New York till fots..

Nu har vi verkligen gjort New York.. Vi vandra iväg från hotellet 9:30 tänkte att vi går så långt vi orkar. Målet va att börja titta på frihetsgudinnan "statue of liberty" vårt hotell ligger vid Central Park så skulle ju va en bra bit att gå. Så tanken va att vi skulle ta taxi eller tunnelbana. Men som sagt, vi traska på så långt vi orka. Hitta ett shyst ställe där vi åt lite frukost. Då hotellfrukosten inte va mycke att hurra över. Efter en bra bits vandring säger Hanna. "Men titta där står hon ju" helt plötsligt hade vi vandrat hela vägen ner.När vi ändå hade gått så långt kunde vi lika gärna traska vidare. Så vi fortsatte till Brooklyn bridge. 
Hamnade sen i China town.

Där efter empire state Bildning. 
Som vi även åkte upp i. 102 våningar upp. Mäktigt. Vi fick börja med att åka till våning 80. Där efter våning 86 sen upp till 102. Coolt. Se hela new York.
Efter detta besök kände vi oss väldigt trötta och nöjda. Gick in och shoppa lite i en affär sen gick vi tillbaka till hotellet. 19.00 va vi tillbaka. Vi va alltså ute och  traska i 9,5h. Ingen taxi, ingen tunnelbana. Vi har bara gått. Men har man vandrat pilgrimsleden med packning och cyklat till Norrland så kan man traska i staterna också ;) känns i ben och fötter nu. Men helt klart värt det. Fått se mycke längs new Yorks gator. 
En fantastisk dag som avslutades på bästa sett med riktigt god middag på fin resturang med min bästa vän. Är så tacksam och glad att jag fått göra den här resan. Helt underbart. Minne för livet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0