Blöt och skitigt.

Då har jag tagit årets första dopp och Bonzo fick bada igen. Skönt att få svalka av sig en varm sommardag. Jätte bra att gräva en grop vid stranskanten och rulla i. Blöt och skitig hund
Grattis Josefin.

21/7 fyllde min fina svägerska år. 

Tror dock att lilla nytillskottet fick mest uppmärksamhet. :p

Grattis JosefinMorgon promenad..

Gick väldigt bra på promenaden idag. Bonzo bestämde sig för att inte gå nån stans. Jag skulle ha en hund med lite go i. Fick den största, lataste och mest bekväma hund. Fick rena rama motsatsen. :p


Älskade hund. Du ger mig så mycket kärlek och gråa hår.Semester...

Då har även jag gått på semester. 3 dagar har redan passerat och va passar inte då bättre att göra sånt man inte hinner annars. Trädgårdsarbete har stått på schemat. Pappa har vart hemma och hjälpt mig röja på tomten. Han gick loss med motorsågen och min vildväxta djungel har nu försvunnit. Komposten är bortskyfflad. Helt plötsligt fick jag mycket större och ljusare tomt. Är super nöjd. 7 lass till tippen har vi kört. Tog "bara" 3 dagar. Vilket jobb och vilket slit. Men lätt värt det. Behöver inte gå till gymmet den här veckan iaf :p


Nu väntar jag på Roger som ska komma med grävaren och jämna till lite och ta bort lite rötter. Kommer bli toppen. På med jord, så lite gräs och sen ett staket. Kommer bli jätte bra. 


Golf..

3e golfrundan för i år. Nytt golfset och det går bara bättre och bättre. 


Idag fick Theo 7år följa med. Lite frustrerande när en 7åring på vissa slag slår bättre än vad jag själv gör. Super duktig. ...Lördag..

En oplanerad helg ledde till att bjuda hem lite vänner på middag. Så mysigt.


Grilla fläskfilé sen blev det potatisgratäng, en sommar fräsch sallad. Frukt och efterrätt i form av rabarberpaj plockad från trädgården. Och vet ni! Maten blev riktigt lyckad. Smakade riktigt bra. En riktigt trevlig eftermiddag/kväll. 

En riktigt skön dag. Sitter på trappen och bara njuter av kvällssolen. I Love My home


Härlig morgon!

Att starta dagen med morgonpromenad med min följeslagare. Det är som balsam för själen. Underbara hund, underbar morgon. Jag bara älskar't.


Så glad att jag har Bonzo. Just nu känns det som jag alltid haft hund. Kan inte tänka mig va utan varken katt eller hund.Finaste vännen!

Igår fyllde min bästa vän år!

Hipp, hipp, hurraaaaa!!! 7års vänskap. Många roliga äventyr har vi hunnit med och fler kommer det att bli. 

Min namne. Me person. 

Stort Grattis!


Picknick..

Rastplatser kan va väldigt mysiga och fina.


Prudur och Kalle

Ny har syrran två charmtroll hemma på gården. Fodervärd över sommaren till en islandshäst och en shettis. Så söta.


Dagen startade med en ridtur. Så nu har jag ridit islandshäst för första gången. Det va en intressant och spännande upplevelse. Väldigt annorlunda mot vad man är van vid. En väldigt go, pigg och trippande herre. Jag tycker ju om när det går lite fort. Så det har jag inget emot. Men jag vet fortfarande inte vilken gångart jag red. Om det va trav, tölt eller galopp. Tycker allt känndes typ likadant. Man satt där och skumpa lite. Men det va roligt. :)

Så kommer absolut bli fler ridturer under sommaren :)6månader..

Finaste Bonzo! Redan 6 månader. Vart tog min bebis vägen? Det går så fort. Han har redan blivit så stor. Bästa som hänt mig. Älskade hund. 


Livet på landet = spännande
Hund och katt = bästa vänner.
Fina bror..

En vecka sen men här kommer ett grattis i efterskott. Världens bästa lillebror fyllde hela 29år.
Blommor!!

Lite gröna fingrar har jag nog. ;) 

Gjort lite fint i trädgården.Golf

Säger varje år att jag ska spela mer golf. Men när säsongen väl börjar ligger klubborna långt inne i förrådet. Men nu har jag dammat av klubborna. En runda är spelad. Få se om det blir fler. Inte riktigt sug och motivation.
Så sant!

Skriv inläggstext 


RSS 2.0