Oh Yeh.. :)
Komplimang!?

Jag tar det som en komplimang när Marita (jobbarkompis dotter) gissa ålder på mig och Christoffer i fredags. 
Hon gissa på att jag va 21år och Christoffer 23år. Oj, nu känner jag mig extra ung. ;) (Christoffer är 21 och jag 27) :p 


OS-GULD!!!

OS när det är som bäst!
Vilket underbart skidlandslag vi har. Guld för damerna igår då Kalla gör en underbar sista sträcka i stafetten. Idag får vi njuta av herrarnas stafett, även där ett Guld. Där Hellner är överlägsen på sista sträckan. Stolt svensk!! Heja Sverige! Galet så bra dom är!! Fredag, after work och sen jobba

Fredag, alla <3 dag, after work = fest hos Paula. ;)
En trevlig och rolig kväll. Kom inte i sängs förr än efter 01:30. Sen upp och jobba lite extra på Skogsgatan lördag morgon 8-20. Men det va värt båda. En trevlig kväll med arbetskamraterna och Anna + två som hade sina respektive med. och sen på lördagen få komma tillbaka till min kära gruppbostad. Så roligt att träffa dom igen. En bra helg!


Alla <3 dag

Ledig idag! Underbart skönt.
Fick Besök av mamma på morgonen. Hon vet vad jag tycker om.
Dumle = favorit godis! Tack!!

En bra dag. Har haft bästa vännen min här. Kaffe och kaka, OS, promenad, Lunch. kan inte börja bättre. Nu förbereder jag mig för "after work" fest med arbetskamraterna ikväll. :)

Önskar er alla en fin och bra 
Alla hjärtans dag! Kram på er 

Älskade barn...

I onsdags behövde Robert hjälp med lite barnpassning. Klart man ställer upp. Lite kvalitetstid. <3

Fick en choklad ask av min kära svåger för tack för hjälpen. Kombinerat med att alla hjärtans dag närma sig. :)
Hjärtat <3

Undra vart dosan tog vägen. Nån som använder den som huvudkudde..True...
Julklapp...

Får tacka landstinget för julklappen.

Fick ett presentkort från presenttorget på 450kr. Man kunde välja mellan massor av olika saker. Hade jätte svårt att välja vad jag ville ha. Så fick jag se att min kollega hade tagit trisslotter.. Så tänkte jag att tja, varför inte. "Plötsligt händer det" lite spänning.. 

Fick hem 15st Trisslotter. Dom första 3 jag skrapa va det vinst på. Kände att "det här kan gå vägen, det här kan bli bra" men jag fick nöja mig med dom. Resten va det bara Nit. Men fick alla fall 270kr. ;) (Lotus va min åskådare när jag skrapa.)En mysig onsdagskväll!

I onsdags hade jag finbesök här hemma. 

Bjöd in Hanna, Kristofer och Sheila. Men även en vän till sheila från Nicaragua som va på besök här i Sverige, vid namn Gorge. Mycket trevligt!! Roligt att höra och lära sig lite om andra kulturer. Träna lite på min engelska. Gorge börja sitt besök genom att låsa in sig på toaletten. (Man får ju inte stänga dörren, då kommer man knappt ut) :p

Kvällens meny:

Fläskfilé, klyftpotatis, ugnstekta morötter, sallad, sås. (Ett säkert kort)

Efterrätt blev det fruktsallad med glass ;)

Fina syskon <3
Sheila och Gorge

Tror att det va nått roligt på TV:n. Dom ser väldigt glada ut i alla fall! ;)

Fick fina tulpaner! :)


 

Söndag...

I söndags fick jag fin, fint besök av syster med barn.. Mycket trevligt!

På kvällen va Jag, Hanna och Andreas hembjuden till mamma och Pelle på söndagsmiddag. Där det bjöds på gudomligt god fläskfilé gryta med potatis och grönsaker. Efterrätt blev chokladpudding och grädde. Gott och trevligt. En bra söndag.

!?!?!?

Vissa dagar känns ensamheten mer påtaglig än andra...

RSS 2.0