Game of thrones..

Sista avsnittet idag på en sjukt bra säsong av bästa serien. Va ska jag nu göra på måndagskvällarna? Umgåtts med ett härligt gäng dessa måndagar. Hemma hos bästa syster.


Bio

Va på bio med ett härligt gäng. Titta på livet efter dig. Bra film. Inte ett öga tort, riktig snyft film.


Midsommar afton...

En riktig familjedag ute hos syster min. Vilken dag. Så mysigt, blev ju en riktigt varm och fin dag. Hörde muller, kvaft men regnet höll sig borta. En bra dag.


Glad midsommar gott folk..

Skoooor...

Jag älskar skor.. Inser att jag nog mest har svarta och vita skor i skohyllan. Har iuf en full garderob med skor och där är det ju lite mer blandat. Men dom använder jag knappt. Har börjat rensa ur lite. Men det här är dom jag andvänder. Black and white..


Kände att jag nog behövde ha nått par i lite färg. Så nu har jag köpte ett par nya... Igen :)
Sommarfest med jobbet...

I fredags 17/6 hade vi årets höjdpunkt med jobbet. Sommar festen. Tror det bara är två ordinarie från jobbet som inte kom. Annars va alla med + vikarier och några respektive. Även gamla kollegor dör upp. En riktigt rolig kväll. God mat, massor av bus. Alla nöjda och glada. Kan lixom inte bli bättre än så. :)
Skönt med regn ibland...

Känns att jag vart ute i solen.. Så att det regnar idag gör ju inte så mycket. :p


Fotboll...

Jag har sagt dom senaste 3åren att jag ska sluta spela fotboll. Att "nu lägger jag skorna på hyllan". Nu ska jag inte spela mer.. Men är nått med denna sport. Jag kan inte hålla mig borta från den. Jag tycker ju att det är sjukt roligt när jag väl är där och när jag står på planen. 

Hemma match idag och dom sakna folk. Klart man ställer upp för laget. Riktigt roligt att träffa alla i laget igen även om det va några okända ansikten. Till min glädje va det 9manna plan. Otränad som jag är så va det då inte lika stor plan att springa på. Vilket passa mig perfekt. 3avbytare, Va övertygad om att jag skulle få börja som bänkvärmare. Men icke, jag fick börja från start. Vilket iuf va väldigt roligt. Vi förlora dock matchen med 3-1 men jag va nöjd och glad ändå. Riktigt roligt att va med och spela igen.
Studenten...

Liten har blivit stor. Idag har finaste Alice tagit studenten.


Fina systrar. 

11år sen jag själv tog studenten. När mina arbetskamrater fick höra det sa dom, "11år, du är ju as gamal" tss Hmm

God morgon

Varje morgon när jag vaknat ligger han vid min huvudkudde. Min lilla bebis.
En vecka sen...

En vecka sen vi kom hem från USA.. Den här veckan bara sprang iväg. Drömmer mig tillbaka..
Mina bebisar...
Vardags lyx..

Har man ätit gott i två veckor, så kan man lika bra fortsätta äta gott när man kommit hem. ;) black and white
RSS 2.0