Våååår!!!

Vilken underbar dag!

Kan inte ha avslutat denna helg på bättre sätt. Så sjukt skönt. Bara va ute och traska. Pysslat lite i trädgården. Busat med både katt och hund. 

Är så sjukt glad över mina djur. Människans bästa vän. Va vore livet utan djur? Mina små bebisar. Va skulle jag göra utan dom. Så sjukt nöjd och stolt. Love.Hund och katt.

Jag vaknar varje gång Bonzo går från sin bädd. Tände lampan och skulle ropa tillbaka honom. Men den här gången hade jag inte hjärta att ropa tillbaka. Mitt lilla hjärta. Han gick och la sig bredvid Skilla. Mina små hjärtan. 
Elis 5år

I söndags fyllde Elis en hel hand. Lillkillen börjar bli stor. Jisses vart tog tiden vägen??

Det går så fort. Grattis Elis. Rocka sockor

För olikheter i världen, annorlunda är bra!


Idag är det internationella down syndromdagen. Så idag är jag med och rockar sockor!

Min vän har rocka sockor typ varje dag. Varför va som alla andra!?

Lycka

Det här kan man verkligen säga är lycka!

Liams första möte med Bonzo. Super allergiska Elis får hålla i kopplet. Och peppar, peppar har han inte reagerat på Bonzo än. Och djurvännen själv, Alva som nog skulle kunna flytta hit bara för att få gosa med valpisen varje dag. Det är sån lycka nu när moster skaffat hund. Så söta.


Fredag!!

Fredag = ridskola med lilltjejen!

Hästbyte, måste ju peppa och säga att det blir jääääte bra. "Nu har du fått en jätte snäll häst som springer jättefort"

Jisses, det skulle jag inte ha sagt. Idag va Alva jätte arg på sin moster. "Du bara luras. Det här va inte den bästa hästen. Den här hästen va ju inte alls snabb."

Stackars rusa, inte lätt. Hon va trött idag. Alva hade lite svårt att få igång henne i trav. Fick hon igång henne i trav så hade hon lite svårt att hålla igång henne. Inte lätt att va liten. Inte lätt att va häst, man ska va snabb och snäll.

Men gick bättre på slutet. Superduktig. 


Snart en vecka!

Imorgon är det en vecka sen jag hämta hem min lilla valp. Kajtelas Melvin "Bonzo" Han ger mig så mycket glädje och redan lite gråa hårstrån. Ibland går tankarna "vad har jag gett mig in på" speciellt på nätterna. Att gå upp 2ggr per natt är inte min starka sida. Sjukt beroende av sömn. Jag har inga barn men att skaffa en hundvalp är nog lite som att skaffa barn. Bara att nu måste jag gå ut på natten. Får nog erkänna att jag är lite mörkrädd. Man är inte jätte kaxig när det är mörkt och det prasslar i buskarna. Det är jätte mysigt att ha valp. Men längtar nog lite till han blir större, rumsren och man kan göra lite mer. Inte allt passande. Äta = ut. Sova = ut. Leka = ut . Jag får passa på att sova lite när Bonzo sover.  Men han är otroligt söt min lilla valp. Och trots sömnbrist så är jag ändå väldigt glad att jag har skaffat denna sötnos. Vi kommer få och ha många Goa stunder. Mycket skoj tillsammans. Älskade hund. 


Hund och katt.

Mina små hjärtan. Det har gått så mycket bättre än va jag trodde att det skulle göra. Till min stora lycka. Skilla har vart jätte snäll mot valpisen. Hon tycker han är lite jobbig ibland då ryter hon ifrån. Annars kan hon komma fram och nosa och nästan små retas lite. Mina små hjärtan. Så mycket kärlek till dessa djur.


Valpis och fint besök

Fått en hel del besök av nära och kära. + att vi också åkt och besökt nära och kära. Kommer bli en hel del valp bilder. Min lilla sötnos.
God morgon världen!!

Vilken underbar dag. Som jag har längtar. 

Nu är han äntligen hemma. Min lilla Bonzo. 

Första natten gick ändå bra. Vi va hemma 00:30. Vi har vart uppe och kissat varannan timme, han är otroligt snäll och kelig, vill gärna va nära. 

Förstamötet med Skilla gick bättre än förväntat. Hon fräste lite men har vart väldigt nyfiken. Så hon vill va nära men på lite högre höjd. 

Allt känns nu otroligt bra och jag är väldigt glad. Han är ju väldigt söt.Min pojke!!

Här är han, min pojke.. Min lilla bebis.

Kajtelas Melwin. Bara 9dagar kvar nu. Åh va jag längtar!!!
Onsdag = Ridskolan

Onsdag, bästa dagen på veckan. Jag får åka till ridskolan. En timmes ridlektion. Fantastiskt.. Få känna fokus, avkoppling. Va ett med hästen. Många känslor..


Jag älskar dessa dagar/stunder. 
Dock har jag en down period just nu. Där känslan inte riktigt är där. Självförtroendet sviker. Den bra känslan försvinner. Det tar lite av glädjen. 

Men hoppas att snart få tillbaka självförtroendet och lyckoruset. För jag älskar verkligen dessa djur och denna sport.RSS 2.0