Grattis Micke!!!

Stort Grattis till min kära bror som fyllde år i tisdags :)

Min lilla bror hade dock noll koll på detta. Jag ringde Andreas och fråga om han kunde komma och hämta upp mig. Ett tveksamt svar.. 
"Jaha, ja.. Eller varför då" 
-vi ska ju åka till Micke. 
"Ska vi, varför ska vi dit. Har jag missat nått!?
 -menar du att du missat att han fyller år. Har du jobbat med honom hela dagen utan att säga grattis..? 

 Haha.. Lillebror med noll koll. Men vi kom iväg och den stora brodern blev firad :)

Egen liten roadtrip.

På självaste lucia dagen, slutade jag tidigare från jobbet för att åkte iväg på en egen liten roadtrip. 

Jag börja med Jönköping och konungsö där jag träffa Emms.. :) roligt att komma ut på landet och umgås lite. 

Hade mysigt sovsällskap i form av en schäfer och en chihuahua.


På lördag kvällen åkte jag vidare till Habo och besökte min faster och farbror. Vilket va väldigt trevligt. Mys ute i det nybyggda uterummet och god mat. 

Söndag morgon efter frukost begav jag mig mot Tidaholm för att besöka min kära moster och morbror. Va verkligen jätte roligt att träffa dom. Blev även där bjuden på riktigt god mat. :)

Vilken härlig helg jag haft.

Stanna till i Askersund på vägen hem för en snabb visit hos min kusin Elin. 

En bra helg!

Jag kan säga att jag hade en riktigt glad katt när jag kom hem. Han tyckte inte alls det va roligt att matte va borta en hel helg. Mens jag tyckte att det va riktigt skönt och roligt med lite miljöombyte. :)


Lucia..

Fina, söta små tomtar :)

Vi iväg och titta när dessa underbara barn hade lucia på sitt dagis. :)
Födelsedagsfirande!

Igår tillbringade jag kvällen med familjen Lundstedt. Fira Chewan som fyllt 50år och Sheila som fyller 26år. En riktigt mysig och trevlig kväll! Lasse Lagade gudomligt god mat. Såsen kunde ätas med sked. Mm, mm, mm..

Jag och Hanna måla en tavla. Chewan ville ha en Ulf Lundell tavla. Så vi rita en tavla till henne "från Uffe" ;)

Som sagt, en riktigt bra lördag!
<3
Min "vakt hund"

Jag drömmer om att få ha en hund. Att katten och min blivande hund kommet älska varandra. hmm? inser nog efter ikväll att jag redan har en "vakthund" och han älskar nog inte nån mer :p

Onsdags mys!
ikväll bjöd jag hem Hanna, cicci och Johan på mat och bubbel. vi kolla ju självklart på Bonde och grey's. Riktigt trevlig kväll. 

Kunde dock inte slappna av ordentligt. Johan och Cicci hade med sig deras hund Billy som är en söt beagle på 8månader. Han har vart här en gång förut och då gick det helt okej. Gick helt okej till en början idag också. Lotus morrar lite, har lite ljud för dig. Fräser, ligger och lurar på Ganska nära avstånd. Men så fort Billy vänder ryggen till så tassar lotus allt närmare. Lotus såg lömsk ut. Såg hela tiden ut som han ville attackera. Han gjorde ett fint utfall men både katt och hund halka till på golvet och fick upp benet emellan så hände inte så mycke.
Hade katten i knät en stund på golvet. Hunden låg på soffan. Han va rädd för katten. Lotus gick tillslut in i sovrummet så jag kände "va skönt, då har han nog gett upp nu" men icke helt plötsligt säger johan "nu kommer lotus och han går nog till attack" helt plötsligt kom en katt farande under bordet, upp mot soffan på hunden. Tror vi alla hoppa till lite. Ingen som va beredd på detta. Ren reflex får jag tag på en kudde och motar tillbaka honom. Han morra och fräste åt mig då också. (En blandras mellan extremt kaxig och rädsla.) Jag trodde nog att Lotus skulle gömma sig. Hålla sig undan. Men icke.. Han skydda sitt hem och sin matte mot "otäcka vovven som va jätte rädd för honom" :p

Just nu går känslan "kommer jag kunna skaffa hund när jag har en katt som Lotus!?"


...
Första Advent!!!

Börja dagen med att åka till Norrköping med Mallan, Pillan, Dessan, Alec och Anna. Köpte några julklappar. 

Sen for jag iväg till Vingåker för att hämta mammas Assistent. (Hon va på jobbet och hade den i bilen) 

Mamma hade köpt en godispåse till mig full av Mina hårda favoriter Mm, mm, mm.. :)

Sen hem, på med julmusik, vifta lite på höfterna och sen igång med bakning . Kanelbullar och Lussebullar. Jag är imponerad över mig själv. Ibland blixtrar jag te ;) 
Barnvakt, mys, pepparkakor..

I fredags va jag barnvakt åt min systers små sötnosar. Vi bakade pepparkakor. Sen hade vi lite fredagsmys framför tv:n. Där vi åt pepparkakorna vi baka så fick dom skumtomtar och så titta på tingeling. ;) mosters älsklingar <3

Ullared..

Onsdagen den 27 ringde klockan 03:30.
Tog en semesterdag för att åka ner till Ullared. Andreas sov över. Mamma kom hit strax innan kl 04:00 och där efter hämta vi upp Hanna Lu(S) mysigt med en liten Roadtrip. Blev verkligen en heldag. Va hemma hos mig strax efter kl 22. Det va sjukt mycke folk där nere. Hitta några julklappar. Men är långt ifrån klar. :p
RSS 2.0