Hemma igen...

Efter en fantastisk resa är jag nu på hemma plan igen. Kom hem till ett nystädat hem och en iordning fixad trädgård. Vilket lyx. Vilken underbar familj jag har som vart här rensat och fixat. Så glad och tacksam. Blir alldeles tårögd. Nu har jag en grusgång igen 


Men bästa av allt att komma hem till är ju mina små bebisar. Dom jag saknat mest när jag vart borta. 

Idag fyller min lotus 6år. Och Skilla fyllde 2år nu när jag va borta.

New York till fots..

Nu har vi verkligen gjort New York.. Vi vandra iväg från hotellet 9:30 tänkte att vi går så långt vi orkar. Målet va att börja titta på frihetsgudinnan "statue of liberty" vårt hotell ligger vid Central Park så skulle ju va en bra bit att gå. Så tanken va att vi skulle ta taxi eller tunnelbana. Men som sagt, vi traska på så långt vi orka. Hitta ett shyst ställe där vi åt lite frukost. Då hotellfrukosten inte va mycke att hurra över. 



Efter en bra bits vandring säger Hanna. "Men titta där står hon ju" helt plötsligt hade vi vandrat hela vägen ner.



När vi ändå hade gått så långt kunde vi lika gärna traska vidare. Så vi fortsatte till Brooklyn bridge. 




Hamnade sen i China town.

Där efter empire state Bildning. 
Som vi även åkte upp i. 102 våningar upp. Mäktigt. Vi fick börja med att åka till våning 80. Där efter våning 86 sen upp till 102. Coolt. Se hela new York.








Efter detta besök kände vi oss väldigt trötta och nöjda. Gick in och shoppa lite i en affär sen gick vi tillbaka till hotellet. 19.00 va vi tillbaka. Vi va alltså ute och  traska i 9,5h. Ingen taxi, ingen tunnelbana. Vi har bara gått. Men har man vandrat pilgrimsleden med packning och cyklat till Norrland så kan man traska i staterna också ;) känns i ben och fötter nu. Men helt klart värt det. Fått se mycke längs new Yorks gator. 












En fantastisk dag som avslutades på bästa sett med riktigt god middag på fin resturang med min bästa vän. Är så tacksam och glad att jag fått göra den här resan. Helt underbart. Minne för livet.





New York

Då är det dags att göra New York. Det är memorial weekend. Så det är sjuuuuukt mycke folk på gatorna. Gator som är avstängda för marknad stond. Men är mäktigt att vara här. Även om man får trängas med folk och solen steker på. Sjukt varmt och kvavt. 

Vi börja med att besöka central park.

Där efter time square. Folk överallt så här blev vi inte långvariga. 


Vi hitta ett riktigt nice hamburge hak. Fantastiskt gott



Efter det tog vi en promenad ner mot vattnet och hitta en pir som vi gick ut på. 







En bra första dag i new York. Nu blir det lite mys och häng i vårt otroligt stora hotellrum. Spel, chips och godis. Sen ska vi hinna se så mycket som möjligt imorgon. 




En spontanare..

Vi skulle bara ut och äta men hamnade på en bar för vi skulle "bara" ta en kall öl för att svalka oss lite. Då det verkligen är varmt och kvavt här nu. Det Sluta med att vi va kvar till dom stängde och vi hade en sjukt rolig utekväll tillsammans.. 







Last day in DC..

Sista dagen i DC, imorgon far vi vidare till new York och tillbringar dom sista dagarna där. Jag kan nog inte med ord beskriva hur tacksam och glad jag är för att jag fått uppleva allt detta. Från dag ett på Arlanda chocken över att jag verkligen ska till USA. My dream come true. Och dom här två veckorna har bara sprungit iväg. Har haft så galet roligt. Träffat så många trevlig människor. Fått uppleva saker som jag inte trodde jag skulle få uppleva. Shoppat, bränt mycke pengar. Men just nu är allt värt varenda krona. Jag skulle lätt kunna stanna några veckor till. För har det gå galet bra här. Att få umgås två veckor med min bästa vän och få uppleva allt detta betyder allt. Att få lära känna Linda Hannas kusin som är helt underbar. Så cool. Så sjukt roligt. 
I Love It here. 

Bjuder på en bild så beskriver så sjukt bra hur roligt vi har det.

Blir så glad när jag ser den bilden. 

Kommer sakna det här och vill absolut tillbaka.


Inte en dag utan coca-cola




World war 2..

Värmen har kommit till DC, så i stället för att gå till gymmet på morgonen tog jag och Hanna vara på det fina vädret med en ordentlig promenad för att njuta av sol och värme. 30 grader, solen stekte på bra. Svetten lacka. Men vi va nöjda och glada i alla fall. Fick se mycke på vår promenad. 

Vi hamnade på en minnesplats från andra världskrigen. Mäktigt att se. Så spana vi även i statyn av Martin Luther king. Maffig staty. 

En riktigt härlig dag.














Picknick...

Nu har värmen även kommit hit. Passa på att ta en promenad och lite picknick i det gröna.. Mysigt.







En skräckslagen Hanna som inte tyckte om att ha fåglarna så nära.

China town...

En promenad ner till China town idag. 
Ett regnigt DC. 



Vi besökte Madame tussaud och spana in lite kändisar. Vissa ser sjukt verkliga ut. 









Där efter mötte Sonny upp oss så gick vi på bio och titta på captain america i 3D. 




Dom här ute kvällarna..,

Alltså dom här ute kvällarna/ nätterna är så galet roliga. Går inte att beskriva hur vi har det. Det måste upplevas.

Kvällen bjöd på många Goa skratt, många duktiga dansare. Dunka, dunka musik. ;)

18th street Lounge 
 Allt detta får jag uppleva med min bästa vän. <3

Pentagon city..

Idag testa vi på tunnelbanan och for iväg till Pentagon city och shoppa lite. 








Krogrunda i DC..

Igår va Linda ledig från jobbet. Så hon följde med oss ut och visa oss några av uteställena/ krogarna här i whashington DC. 
Blev en galet rolig kväll/natt, Super kul. 

Trivs verkligen ihop med Hanna och Linda. För varje dag som går är jag jätte tacksam och glad.. Jag bara njuter.

It was a awesome night out.








Lunch och shopping..

Åkte ner till svenska ambassaden "house of sweden" för att träffa lindas kompis Jenny. Där vi åt lunch tillsammans ute i solen. 


Sen blev det en liten shopping rund.
I Love the time here. Hang out whit this two girls. 

Me, Hanna and Linda <3



Redo för gymmet..

Vi ligger inte på latsidan i DC.
Denna dag starta med ett Gym pass. 




Hello Mr president

Idag har jag och Hanna vart ute och vart lite turistiga. Vandrat längs gatorna. Spanat in lite se värdigheter som monumentet, och the white house. "Sagt hej till Mr president" ;)

Solen titta fram, riktigt fint och varmt väder fick vi idag. Jag bara njuter av att vara här. Så tacksam att få uppleva detta.










A night out..

Första utekvällen i whashington DC.
Spana in Lindas bar där hon jobbar. Fick se henne in action. Så coolt, jätte duktig. Bästa bartendern ever. 


Hade en super rolig kväll. Träffa massor av trevliga människor som kom fram och prata med oss. Att va ute i USA är inte som att jag ute i Sverige. Det här va mycke roligare. I like It here.

Det bjöds på live Reggae band denna kväll. 




Grundlurad...

I nästan ett år har min vän pratat om att hon har en idé till den bästa 30-års presenten. 10e april på min 30-års dag fick jag reda på vad min vän planerat. Jag fick en resa till Kroatien. En vecka som jag ska få umgås med min bästa vän. Sol, bad och lite planerade äventyr. Vilken underbar present jag fick av min bästa vän, min familj och Hannas familj som blivit lite av min extra familj. 


Så va den stora dagen här. Dagen jag väntat på. En veckas semester. Nya äventyr tillsammans med min bästa vän.

Fick en packlista av Hanna. 

"Nu ska vi se om vi kan ordna en skaplig packlista.. ☺️
1. Pass 2. Pengar 3. Mobil-hörlurar 4. Kamera 5. Springskor 6. "Finare" skor (typ ballerina) 7. Underkläder + en bikini 8. Några toppar och linnen 9. Shorts och några långbrallor 10. Lite festligare kläder, ca 3 uppsättningar. 11. Träningskläder 12. Hygienartiklar... 
Hm, kommer inte på nåt mer just nu.. 
Kan va bra för dig att ta med magmedicin ifall du skulle få i dig laktos.. 
Vore bra om du hade en ryggsäck som handbagage.. 
Fråga om det är något du undrar över, eller säg till om jag glömt något.."

Ryggsäck och träningskläder. Vet att hon planerat lite äventyr. Min tanke va att vi ska ut och klättra i nått berg i Kroatien. Hyra cykel och cykla nån stans. Kanske nån båt utflykt. Resväskan packad. Mot Arlanda.

Min kära syster och svåger skjutsa upp oss till Arlanda. 03:30 åkte vi från stan. Väl framme på Arlanda säger Robert till Sara "vi följer väl med in" fundera på varför dom skulle följa med in. Va väl bara att släppa av oss? Tanken slog mig att det va ju tidigt på morgonen. Dom kanske ville äta frukost tillsammans med oss där inne?

Väl inne tar Sara upp sin mobil. Hanna tar upp en mapp med papper. Det blir tyst. Dom står som i en ring och tittar på mig och Hanna säger. "Jag har ju inte riktigt vart ärlig mot dig. Vi ska inte till Kroatien" 

va? Fatta ingenting. Varför står jag på Arlanda då? Varför har jag packat en väska. Ska kanske Sara och Robert åka med oss nån stans? Tusen tankar hann jag tänka. Tills det att Hanna räcker över mappen med papperna och säger. "Du kan väl titta här själv vart vi ska åka"

Tittar på pappret, texten flyter bara ihop, blir i nån fort av chock, vart ska jag åka? Va ska jag titta efter? New york? Va? Fatta ingenting..

"Vi ska inte åka till Kroatien, vi ska åka till USA. Du ska inte ha semester en vecka. Du ska ha semester i två veckor"

Chock, fattar ingenting, skämtar ni? Sjukt, galet, it's a dream come true. Min dröm resa. Vilken 30-års present. Vilken fin vän jag har. Vilken underbar familj jag har och vilken underbar extra familj. Jag är världens lyckligaste och jag känner mig så sjukt bortskämd. Och grundlurad. Alla viste utom ja, alla lyckades hålla detta hemligt. Ingen försa sig. Jag som satt på jobbet och planera schemat för dom kommande veckorna. Inte ens på jobbet kunde jag ana att någon viste om detta. 

Fattar inte att jag nu befinner mig i USA.



Mellanlandning på Island. Och den traditionella flygplats ölen. Där fick vi vänta 8h till nästa plan skulle ta oss till new york.
Väl framme i new york blev vi uppmätta av Hannas kusin Linda och hennes kompis Kenny. 

Vi skulle tagit bussen till Washington DC efter att vi landat i new york men dessa två överraska oss på en gata där vi trodde bussen skulle gå. Så för att vi skulle slippa resa mer fick vi sova hos Kenny första natten för att sedan dagen efter be ge oss till Washington där vi nu befinner oss hemma hos Hannas underbara kusin. Känner att detta kommer bli två underbara veckor!!

Awesome. Är så nöjd och glad.

Just me..

Några bilder på mig själv...
Lite har man nog förändrats under åren.




Naglar...

Michelle fixa systers naglar igår.
Jag ville ju inte va sämre, så hon fick kladda på lite baby rosa på mina naglar. Men nått säger mig att jag är inte gjord för att ha färg på naglarna. Mina lixom lossnade. Oops.
Kanske lika bra. :p






Finaste vännen!!!

Jag brukar ofta säga att jag har många kompisar men få vänner. 

En vän för mig är nått extra. Nån man har förtroende för. Nån man kan dela allt med. En person man kan skratta, flumma, gråta,  prata om allt mellan himmel och jord, vara tysta och bara umgås... 

Oavsett hur man beter sig eller vad man gör så finns en vän alltid vid ens sida oavsett vad. En riktig vän ser en för den man är. 

Jag har en sån vän. Min namne. 
Min bästa vän. 6års vänskap och många fler år kommer det att bli. En vän för livet. Vi har redan hunnit med många äventyr och snart är det dax för ett nytt.




Sooool, värme.. Ledig dag.

Efter att ha jobbat 7dagar i rad kan jag säga att jag verkligen uppskatta gårdagen, få va ledig. Njuta av sol och värme. 

Blir dock lite rastlös av att sitta still. Så jag klippte gräset, tvätta bilen.

Åkte till Joans och luncha med mamma. Mycket trevligt.



Men bästa av allt, måndag = game of thrones. Bästa serien med bästa sällskapet. Me like



Fick en riktigt bra ledig dag.

Kändes på jobbet idag att jag va ute i solen igår. Smått bränd.


Att nu sitta ute i trädgården med shorts och t-shirt kl 19.30 känns ju hur skönt sem helst. Älskar mitt hem, min trädgård. Sitta och höra fågel kvitter och njuta av lugnet. Life is good.. 




Njuter...

Dag 6 av 7..

Att planera in sina två lätthelgsdagar utan att titta schemat är inte att rekommendera. Kristiflygaren en torsdag kändes som en bra dag att jobba på. Men att den extradagen inföll på min lediga dag va inte nått smart drag eftersom det är min jobb helg. Så får glatt jobba 7 dagar i rad. Extra skönt att komma hem. Underbart väder, ta fram trädgårdsmöblerna och avnjuta en måltid ute i trädgården. Såna stunder man njuter lite extra.




Livet med hus och trädgård.

Ibland måste man få skryta lite och känna sig extra duktig. Jag vill ha fint runt om kring mig. Även om mitt hem just nu ser ut som ett bombnedslag. Men har prioritera trädgården nu när det vart fint väder. Städa inomhus får jag göra en regnig dag istället. 

Jag har en blomlist på framsidan som jag inte orka göra nått med förra året. Det fick jag sota för i år. Då gräs, tistlar, och vildvuxna blommor tagit över hela rabatten. Så kände att det va dax att ta tag i det hela. Viste dock inte vart jag skulle börja. Grannen kom förbi och fråga vad jag höll på med.

-Jag tänkte jag skulle gräva upp allt och sen lägga på ny jord

Han bara titta på mig skaka på huvudet och sa att han blev trött bara av att se eländet. 

"Mina rabatter får växa igen. Så tar jag gräsklipparen och klipper ner skiten"

Kan ju va en idé. Men jag vill ju ha lite blommor och fint. Så att ta fram gräsklipparen va ju iuf lockande. 
Men, efter några timmars slit är jag riktigt nöjd. Hoppas blommorna överlever som jag planterat om. Sen är det dax att införskaffa lite mer blommor som ska planteras :)

Observera skottkärran. 3 fulla kärror har jag grävt bort.





Onsdag kväll = ridskola.

onsdagar är lite av favorit dagar. Längtar alltid till onsdagar. Då är det ridskola. Tycker ju att det är jätte roligt att rida. + att jag vet att jag varje onsdag träffar min syster och min bästa vän. Pricken över i lixom. Kan inte va annat än nöjd och glad. 

Bra väder, börjar bli ljusare på kvällarna. Så idag fick vi rida på utebanan. :)






Its a beautiful day..

Känner att en dag som denna finns det inget att klaga på. Underbart väder. Me like.


Hörlurar, bra musik, linne, sol, rensa ogräs, bara blommor som saknas. Det tar sig. ☺️ älska vår och sommar. Pyssla i trädgården. Göra fint.




Underbart väder..

Nöjda och glada katter som njuter av det fina vädret. Nöjd matte som idag fick ta fram gräsklipparen. Årets första klippning.




Syskondagen.

Igår va det tydligen syskondagen. Jag vill då här passa på att berätta att jag har 3syskon som betyder otroligt mycke för mig. Jag vet inte vad jag skulle göra utan dom. Vi är alla väldigt tajta. Kan prata med dom om allt. Dom finns alltid när man behöver dom. Jag Älskar er. <3




Ridskola..

En nöjd och glad tjej som fått börja rida igen. Hon va så duktig.




Dressyrtävling..

Idag kl 9:00 befann jag mig på Vårnäs för att följa med Kristin och hennes man på ännu en dressyrtävling. Börjar få in snitsen på det där nu. Men har fortfarande mycket kvar att lära. :p

Det gick kanon bra för Kristin och Bullen. Dom va jätte duktiga. Är så imponerad. 61,6% 

Vi hade kanon väder och det bästa av allt va att det även va lagtävling i dressyren den här gången. Och vingåkerslaget vann lagtävlingen. Super kul, jätte duktiga!!! 

Stort Grattis till 
Sara, Kristin, Malin, och Sara

Uppvärmning


Stiligt ekipage på banan


Laget, Mot prisutdelningen. 

Ärovarv. 

Nöjd, stolt och glad ryttare. Nöjd häst.




Haft en toppen dag, kul att va med och hjälps till och titta när det går så bra.

 Vill också kunna rida så där fint som alla tävlingsryttare gör. :)

Flytt...

Den här helgen har jag ägnat åt min bästa vän. Genom att hjälpa henne att flytta och flyttstäda. 

Igår fira Hanna och Erik 6månader. Det firades stort genom att flytta in i huset och där med bli sambos. 💕


Självklart hjälpte krille, Sheila och lilla Zoe till.


Vi fick en trevlig kväll tillsammans i det nya huset.

RSS 2.0