Bio..

Bio med dom två bästa. Mysig kväll.


Choklad.


Camino de Santiago.

Idag är det två år sen jag, Hanna och Anna vandrade 25mil på pilgrimsleden i Spanien. En riktig upplevelse. Många Goa minnen.

Att börja resan med att sova första dygnet på flygplatsen. Att få se Hanna när hon är så trött att hon kastar av sig skona sätter sig på marken och inte vill gå en meter till. Spök byar, höns, koskit blandat med vackra vyer. Berg och dalar. Härberg, sovsalar, träffa massor av härliga människor. Jakten efter den perfekta fruktsalladen. Spännande mat. Som sagt en härlig upplevelse. Som jag absolut kan rekommendera. Men jag skulle nog inte rekommendera dom 10 sista milen. Dom va för "turistiga" våra första 15mil va dom som va bäst. Mest sevärda.


Tack Lotus...

Middagen är serverad... Lotus tyckte att han va jätte duktig när han kom insprungandes med en jätte stor mus som serverades i matrummet. Ahhhh, duktig kisse men NEJ TACK.. Ut, ut, ut...


"Mans förkylning"

Helt däckad. En "mans" förkylning. Helt genom förkyld. Yr, kallsvettig, känns som man blivit slagen av ett baseboll trä i huvudet. Finns stunder man tycker synd om sig själv och man känner sig lite smått ynklig. Bästa mamma kom hit med mat. Tack, tack. :)


Inte min helg...

Igår va jag på kräftskiva hos fam. Forss. Jätte rolig och trevlig kväll. Men jag hade inte riktigt turen på min sida. Vi satt i deras uterum. Sofis gick in för att hämta mer kräftor. Jag börjar bli lite förkyld så tänkte jag skulle passa på och gå in och snyta mig. Men istället fick jag en riktig snyting. Pang sa det bara. Lite av en chock. "Va hände" Jag sprang rätt in i glasdörrarna. Jag såg inte att det va stängt. Sjukt pinsamt. Då alla satt där inne. Men dom fick ju ett gott skratt.. Såg ganska roligt ut på rutan då det va ett fint näsavtryck och en pussmun. Aj,aj,aj..

Fint öm när jag vakna i morse då näsan fick sig en regel kyss. Lite svullen och röd

Inte nog med detta, gjorde hemmagjord pizza och tröck ner handen i en konservburk. Gick jätte bra att trycka ner handen. Värre när den skulle upp. Fastna och skar mig på 3 ställen. Det här är då inte min helg.


"Hästfest"

En av Sommarens höjdpunkter va helt klart ridlägret. 3dagar tillsammans med härliga människor och roliga ridlektioner. Jag och Hanna ville ju sp klart återförena detta härliga gäng genom att anordna en hästfest. Sagt och gjort. Igår hade vi hästfest ute hos Sara. Tyvärr kunde inte alla komma. Men vi blev ändå 8st och det blev en lyckad och rolig kväll. För stämningens skull fixa vi till en 7kamp. Vet inte vilka som hade roligast. Dom som utförde 7kampen eller vi som anordna den och titta på. Många härliga och Goa skratt blev det. Jag är nöjd.


...


Fredag..,

Älskar fredagar, slutet på veckan. Ledig helg.. Tillbringa denna fredag tillsammans med Daniel. Åkte ut med hans båt. Grilla på en ö. Solnedgång. Sov kvar i båten. Lite ruggigt. Svårt att sova. Men nu har man testat att sova i båt också. ;)


Grattis Mamma..

I torsdags fira vi mamma som då fyllde år. Stort Grattis!!


Ridsport..

Att pyssla med sporter är inte alltid riskfritt. Speciellt inte när man handskas med djur. Onsdagens ridlektion gick väl sådär för syster min. Allt såg jätte bra ut fram till sista hindret. Lite för mycke framåt vikt och hästen gör ett litet glädjeskutt efter hindret vilket resulterade i en kullerbytta över halsen.

Det blev en resa in till akuten dagen efter, kraftig blödning, svullen och nerv som trycker på i ben/höft/svank. Stackars syster. Gör ont i mitt hjärta när du skadar dig. Kryckor och vila.


Söndag...

Mys med mitt lilla hjärta.. Finaste Lotus <3


Finaste vännen.

Fick en present, det värmer i hjärtat. Jag har världens bästa vän. You are my person. <3


Nöjd tjej..

En nöjd och glad tjej på ridskolan.


Livet...

Jag har lärt mig livets hårda skola. Man kan inte ta någonting föregivet. Man måste kämpa. Man möts av med och motgångar. Hopp, förtvivlan, besvikelse och oro..

Men också en skymt av glädje..

Alla val i livet man gör, får en konsekvens och en mening...


RSS 2.0