Godis...
Sämst raggningsreplik..
Bebis mys..

Man blir helt varm i hjärtat och alldeles kär. Ett sånt litet liv. Så snäll och söt. Har idag fått gosa med kristofer och sheilas lilla Zoe som endast är 4 dagar gammal. 😍😘❤️

Stolt faster 😍
Stolt och nöjd mamma
En riktigt liten goding. 

Så mysigt och roligt. Vill också ha. 😘
Skilla..

Mys med min lilla bebis. 💕
Bröllop nr 2

Idag va jag åter igen på Bröllop. Den här gången va det Mallan och Stoffe som gifte sig. 

Jag va åter igen hos min bästa vän och stylist Lundstedt. 😘


Mallan och stoffe ❤️En liten paus i bröllopet så fick jag träffa denna charmiga pojke. Sååå sötEn liten tös...

Äntligen är hon här. En efterlängtad liten krabat. Längtar till jag får gosa bebis. Sheila och Kristofer har fått en liten prinsessa. 💕
Sjukt.. Stämmer mycket bra..

Att göra små test på FB är lite konstigt och små roligt. Inte mycke som brukar stämma. Men det här stämmer sjukt bra. Dom som står mig närmast. Två av mina närmsta och bästa vänner. Syster och svägerskan. Älskar er alla. 😘❤️
Dax för nytt steg..?
Ridskolan...

Jag har ju börjat på ridskola. Idag va det åter onsdag och en ny härlig ridlektion. Skräckblandad förtjusning men också väldigt roligt!! Kommer nog ha fin träningsvärk imorgon. 

Med mig i ridgruppen har jag ju min älskade syster, min bästa vän, en arbetskollega. Men även några andra sköningar jag känner igen. En bra grupp. 

Syster med häst..
Älskade djur..

Mina små bebisar. Älskade katter. ❤️Dagen efter skivan...

En mysdag med bror, kusin och Michelle.. Åter en varm och skön dag. 

Kräftskiva...

Igår va jag på kräftskiva uppe hos grannen. En mycket trevlig kväll.


Morgon rutiner...

Inte lätt att borsta tänderna på morgonen när man har en katt som sätter klona i ryggen och klättrar upp och lägger sig på axlarna. Slår aldrig fel. Varje morgon likadant. Sönder riven på ryggen.. Tur att jag denna morgon hade en tjockare tröja på mig. Älskade katt. 


Skön kväll på golfbanan.

Spela golf med Josefin ikväll. En runda där vart annat hål gick bra. Bäst på ett par 3-hål där jag gjorde en birdie. (Slog i bollen på 2slag) Nöjd tjej. 


En riktigt skön kväll. Love the game


Kom en räv springandes emot mig. Så söt..
Stämmer rätt bra..
Livet på landet..,

Har tillbringat eftermiddagen/kvällen ute hos syster min på landet. Katt mys, bus med barnen, underbart god mat och sen mys framför tv:n. En riktigt bra avslutning på denna måndag. 
Ved...

Det tar lixom aldrig slut. I våras va jag asglad att jag staplat upp hela min vedhög. Nu har det torkat och dax att staplas upp inne i vedboden.. Svetten lacka denna varma sköna dag. Har inte ens kommit halvvägs.. :S
Bröllop...

Idag har jag vart på bröllop. Min kära far har gift sig med Katarina. Ett enkelt utomhus bröllop med fin natur tillsammans med barn, barnbarn + respektive. Så va även min faster och farbror som är präst och Joha som spela piano. Jag börja denna dag med att åka hem till min bästa vän som fick agera stylist. 

Sen va det bara att åka iväg till kaik stugan där vigseln skulle äga rum för att öva en sista gång med syster min. Då en duett stod på dagens program. Vi sjöng "Du är allt"

Bjuder på lite bilder från dagen.Naglar..

Jag har nog aldrig känt mig så kvinnlig, men samtidigt en sån konstig känsla. Nått som inte alls känns som jag.. Viste inte riktigt vart jag skulle ta vägen när jag satt där på stolen med ena handen i nån apparat som lyste för fullt... Kul grej,  och fint blev det.

Michelle fixa mina naglar idag. Lite förlängning och massor av glitter.. (Åh nej, jag är inte förlovad) 
Rix FM festivalen...

Igår va jag och Michelle på Rix FM festivalen i Norrköping. 


Ridskola..

Igår börja jag rida på Vårnäsridskola. Första lektionen avklarad och det va ju jätte roligt. En skräckblandad förtjusning. 
Tuff vecka..,

Jag fick inte precis nån mjukstart när jag kom tillbaka från semestern. Snäll som man är jobbar man både dagspasset och kvällspasset den här veckan, Då sjukdomarna slagit till.. Inte lätt när man blir sjuk på jobbet. 😘Vardagslyx...

Mysig kväll med Hanna och sheila. Nicaraguansk mat, Och film mys. ❤️
Elsa och Zane

Min systers söta små kattbebisar..


Barnvakt...

Efter möhippan åkte jag och hämta min brors pojkar. Då dom va på bröllop och pojkarna inte behövde va med under kvällens festligheter.. Fina ❤️

Mysigt att få lite egen tid med pojkarna. Bästa sovsällskapet. 

Lite bus sen somna dom fort...
Möhippa...

I lördags 7:30 kidnappa vi Mallan. Då va det dax för möhippa.. Börja med lyxig frukost på Statt. Sen åkte vi till perras äventyr och hade 3-kamp. (Luftgevärsskytte, felstyrda bilar och sumobrottning) där efter in till Örebro. Lunch på subway, sen fick hon en 50min privat dans lektion i poledance. Med uppvisning i slutet av lektionen. Efter det va jag tvungen att åka då jag skulle va barnvakt. Men dom övriga åkte till sjökrogen och åt middag och spela kubb. En bra och lyckad dag för henne... Bride to be..
Alla känslor på samma gång!

Nu är allt letande, oron, alla tårar, frustration, ovisshet över.. Känner mig hel igen...

Idag kom min lilla bebis hem igen! Lyckan är total...

Gick upp tidigt, stäpper ut lotus. Gick in och tog en dusch, hörde det jama utanför. Tänkte att det bara va lotus som ville in på dass. Öppnar toalett dörren och där i hallen står Skilla. 

Chocken, lättnaden, misstänksamheten (vart har du vart, vart kom du ifrån) glädje tårar. Hela jag fylldes av lycka och tacksamhet. Va brukar man säga. Gud hör bön. Hon är hemma hos mig igen. 

Det går inte att beskriva, måste upplevas. 

En hungrig, kelig och trött kisse. 6 dagars äventyr.. 
Va så gulligt, när sen lotus kom in gick hon fram och pussa på honom. ❤️


Mina små älsklingar ❤️

Älskad och saknad...

Gode Gud hör min bön. Låt mig få hem min lilla bebis igen. 😢

Min älskade lilla katt vart har du tagit vägen..? Ovissheten tar kål på mig. Sjukt jobbigt att inte veta vad som hänt. 

Fina Skilla.
Vill ha dig hemma hos mig. Saknaden är obeskrivlig. 

Golf med Hanna och Sally..

Igår blev det en 9-håls runda. Sämsta på länge.. Men fick alla fall trevligt sällskap. 
KK-joggen 2015

Duktiga Theo och Alva har sprungit kk-joggen idag. Med draghjälp ;) stolta barn.

Ledsamt...

Ju längre tiden går, dagarna går dess då jobbigare blir det.. Kommer jag någonsin få se min lilla kisse igen? Vart och knacka på hos grannarna idag. I hopp om att nån ska ha sett min lilla kisse. Saknaden är enorm..
En orolig matte...

Min lilla bebis har inte kommit hem. Hon gick ut igår kväll. Vart borta ett dygn nu. Inte sett skymten av henne. :( Hon brukar alltid komma när man roppar. Inte likt henne att va borta så länge, man undrar om det hänt något? Kommer jag få se henne igen? Mitt lilla hjärta vart är du.. ??
Mys kväll..

Hade myskväll med Josefin och Sara igår. Tacos och plåbärspaj stod det på kvällens meny. :)Boda Borg!

Min lillebror drog ihop ett gäng kompisar för att åka och leka av sig på Boda Borg. Klart jag också ville följa med. Tog även med mig Michelle. Vi dela upp oss i två lag. 5st i varje lag. 

Mitt lag. Andreas, Dennis, Nadja och Michelle. 

Mot Robin, Ken, Nils, Hanna och Martina. Fanns 24 rum. Kunde sammanlagt få 26 stämplar. Vi lyckades få 17 stämplar. Det andra laget fick bara 8. Ägda. Ja är nöjd!


Blåbärs plockning och barnvakt..

Dagen börja med att åka ut i skogen och plocka blåbär och lite picknick med Sofia, Michelle och Hanna. Sen åkte jag, Michelle och sofia ut till syster min för lite barnvaktande..


Tar vist på krafterna att va barnvakt 😝Klockrent...
RSS 2.0