När olyckan är framme

Det hände en grej. Man kan säga att det va tur i oturen och änglavakt. På jobbet går han och halkade på en isfläck. Det blev sån smäll att det blev total förlamning. Han kunde inte röra sig. Han kunde inte larma. Dom uppskattar att han låg ca 30minuter. Han hittades väldigt nedkyld. Blev ambulans till akuten i Eskilstuna, magnetröntgen visa Krossad disk i nacken, blödning på ryggraden. Känsel och rörlighet försvann från armar och ben, men börjar lite smått återkomma. Men fingrarna var helt utan rörlighet. Läkare har talat om att han haft änglavakt, för det var så nära att han hade blivit totalförlamad.

Vad är oddsen att "bara" halka på en isfläck. Han ligger nu uppe i Stockholm på karolinska sjukhuset. Där han fått genomlida 2st operationer. En från halsen där dom opererat fast en platta så inte ledbandet går av. Och en bak i ryggen dör han fått tagit bort benbitar från kotorna massor av kotor för att göra mer bästa då det vart trångt.

Han har kunna ställa sig upp med hjälp och gått lite med gåstol. Han kan röra lite på fingrar och underarmarna. Men kommer bli en gång rehab. Läkaren har sagt att han inte kommer bli helt 100 % återställd. 

Att vissa celler är döda och vissa sjuka och nu ska dom försöka få dom sjuka läkta. Men vilka som dött vet man inte än. Det får tiden utvisa. 

En dag i taget.
Så overkligt att se mammas sambo nu sitta i rullstol. 

Vi hejar på dig. All träning kommer göra gott. Fortsätt kämpa.  🙏💪

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0