Vårdcentralen...

Då har man idag vart på vårdcentralen. Men va knappt att dom tog emot mig.

Ringde i tisdags "tiderna är redan uppbokade"

Ringde i onsdags "tiderna är redan uppbokade"

Ringde idag klockan 07:05 "vi ringer upp dig klockan 2 på eftermiddagen" what!? 

14:20 ringer dom upp.. Frågar varför jag ringt och säger sen. Ser nu att du inte tillhör oss. -Nähe? Det har jag ju gjort dom senaste 7åren. "Du är överskriven till Vingåker. -är jag? Där ser man.
"Men ingen idé du ringer dit nu. Du kommer ändå inte få nått svar. Vi har ingen läkare men du får komma in och ta prov och sen träffa en sjuksköterska."

Väl inne på lab får jag stick i fingret. Topps i svaljet och kolla tempen. Vet inte varför dom skulle toppsa i munnen. Har ju inte ont i halsen.

Väl inne hos sjuksköterskan. "Du hade inte halsfluss." Nej, det hade jag redan förstått..

Du har en infektion i kroppen och bihåleinflammation. 

Så nu blir det nässpray i 4veckor och hostmedicin skulle jag då inte få. "Hem och gör eget te. Ingefära, citron och honung. Mycke bättre.

Låter hur skumt som helst men är säkert jätte bra. Nu har jag druckit detta ihop kok. Kan inte påstå att det va gott. Om ni får för er att göra detta. Ha inte i mjölk jisses va det skar sig. :p

Härlig Valborg..

Min egna brasa
Sjuk...

Ibland får man tycka lite synd om sig själv. 3dagar innan vi åkte till Turkiet blev jag förkyld kände mig febrig. "Resfeber" men det gav sig aldrig. Sista veckan eskalera det hela. Genom förkyld, febrig och hosta massor. Så vissa dagar orka jag bara ligga vid poolen på förmiddagen. Sen upp och vila på rummet för att orka med kvällen. Väl hemma blev det sjukskrivning för att jag skulle kurera mig. Men verka inte hjälpa. Ikväll har jag feber igen. Verkligen less på att va sjuk. 
Finaste vännen ❤️
Spännande...

Idag har mina små liv vart ute i vårsolen. Mycke spännande och roligt. Dom ville inte gå in. Skilla sprang omkring i gräset. Fram och tillbaka. Lotus va mer avvaktande. 

Väl inne hoppa Skilla upp på ryggen på mig. Verka va en bra plats att sitta på ;)Borta bra men hemma bäst.

Borta är ju bra, men hemma är då ändå bäst. Få komma hem till mina små älsklingar.Igår kom min kock och grillmästare.
Grillen och uteplatsen är nu invigd.

Bortskämd

Blivit lite bortskämd när jag vart borta.
Pappa har rensat Boden och klippt dom två sista träden. Mamma har tvättat min bil både invändigt och utvändigt och bytt till sommardäck. Sist men inte minst, Daniel. Vilken klippa. Han har vart här och tagit bort allt ris efter att vi sågat ner träd. Tusen tack!
Turkiet 2015

Två veckor av en underbar semester har nu passerat. Fint väder, många Goa skratt. Hosta, feber och förkylning. Men va gör det. En upplevelse rikare och är väldigt tacksam och glad att jag fick följa med familjen Lundstedt på denna resa.
Solnedgång..

10 april.

Hade en riktigt bra födelsedag med familj och vänner. Bästa av allt är att jag flexa hem från jobbet kl 12 och har nu 2v semester som jag tillbringar med familjen Lundstedt i Turkiet. 01:00 for vi upp till Arlanda inatt. 06:20 gick planet. Va ska man säga? Jag hade det bra! ☺️

Turkiet..
Påsk och barnvakt..

Påskhelgen är nu över. Den gick lite för fort. Torsdag eftermiddag hämta jag mina kära syskonbarn på dagis där jag möttes av två söta påskmålade barn.

Mycke bus blev det.

Soligt men kallt..


Tyson såg ut att trivas i solen

Liam "laga mat" åt mig. ;)
"Kom och köp"

En bra påsk med familj och vänner. Nöjda barn.
Mer blommor..

Fått finbesök idag. Barbro och sofia va och hälsa på. Fick en fin blomma. Måste dock ställa den på nån högre höjd då jag har två spekulanter som gärna vill tugga lite på den.
Underbara vän!

Vilken fin vän jag har.
Igår när jag kom hem hängde det blommor på dörrhandtag. Finaste vännen ❤️


RSS 2.0