Soffhund...

Knasboll, vet inte riktigt hur han tänkte nu??
(null)


Stora skit plockardagen...

(null)

(null)

(null)

(null)

Idag hade vi den stora skit plockardagen ute i Lövlunda. Hela familjen samlade för att hjälpa till att plocka skit i hästhagen.. sen kanske det va viss som smet undan skitplockandet. Men nästan alla hjälpte till.. skiiit tråkigt, jobbigt. Men va gör man inte för sin kära familj. Klart man ställer upp. Blev även lite korv grillning i skogen. Tack...

I fredags va det roligt att hämta posten. En glad överraskning. Vist att det hade vart roligare med några fler nollor, men jag blev glad ändå. Vunnit 1000kr i postkod lotteriet. Tack, tack.. (null)


Idag är en sån dag...

(null)


Tänkvärt.. bra på lite iaf..

(null)

Nr.1 Jag är inte så duktig att komma i tid till jobbet när jag börjar kl 6:00. Sjukt morgontrött.

Nr.2 jag tycker ändå jag är rätt ödmjuk. Men även jag kan ha attitydproblem. Är kanske inte som en solros alla dagar i veckan :p

Nr.3 att va förberedd, beror på situation och plats. 

Nr.4 nog anstränger jag mig, men detta beror ju också på situation. I vilket sammanhang?

Nr.5 Detta är nått jag har och alltid haft. Blir upprörd och irriterad på dagens ungdomar som jag inte upplever ha nån form av arbetsmoral. För dom personerna är helt motsatsen av hur jag själv är. Jag tog alla jobb, sa typ aldrig ifrån. Tog allt jag fick, jobbade jämt. Lika så nu. Känner att jag har väldigt hög arbetsmoral. 

Nr.6 kroppsspråk,  min hållning är väl inte den bästa. Men jag inte riktigt hur mitt kroppsspråk är? 

Nr.7 för tillfället ligger inte min energi nivå på topp. Väldigt trött 

Nr.8 passion, till vad? Vet inte om jag är så passionerad.

Nr.9 öppen för coachning. Absolut!! Vill lära mig allt. Suger åt mig information. Vill utvecklas. Vill lära mig mer. Sen har jag lite dåligt minne. Så kanske inte alltid kommer ihåg allt jag lär mig. Men med hjälp, påminnelse och lite puschning så går det oftast bra ;)

Nr.10 att göra det lilla extra. Jag tror jag är ganska bra på det. Försöker i alla fall. :)

Ny energi!!

Haft privatlektion idag ute på Vårnäs med bästa Maria. Sååå roligt och det gick så galet bra. Nu fick man lite ny energi och lycko rus i kroppen. Me like. 

Gu va jag älskar denna sport, 
Bjuder på lite häst bilder...

(null)

(null)

(null)
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Knashund..

Knashund i knät på bästa dagmatte/mormor. ❤️

 va skulle vi göra utan dig? Stort tack till bästa mamma som tar hand om min bebis på dagarna när jag jobbar. Guld värt. Love you <3

(null)


Ridskolan..

Älskar fredagar, händer alltid nått spännande.
Pigga hästar, barn som flyger av. Blir lite kaos. Som tur är så är det inte nått barn som slagit sig. Dom blir mest rädda. Så en dag som i fredags är man väldigt glad att Alva satt på trygga och världens snällaste Tompa. 
Phu, nervöst att sitta på läktaren ibland.

(null)

(null)


Söndag...

Det va ju en bra start på en kylig morgon.
Åkte ut till bästa syster för en promenad i skogen där jag fick pulsa runt i snön. Solen sken som aldrig förr men burr så kallt. "Bara" -10grader. 

Sara red, tog en runda på ca 9 km. Svetten lacka men Sara såg väldigt frusen ut. Väl på hemma på gårdsplanen ska jag lyfta upp hunden i bilen så hör jag Sara ropa "Hanna ta hästen" jag tittar upp och där står goldie helt själv. Fatta ingen ting. Går mot hästen och ser att Sara ligger på marken.

-vad gör du, Halka du?
Får bara ett mummel tillbaka, tårögd och groggy.
-men vad hände? Ramla du av?
-Hon sparka..
-Va? Sparka hon?
-Nej, hon hoppa..
-Va? Hoppa hon?
-jag vet inte? Hon blev rädd för nått och kasta sig runt så jag åkte av..

Väldigt osammanhängande. Fick tillslut fram att hon slog i huvudet, (vilket jag förstod då hon va väldigt groggy och inte riktigt kunde förklara vad som egentligen hände) kunde inte ställa sig upp utan hjälp. Ont i svanskotan och öm i ryggslutet. 

Så typiskt att det hände när ridturen va slut och hon bara skulle vända runt och sen hoppa av hästen. Det visade sig när jag gick förbi på samma ställe att hon blev rädd för en kabel som ligger på marken som går till fårens vatten tunna. Hon har gått förbi där flera ggr. Men nu är den tydligen jätte farlig. 

Ville inte lämna henne själv hemma så hon fick följa med till lillebror så fick vi lite syskon mys. (Så kunde jag ha lite koll på henne) 

Bra start, sämre på mitten men avslutades på topp.

(null)

(null)

(null)

(null)

Egen rid med bästa Alva.

Ja, fredagar är ju nått speciellt. Få egen tid med Bästa Alva. Förra veckan va det inte nån ridskola. Tretton dagen. Så nu va det dax igen och hon va ju super duktig. Så stolt.

(null)


När kroppen säger stopp...

För en gångs skull har jag lyssnar på min kropp. Mycket jobb, mycket runt om kring och kroppen säger tillslut stopp. Så nu har jag tagit två dagars ledigt. Fredag och måndag så jag får lite lång helg. Känns skönt och välbehövligt. 

Så fredagen blev lite sovmorgon sen en mysig ridtur i skogen med bästa Kristin och Sara som sällskap. Så mysigt. Hundarna fick busa. Jag njuter av dessa dagar. Me like.

Idag lördag har jag gjort minsta möjliga. Åkte in till stan och tog promenad med Hanna och Sally. Också skönt och kravlöst. Man bara är. Hundarna fick busa av sig lite på tomten. 

En oplanerad helg med egen tid, man bara är. Gör va man känner för. Kravlöst. 

(null)


Bonzo 1år

Idag fyller min fina kille ett år. Vart tog tiden vägen? Det har gått så fort. Kan lätt konstatera att han är det bästa som hänt mig år 2017. Att få hem denna söta krabat. Se honom växa. Nån som alltid är glad när man kommer hem. Han har gjort att jag inte längre känner mig ensam. För denna hårboll följer mig vart jag än går. En trofast vän. <3

Älskade hund. En bortskämd sådan. Väldigt gott och roligt att fylla år. En "tårta" blev det också. ;)

(null)

(null)

(null)

(null)
Sant

(null)


RSS 2.0