Sooool...

En härlig promenad efter jobbet. :)


Att va troende...

Senaste veckan har det "kyrkliga sammanhanget" kommit på tal. Att tro på nått, hur det är att va kristen. Gå i kyrkan, (är man sämre människa om man inte går i kyrkan)? Hur det är att va uppvuxen i en religiös familj.. Mm..

Jag tror att det är ett ämna man kan Prata mycke och länge om. Nått som följer än hela livet. Ett ämne som saknar punkt.

Senast igår hade jag ett samtal om just det här.. Hur man bör leva, hur man lever. Hur man beter sig, tänker. Frågor, funderingar. Ställningar.. Mm..

Förra veckan såg jag tv programet "mia på Grötö". Där Danny Saucedo berätta om sin tro. Måste säga att han ändå kom med lite visa kloka ord.

Han berätta att han va klar med sitt sökande som 14åring. "vad är jag spelar ingen roll." Hans tro handlar om att han är i ett större sammanhang.

Många söker väldigt länge efter "vem är Gud" "vem är jag" "varför gör jag si" "varför gör jag så" "varför händer det" Alla existentiella frågor som är väldigt viktiga att gå igenom..

Så kommer vi till det sköna i hans berättelse... "Det finns lika många sätt att va troende på (kristen) som det finns människor på jorden. Det viktigaste är att man ska förstå att det finns nått större än mig. Att man känner vördnaden inför nått som är mäktigt. Det kan inte va en slump."

Han fortsätter med att Gud inte är en person. Utan ett samlings ord för kärlek. En energi som finns mellan människor.
"jag ber till Gud till energin till kraften. för att jag förstår att den är där..
Det är min iPhone laddare."

Jag tror att Alla behöver vi nog en laddare. Nån stans man kan ladda batterierna.. Men, Jag tror att vi alla har olika batterier. Och olika sätt att ladda dem på...


<3


Mitt resultat från tjejvasan..


Tjejvasan 2013 - vi klara det!!!

Det va bland det värsta jag vart med om. Helt klippslut. När jag såg första skylten 28. -Det finns inte.. 27. -Jag dör, jag är redan trött.

Jag trodde att vi skulle följas åt. Men tappa bort Josefin och Hanna redan i starten. Såg ryggen på Josefin. Men om Hanna va framför eller bakom hade jag ingen aning om. Jag kom ikapp Josefin efter 6km. Valla stopp. Men sen försvann hon lika fort. Inte en suck att hinna med..

Vi hade underbart bra glid. Men vädret gjorde att det va svår vallat med fäste. Det va galet bakhalt. Spela ingen roll om man kladda på nått..

Vi starta 11:45. När vi vandra till bussen gick den första i mål.

Spåren va dåliga, på vissa ställen fanns det inget spår. Isiga spår, slaskigt utanför spåren och som sagt väldigt bakhalt. Folk plogar sönder spåren.
Många som ramlade. Själv trampa jag på min egen stav i en uppförsbacke så jag körde ner knät i marken. Det va väl den "vurpan" jag stod för.

Jag kände att jag ville gå och dö en stund. Hela min kropp skrek av smärta. "varför utsätter du dig för det här" det va ju inte ens roligt. Efter 1,5mil kände jag att jag ville ge upp. Jag va så trött. När det va 3km kvar fick jag nån energi men sista kilometern. Jag trodde inte jag skulle kunna ta mig i mål. Jag hade sån kramp i benen. Nacke, rygg och Armar värkte. Skavsår på höger häl. Och en ond storto (hur jag nu lyckades med de?) Det va en pina. Blev inte nån graciös målgång precis..

Josefin gick in på 03:19:36
Hanna (jag) gick in på 03:48:41
Hanna Lu gick in på 04:36:56

Vi är väldigt nöjda att ha genomfört det hela. Men vet just nu inte om jag vill göra det igen. Längdskidor är nog inget för mig. :p

Galet, 3mil på skidor känns jobbigare än att cykla 82,8mil på cykel. :p

Cyklar nog hellre upp till Norrland igen ;)

Nu har vi utfört 1 av 4 på vår tjejklassiker. Nästa Vättern rundan. Den ser jag mer fram emot :)


Befinner mig i Mora.

Ja, nu befinner jag mig i Mora. I en jätte mysig liten lägenhet tillsammans med finaste vännen och min underbara svägerska. Det har verkligen vart en Mysig och rolig dag. Vi alla är lite små krassliga.

Imorgon ska vi köra tjejvasan. Blir spännande att de hur det går.

Startnummer på tjejvasan:
Josefin: 13222
Hanna: 13223
Hanna Lu: 13224


Sjuk... Igen...

Usch, hur ska detta gå!?
3dagar kvar till tjejvasan och nu ligger jag hemma igen.. Ont i halsen och hängig.. Inte bra :S


Mosters små kids..

Jag har denna helg känt på livet som 3-barns mamma. Det är både jobbigt och roligt.

Lördagen åkte jag iväg med Hanna och dom två små (stora killen va iväg med morfar till badhuset) vi va alla fall iväg och titta på när Anna tävla lydnad med sin hund. Nu blev jag ännu mer sugen på att skaffa en egen hund. Vill haaaaa!!! :)

Idag har vi vart iväg till busfabriken i Norrköping. :) Det har vart en bra och rolig helg, men nu är jag trött. Alva sprang in till mig inatt runt 02:00. Konstigt. Man sover i en dubbel säng ändå ska hon ligga precis inpå än... :p 04:20 vaknade Elis. Åh Nej.. Vägra gå upp, mitt i natten. Tur va somna han om. Kl 6 kommer Liam in. Jätte glad. "hej, ska vi gå upp nu" jag fick dom att ligga kvar till 06:30. Längre gick inte.. Barn har inte lärt sig det där med lediga dagar och sovmorgon :p

Nu har jag en överlycklig kille bredvid mig som tycker det är väldigt skönt att matte är hemma igen ;) dax att sova. Ny arbetsvecka väntar...


Morgon pigg?

Känns riktigt skönt att jag åter igen ska börja jobba kl:06:00. Jag är ju en väldigt morgon pigg tjej.. ;p


En syskondag..

Idag har jag haft en mysig dag tillsammans med min kära lilla bror som så snällt ringde och väckte mig 9:30. Vi tog en liten tripp till Norrköping. Där efter åkte vi direkt ut till Sara och myste lite med henne och barnen. Där Andreas agera riktig "lekfarbror". Byggde koja och jag vet inte allt va dom pyssla med på övervåningen. Liam va i alla fall nöjd och glad då jag och Sara inte fick komma in i hans rum "gå, ni stör" :p Andreas= Liams idol. ;)

Efter besöket hos syster fortsatte vi vidare hem till Micke och Josefin. Vi hann lagom innan barnen skulle sova så vi fick gosa lite med dom också. När barnen lagt sig spela vi lite plump. Josefin vann och jag förlora. Men viktigaste är att inte Micke vinner för han blir så kaxig då :p

Det blev en riktig syskon dag. Mysigt. Nästa gång kanske vi alla kan samlas samtidigt ;) En bra söndag!

Imorgon ska jag tillbaka och jobba. Även om jag fortfarande inte känner mig helt kry i kroppen ska det ändå bli skönt att komma igång igen. Nu längtar jag bara efter att även få komma igång och träna. :) mindre än två veckor kvar nu!!


Sisters


Jaha.. Vila sig iform igen...

Tv, Soffan, filtar, kuddar, "in one", Finaste raggsockorna som mamma stickat.. Och Lotus som nu ligger och blänger på mig :p

Tittar ut genom fönstret. Åh, det snöar. Vill bara ge mig ut nu.. Inte alls roligt att bara ligga hemma.. Men min lilla kille är nog glad för det iaf ;)

23e februari är det dax för tjejvasan. Får nog köra 0% teknik (har ju min egna stil) 10% kondition och 80% vilja/envishet. Blir nog galet bra det där.. ;)


Grattis Emms!!

Idag fyller finaste Emms 25år
Stort Grattis!!

Bilder att minnas ;)

Jag har ju lovat att de ska komma upp en samling fina bilder.
Vid årsskiftet slutade Anna jobba hos oss.
Så nu bjuder jag på lite härliga bilder från vår arbetstid tillsammans :)
 
 
Det här va några av MÅNGA bilder ;)
På 5-6år får man ju ihop några favoriter ;)
Va tvungen att sno dom två sista.. undra om damen behöver glasögon?
Hur står det till med ögonmåttet!? ;)
Nu Behöver vi inte längre väcka dig när arbetsdagen är slut!
Lycka till med plugget.. Du är saknad på jobbet <3
 

Grattis Anna.

Den 31a Januari fyllde Anna 26år.
Stort Grattis!!!
 
 

God morgon Sverige...

Känner mig galet fräsch.


Blir lite bortskämd!

Hemma från jobbet idag.
Genom förkyld och Feber :(
Inte tid att va sjuk, ingen bra vecka att insjukna på :(

Vakna av ett sms från Cicci. Då va ändå klockan halv 12. "hur mår sjuklingen... säg till om du behöver nått" så rart. Men jag behövde väl inget?

Vandra ut till soffan la mig och kolla på film. Helt plötsligt plinga det på dörren. Utanför står Hanna med en påse i handen. "Det här kan du behöva" hon hade lagt ner 5filmer. Så har hon köpt en yoghurt som jag kan äta till frukost, halstabletter, en zoo påse. Och så hade hon gjort två biffar som fortfarande va varma med två hamburgebröd. Så de va bara att sätta sig och äta på en gång. Det bara smälte i munnen. Så Galet gott! Hon vet va man behöver. Underbara älskade vän! så glad jag blev!! Ja som inte trodde jag behövde nått. Men där satt pricken över i:t ;)

14:49 kom ett sms från Anna
"Hur mår du idag? Träffade din pappa o han sa att du va lite vek ;). Han är rolig :) "

Haha, idag är jag väldigt ynklig och vek :p även denna raring fråga om jag behövde nått. Men då hade jag ju redan fått en oväntad fin hemleverans så jag va nöjd. :) tack ändå.

Runt 17 ringde min lillebror "jag ska åka till affären, tänkte kolla om du behövde nått" så kom han förbi med lite lycka och juice. Så rart av honom. <3

18:30 ringde Pappa. Det hela sluta med att även han kom förbi med Ipren och frukt. "det kan du behöva" Så rart <3

Jag blir ju alldeles rörd och bortskämd. Jag har verkligen underbara människor runt omkring mig.

Man kan ju nästan tro jag är döende så mycke spring och uppmärksamhet jag får en dag som denna! Undra om jag ska be nån diska och städa mitt hem också!? Hihi :p


Grattis Frida 25år

Igår åkte jag och Hanna iväg till Norrköping och shoppa lite. Där efter blev det lite festligheter på kvällen. Åkte iväg och fira Frida som igår fyllde 25år. En mycket trevlig kväll.


RSS 2.0