Gosiga kissen..

Älskade katt.. Världens goaste.. Mys.. Mitt lilla hjärta. Galet hur mycke ett djur betyder.. <3En svensk tjejklassiker - nöjd

Jag klara det!
Nu har jag gjort en svensk tjejklassiker och jag är riktigt nöjd och stolt att jag lyckats genomföra det. Oddsen har inte vart på min sida detta år.

Börja med tjejvasan. Låg i feber och hade ont i halsen veckan innan. Va febrig under loppet, förkyld och hade fortfarande halsont. 3mil på tiden 3timmar, 48minuter och 41sekunder. Jobbigaste jag gjort. När jag kom i mål sa jag på en gång till Josefin. "Jag cyklar hellre till Norrland en gång till än att göra om detta"... (Kul att jag hellre cyklar 82mil än att åka skidor 3) :p (hade kanske sammanlagt åkt 1,5mil innan. Så inte mycke skidåkning.)

Där efter blev det tjejvättern. 2veckor innan min knäoperation. 10km på 4timmar och 5minuter. Sjukt nöjd!!! (Cykla innan sammanlagt kanske 15mil, längsta va 5mil på en dag. Så inte mycke träning innan. Levde på fjolårets 82mil) ;)

Vansbro tjejsim. 2veckor efter operationen. Där jag ändå får en tid på 26minuter och 47sekunder (vill tillägga att jag endast kasta mig i vattnet för att testa om jag kunde simma med knät och innan bara testa våtdräkten. Så ingen träning innan)

Idag avsluta jag tjejklassikern med att springa en mil. Jag har aldrig sprungit en mil. (Inte tränat nån ting nu innan. spelat två fotbolls matcher nu i höst. Det enda jag sprungit) Får ändå en Tid på 1timme 15min 7sekunder. Det får jag va nöjd med. Blodsmak i munnen, såg suddigt. Efter 3kilometer ville jag nästan ge upp. Knät värkte. Fick stanna upp och gå vissa bitar. (Men målspurten gick fint. Då gav jag allt jag kunde. Det blev den snabbaste sträckan) ;) så skönt, va så nöjd när jag gick i mål. Det bästa av allt. Dom bjöd på kanelbulle. Mm, mm, mm.. Nöjd tjej ;)

Kan nu alltså konstatera att man klarar av att göra en tjejklassiker utan att man knappt tränat innan. :p

Men är nu riktigt sugen på att göra om det nästa år och hoppas på bättre förutsättningar och mycket träning innan. För att se va man då kan få för tider. 

Nu ska knät få vila en vecka. Sen måste jag jobba med min självdisciplin. Komma igång och träna. (Vilket är tråkigt men ett ont måste) höft och knä måste bli bra!!! Inte skönt att ha ett "löparknä"

Fredag - bilen - mys med Alva..

Min start efter semestern börja väl inte så bra. Pyspunka på bilen.. typiskt.. besikta den idag. Inga problem, gick igenom fint. Dock fick jag åka till Volvo direkt efter för att se va som hänt med vänster fram däck.. En spik.. IGEN!!! För två månader sen fick jag byta bakdäcken för att det satt en spik i det ena och däcken va dåliga.. Nu fick jag byta fram. (För även dom va dåliga) Billigt och bra. NOT.. Men nu har min pärla fyra nya sulor.. (Bara hoppas på att vinterdäcken ser bra ut..)

Men dagen har slutat bra iaf. Go fika på sultans och efter kom min älskade systerdotter. Alva ville sova över hos moster Nanna. Så ikväll har vi haft tjejmys. Älskade barn. En bestämd tös. Hon vet va hon vill. Men vi har haft väldigt mysigt. Tittat på film. Ätit chips och godis. Nu sussar hon gott. Hoppas hon sover länge imorgon ;)
Spanien - Torrevieja

Lördag den 21a till onsdagen den 25e har jag tillbringat några härliga dagar i Spanien tillsammans med pappa och mina älskade syskon. Vi har haft det riktigt bra. Varmt och skönt. Ca 32grader. Ätit gott. Badat i havet. Legat vid poolen på gården. En shopping dag. Gått och sett mycke. Ska jag sammanfatta dagarna har vi gått, gått, gått och för omväxlingens skull så gick vi lite till.. Blir några extra kilometrar när man har en envis far och storebror som tyck sig veta vart vi ska gå utan att ta med en karta. (Skulle leta efter en restaurang som skulle va bra. Den skulle ligga vid havet längs efter "strandpromenaden" hade ju säkert vart bra om vi gick åt rätt håll. Kan säga att Vi hitta aldrig dit. :p) nu har man fått lite ny energi, lite röd färg på kroppen. (Hade kunnat stanna nån dag till. Börjar bli Väldigt kallt här hemma.. Burrr..) kan rekommendera den plats vi va på. Riktigt Nice!!!

Min lilla kisse

Jag kom hem till en väldigt kelig katt. Han lämnar knappt min sida. Får massor av pussar. Mitt lilla hjärta <3 finaste katten!!!Lidingöloppet..

Oj, oj, oj... Det här känns inte alls bra.
Har inte vart ute och sprungit nån ting. Och nu är det inte lång tid kvar förr än jag ska springa en mil. Hur ska detta gå? Har Verkligen den ultimata uppladdningen..

Mitt löparknä spökar fortfarande..
Natten till måndag spydde jag, så nu har jag vart hemma från jobbet 2dagar. På lördag åker jag till Spanien. Kommer hem onsdagen och på söndagen ska jag springa. Hmm?? Underbart.. Tapetsering!!

Varje dag efter jobbet har jag åkt och hjälp min lillebror. Igår blev vi äntligen klara. Det blev riktigt bra och fint. Är imponerad. Känner oss riktigt duktiga. Många kvalitetstimmar med min lillebror har det blivit. :) Äventyr på jobbet...

Torsdag och fredag har var vart ute på liten roadtrip till Flen med Paula. Storstädning har stått på schemat. Roligt att åka iväg och va på ställen man inte brukar vara på. Händer lite annat.. Tidig morgon = fin soluppgång

Vardagslyx.. Me like

Hur underbart är det inte att få åka iväg. Sätta sig vid ett dukat bord, och avnjuta en riktigt god måltid med underbara människor. Vardagslyx.
Raggmunkar och fläsk stod det på Meny Elert/Olsson.

Få tacka Cicci, Johan och Hanna för en mycket trevlig kväll.
Me like


Fotbollsmatch!

I fredags fick jag ett sms av min tränare Lili som fråga om jag kunde va med på söndagens match.

Det ville jag ju va. Men jag skrev att jag inte kunde spela en hel matchen. Kunde göra små korta byten.
"Du får börja på bänken"

Idag när jag kom ut till samlingen säger Lili. "Känn inte efter för mycke nu"
okej? Nej det hade jag inte tänkt heller?

Laguppställningen: "Hanna börjar som vänsterback"
Hmm? Jag som trodde att jag skulle va bänkvärmare. Jag som bara har "vilat mig iform. Hur skulle nu detta gå? Där förstod jag varför jag inte fick känna efter för mycke :p

En mycket förvirrande start, sned träffar, benskydds sparkar och skutt.. Oj, oj, oj..
Men det va riktigt roligt att va med. Trotts att vi förlorade matchen va jag ändå riktigt nöjd. 80 spelande minuter. Sen hade jag kramp i båda mina vader. Gjorde en snedvändning och kände att knät låste sig. Så då va det bara att kliva av planen.. Men jag va nöjd och glad ändå. :)

Nu känner jag att jag lever i kroppen. Kommer nog ha fin träningsvärk imorgon.


Grattis Mamma!

Stort grattis till min kära mor på födelsedagen! :)


Lördag - Örebro- badhuset

Dagen började med ett stort glas coca-cola. Fin sockerkick, åkte sen ut till Andreas och fortsatte tapetsera lite. Där efter åkte vi till Vingåker för att hämta upp Liam och Alva. Glada förväntansfulla barn skulle få följa med moster och morbror till gustavsvik.

Gjorde först ett stopp inne på godis affären vid marieberg. Är det lördag så är det ;) (jag har iuf lördag alla dagar i veckan)

Där efter blev det äventyrsbad, barnen va så nöjda och glada. På vägen hem stanna vi till på Max och åt lite hamburgare. En riktigt lyckad dag. :)


Fredag "after work"

Lite festligheter hemma hos Paula efter jobbet i fredags. Trevligt sällskap, Thai mat, pizza, chips, ostbågar, gott i glasen. Ja.. En lugn, trevlig kväll! :)


..


På't igen..

Åkte ut till lillebror nu ikväll och började med tapetseringen i vardagsrummet. :)

Han bjöd på riktigt avancerad lyx middag. "Makaroner och bacon". ;p


Äventyr 2014...

Är vist dax för att planera in ett nytt äventyr :)


...


Cancer...

Det är på tok för många som drabbas av denna hemska sjukdom!!


Barnvakt åt Theo och Tim.


That's me..


Jag bryr mig...

Jag mår dåligt av att veta att du mår dåligt..
jag bli ledsen när jag hör att du är ledsen..
Jag ler när du ler, är glad när du skrattar..


RSS 2.0