosters små sötnosar <3


Remiss...

Idag fick jag min remiss till ortopeden. Ska dit den 31/5. Få se va det kan va för spännande i mitt knä? Va hos sjukgymnasten i måndags "jag kan ju inte säga att du inte får, men jag avråder dig från att hålla på och springa" jätte tråkigt.. (Få se om jag kan lyda dessa råd) tur att det inte är Lidingö loppet den 8e juni. Jag fick i alla fall cykla (inte lika påfrestande för knät)


Grattis Pappa!!!

Hipp, hipp, hurraaaaa!!! Idag fyller världens bästa pappa 55år! STOOOORT GRATTIS!!!


Svenskt VM GULD!!!

Jag är ingen hockey fantast men det här gör dom riktigt bra! Sverige, Globen, VM GULD!! Vilken bra avslutning på en bra helg!!! Go SWEDEN!! :)


Grattis Liam 5år.

Tiden går så fort. Min kära systerson är redan 5år. Älskade unge.

En nöjd och glad kille har idag fått fira sin födelsedag på Leos Lekland tillsammans med sina vänner.

Hipp, hipp, hurraaaa. Grattis!!!


17e maj..

Life is good some Times!!
Dumt att klaga en dag som denna!! Semester, landet, sooool, altan, en kopp kaffe ute, underbara älskade barn. fågelkvitter, får i hagen, kelig katt. vad har jag glömt!?

Avslutar kvällen tillsammans med Robert och Saras "granne" Erik som bjöd på galet god räkmacka, gott vin och underbart god efter rätt! Tuuuusen tack!!! Vilken bra dag! Jag är nöjd och njuter av min vistelse på landet! Här mår jag riktigt bra!!! :)


Finaste vännen!!!

Har haft Hanna här på en bit mat. Bjöd på klyftpotatis, ungstekta morötter, kyckling, broccoli och Bea-sås. Lyckades riktigt bra. Smakade fint. :)

Alltid trevligt att ha henne här. Prata om gamla minnen. Minns tillbaka till vårt cykel äventyr. Så galet roligt!!! Måste hitta på något nytt äventyr :)


Ledig dag..

Underbart skönt med ledig dag och sovmorgon!!! Fick även lunchbesök då min otroligt snälla vän kom upp med Thai mat. smakade mycket bra.. Tusen tack!!!

Cykelsäsongen är nu igång.
mjuk startat lite.. cykla 9km igår och idag blev det en runda på 26km.. Tog mig en cykeltur till Baggetorp och upplevde gamla minnen. Har fått lånat Hannas cykel vilket är något snabbare än min egen. Tjejvättern börjar närma sig. Inser att dom 10milen kommer bli grymt tunga. Men nu är det bara ut och trampa så mycke som möjligt innan. :)


Chodsky pes

Ny ras, finns tydligen bara ett 20-tal i Sverige. Hade jag haft 15.500:- så hade jag köpt en sån här sötis. Vill haaaa!!!


Släktträff..

Har idag vart iväg på släktträff i Lidköping. :)


Skador och bekymmer..

Livet är ett mysterium. Så också kroppen. Hur den är upp byggd och hur den fungerar. Hur hjärnan säger en sak men kroppen en annan.

När tån läkt så krånglar knät. Vad kommer här näst?

Va hos sjukgymnasten med mitt knä idag igen. För ca 3veckor sen trodde han att det va ett "löpar knä" att problemet sitter i höften men att man då kan uppleva smärta i knät. Men nu har det bara blivit värre. "Jag får be om ursäkt för min missbedömning, är nu mer inne på att det minisken" så nu får jag vänta på en remiss från ortopeden.

Det är frustrerande. När det bara finns en sak jag är bra på när man står på fotbollsplanen och det är att springa. Och nu tar det bara stopp. Knät låser sig. Jag tar mig inte framåt. Jag går hur bra som helst. Men så fort jag ska till att springa så tar det emot, det hugger till och smärtar. (Så nu får jag ägna mig åt knä övningar, utnyttja mitt gymkort.)

Jag har inte tagit det på allvar. (Dess värre är det nog inte så mycke jag tar på allvar när det gäller mig själv. Jag kör bara på. Gör det ont Eller om jag känner mig låg, Vad som helst.. Jag rycker på axlarna. ingen fara. "Det blir bra" "det är lugnt" Men nu verkar det som jag kommit till en stopp skylt. Ett vägskäl. Jag kan inte gå rakt fram längre. Kan inte ignorera allt.. Måste svänga lite också.. Ta tag i saker och ting..

Min insikt angående knät kom nog mer nu när min kära vän skadat sitt knä efter första seriematchen. Där utgången blev att hon inte kommer spela mer. (En fotbollspelare jag haft som förebild. långt innan jag ens kände henne..) så kanske dax att ta saker och ting lite mer på allvar.. Det viktiga för mig nu är att få veta vad det är, så jag kan göra nått åt det.

Idag fick jag veta att det inte blir nån tjejklassiker för hennes del heller. Hon kommer inte kunna va med och cykla tjejvättern den 8e juni. Nått jag hade hoppats på att få göra tillsammans med min vän. Men man kan inte styra kroppen.

Jag önskar ibland att jag kunde läka andras sår. Att jag kunde bota sjuka. Ta bort smärta, orättvisor och elände... Vill ju att alla runt omkring mig ska ha det bra!


Skogs promenad!

Igår va jag så galet rastlös när jag kom hem från jobbet. Va passa då inte bättre än att åka ut på landet och busa med syster och barnen. Det blev en "skatt jakt" genom skogen och med oss hade vi en trogen förföljare. "Mästerkatten" Tyson. Så sött att han följde med oss hela vägen. Han är som en hund. :) va skulle jag göra utan min älskade syster och dessa fina barn! <3


Valla - Nyköping 3

Årets första hemma match.. Förlust med 3-1.


Damma av cykeln..

Underbara fredag. Sluta jobba strax efter kl 15. Va passa då inte bättre än att damma av cykeln och ta årets första cykel tur.. Jag kom dock inte så långt. Min vanliga otur.. Det läcker ut luft från både fram och bak hjulet. Pumpa flera ggr men hjälpte inte.. Så jag får väl ta och lämna in cykeln.. (Mera utgifter, underbart) Men, men.. Snart bara en månad kvar till tjejVättern. Skulle nog behöva få några trampade mil i benen innan. ;)


En ledig dag...

Har njutit av min lediga dag ute på landet hemma hos Sara och Rober. Jag har myst med små kidsen medan en Stolt Liam fick åka fyrhjuling inne i hagen med Robert.. pappa fixa trappen.. Roger agera rörmokare och Sara fixa i ordning Go fika i form av fruktsallad och kaffe. Robert satte igång grillen sen på kvällen och det smakade underbart gott!! En mycket bra ledig dag!


RSS 2.0