Vardagslyx..

I onsdags va jag hemma hos Hanna. Jag, Cicci och Johan va hem bjudna på mat. Spagetti och köttfärssås stod på menyn och det smakade riktigt bra. Ännu lyxigare var att man fick en matlåda med sig. Smakade ännu bättre dagen efter.. Mums!!


Riva..

Hannele kom till mig i början av veckan och ville att jag skulle följa med och äta på Riva fredag kväll. Det tacka man ju inte nej till..

Men jag är ju lite tankspridd, disträ och har lite för mycke i huvudet. 14:50 igår kommer matin förbi i entrén.
"Trevlig helg, eller vi ses väl ikväll"

Ikväll? Det tror jag inte?
"Skulle inte du med och äta"
Oops, totalt glömt bort. Men tack för påminnelsen.

Jag va ju så sjukt trött. Va nära på att inte åka. Men alla behöver ju mat i magen. ;) Det visade sig att vi gick från 8 till 4 personer. Men gick ju bra det med. Det va riktigt trevligt. En kväll med Hannele, Martin och Christofer.

(Måste säga att sitta nykter på ett ställe som riva kan inte bli annat än roligt. Halva nöjet är att titta på folk :p )


Middag i Lövlunda

I lördags va det middag med "golfgänget" i Lövlunda. Förlorarna skulle göra mat. Så va tjejerna som stod i köket. Riktigt trevlig kväll och mycket god mat!


Flytt, renovering, städning.

Nu är jag helt slut i kroppen. Hela veckan har jag hjälpt min kära bror. Igår flyttstäda vi hans lägenhet. Höll på över 5h efter jobbet. Vi har kämpat och slitit på bra. Nu kan all energi läggas på nya lägenheten. Sovrummet är så gott som klart. Ska bara målas lite till. Man kan säga att jag fått väldigt mycke kvalitetstid med lillebror den senaste tiden. han är så duktig och det är roligt att få hjälpa honom. <3


Tapetsering..

Jag är sjukt imponerad över min kära lilla bror som vart så duktig och slipat och spacklat väggen idag. Så nu ikväll kom jag ut och hjälpte honom så har vi börjat tapetsera. Till och med imponerad över mig själv ;) Pappa och Maria hjälpte oss med dom två första vådorna, Så vi visste hur vi skulle göra. Sen har vi fixat och trixa själva. :)

Tidsoptimister som vi båda är så trodde vi att vi skulle bli klara med sovrummet idag. Hmm.. Tog liiiiite längre tid än va vi trodde. Vi hann bara en vägg. På't igen i morgon bitti. Riktigt roligt att tapetsera. Men jobbigt.

Man kan säga att jag vet vad jag ska göra i helgen :p
Men va gör man inte för sin kära bror. <3


My best Friend <3


Finaste <3


Tim <3

Är man barnvakt måste man ju skämma bort dom små liven lite. ;) Tim va jätte glad när han hitta fasters godispåse. Klart han får smaka fast man bara får "äta godis på lördagar" :p


Lillkillen!! <3

Mosters lilla älskling! Tror att jag ligger lite på topp ;) mitt lilla hjärta. Han är ju för go den där ungen <3


Min lilla tussiga sötnos!

Skönt det är att komma hem efter en hel dags arbete.. Först städ 6-14:30 sen jobba extra på Skogsgatan 15-21:30. Så kommer man hem och får massor av kärlek från denna lilla hårboll.. Mitt lilla hjärta <3


Mitt hjärta <3


Vänskap...


Börja spela golf?

Jag är riktigt inne på att börja spela golf. Sa att jag skulle ta grönt kort nästa år, men sugen på att göra det redan nu. Kostar myckte dock..

Hittat två golfset som jag skulle vilja ha. Frågan är bara vilket!? ;)


En ridtur i regnet...

En bra söndag!
Började med en Frukost/lunch tillsammans med Anna, Dessan, Mallan, Pillan och Melwin.

Sen ringde sara och fråga om jag ville följa med ut och rida. Det tackar man ju inte nej till. Kändes som old times när jag och syster va ute och red. Riktigt roligt. Men vi blev väldigt blöta. Börja regna lagom som vi skulle ge oss iväg. Men det va roligt ändå. :)

Söta Freja kom förbi. Vill också ha en långhårig schäfer!!! Riktigt fin hund!!
Fredag - Golf...

Lite kvalitetstid med pappa på Golfbanan i fredags. Blev en 18-håls runda. :) När vi gått 9-hål tyckte jag att vi kunde gå ett varv till. Men så va vi ju lite hungriga så vi gick och åt lite buffé som dom hade där och så tog vi en runda till. :) Det är ju riktigt roligt att spela när det går bra. Fint väder hade vi också. Fint väder = besök av orm. Pappa ville ha en närbild på en av det 3 jag stötte på. Usch, äckliga djur..


Pay and play.. Golf..

Idag har jag vart ute på min livs första golfrunda. Micke fråga om jag inte ville följa med ut och testa spela.
"Nej fy va tråkigt. Spela golf" jag stod hemma i Baggetorp och slog ut bollar på åkern och Tessie sprang och hämta bollarna. Tills den dag hon va lite för snabb så jag drog bollen rakt i ögat på henne. Sen dess har jag inte rört nån golfklubba. (Mer än spelat minigolf)

Men ju mer jag börja tänka på de så kände jag. Äh, varför inte. Vi va ju ett helt gäng som skulle ut. Micke, Josefin, Peter, Maria, Robert, Sara och Andreas. Va inställd på att det skulle va jätte tråkigt. Att det inte alls va nått för mig. Hade absolut inga förväntningar. Jag skulle bara träffa och få iväg bollen. Gärna så rakt som möjligt.

Killarna gick först och sen tjejerna.
9-hålsrunda. Mina Första 4 hålen gick inte så jätte bra. Men jag höll mig på banan. Jag gillar inte "sandlåderna" Men underbarn som man är så visa jag dom andra hur man skulle spela golf. ;) Riktigt fina utslag fick jag till och gick på banans par. (Tror det hette så) om man fick slå tre slag så gjorde jag de) kan ju inte alla fina golf namn. Jag vann alla fall över tjejerna. Fick 16 poäng. Riktigt bra för att va första gången jag spelar!

Resultat:
Peter 17p
Jag 16p
Josefin 12p
Micke 11p
Maria 5p
Andreas 4p
Robert 4p
Sara 3p

2a totalt, inte illa... Nöjd tjej!! :)
Får väl börja med denna snobbsport när min fotbollskarriär är över ;)


KK-joggen 2013...

Robert tog med Liam och sprang kk-joggen. Han va då duktig. Sprang 1,2km.. Stolt kille "jag vann, jag fick medalj. jag har sprungit koko-joggen" hihi.. Sötis <3

Många duktiga som också sprang en kvarts mara!! Imponerad. Riktigt bra kämpat!!!


Minigolf!!!


Myskväll..

Kvalitetstid med finaste vännen min! Alltid lika trevligt!


Lyx helg..

Stockholm - Grand Hotell - Spa - shopping - GrönaLund - tittat på när pappa åkt ribbokopter. - God mat - Trötta fötter, men vad gör det? En Riktigt bra helg..


Grattis Robert!

Hipp, hipp, hurraaaa!! Grattis kära svåger!


RSS 2.0