Morsdag

Grattis mamma på morsdag.
Så tacksam för att du alltid ställer upp och finns där vid min sida. Älskar dig ❤️

(null)


Larry

Idag har pappa och Katarinas hund Larry fått somna in. Himlen har fått en ny stjärna.
Snällare hund får man leta efter. Kommer bli tomt att komma hem till pappsen nu när du inte är där. 😢❤️

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Grattis Pappa

Nu har han bara ett år kvar till pensionär. Grattis kära pappa på födelsedagen 

(null)


Göteborgsvarvet

(null)

Vilken grym prestation. Han har knappt tränat nått. Ändå åker han ner och tar sig runt Göteborgsvarvet. Ett halvt maraton. Är så stolt över dig hjärtat. ❤️ 



Liam 14år

I torsdags fyllde mitt älsta syskonbarn hela 14år. Vart tog tiden vägen? Grattis kära Liam.

(null)


Mina ❤️

Mina 3 pälsklingar på samma bild
(null)


Nytt liv till världen

Nu äntligen känner jag att jag kan skriva om det. 

Jag backar tillbaka till vintern 2020. Jag trivdes med min tillvaro. Skulle aldrig flytta. Skulle bo i mitt lilla hus med vita knutar tillsammans med katt och hund. 

Men sen i början av januari 2021 får jag ett meddelande av ett blont yrväder på Badoo. 

Det va ju roligt att han också hade hund. En hundpromenad har väl ingen dött av. Sen kan jag avpolitera honom. Så kom han hem till mig för en promenad med hundarna. Där väcktes nått som jag aldrig trodde jag skulle känna. En nyfikenhet på nått nytt. Det här va inte alls nån jag ville avpolitera…

Och sen den dagen har vi setts varje helg. Som sen ledde till näst intill varje dag. En känsla jag aldrig känt förut. Fjärilar i magen. Att få älska någon och känna sig älskad. Känna hans omtänksamhet. Lycka 🙏

Den 17e januari 2022 kliver han ner på knä och friar. Sa så klart JA 💍 ❤️
(null)

(null)


Lite mer än en vecka senare 26e januari fick vi ringarna. Samma dag tar jag ett gravtes för mensen va sen. GRAVID 

(null)

Det va sååååå många blandade känslor. Jag som vart så inställd på att det blir inga barn. Och jag kände mig okej med det. Även om det fanns en längtan. Och nu är det helt plötsligt min tur. 

Men oj, förlovad, väntar barn.. vi kan ju inte sitta med två hus nu.. så det va bara ringa mäklaren. Insåg ju att det är mitt hus jag får sälja. Jag som aldrig skulle flytta. Men va gör man inte för kärleken.

(null)

Huset tillförsäljning och såldes ändå väldigt fort. Flytta in hos Jonas redan i februari. Helt plötsligt skulle vi börja boka in oss tillsammans under samma tak. Blanda hans möbler med mina. 

Men att va gravid visade sig inte va en dans på rosor. Mer eller mindre mått illa sen jag fick veta att jag va gravid. Har spytt sen vecka 6. Va hemma från jobbet hela mars. Fick inte behålla nån mat. Besök på Gyn akuten.
Bebis mådde bra fast mamman inte mådde bra. 😅 ett litet pyre. Fick ett väldigt tidigt ultraljud. Sån lycka att få se det lilla pyret.
Det är verkligen nått som växer i magen.
(null)

In i april, börja sakta kunna återgå till arbetet. Även det va lycka. Blir knasig av att gå hemma. Få lite annat att tänka på. Få träffa lite folk igen. Peppar peppar har jag klara mig från att spy på jobbet. Spyr vissa dagar innan jag åker till jobbet. Annars när jag kommer hem. Oftast precis innan jag ska sova. Så lägger man sig med tom mage. Vaknar mitt i natten hungrig och kissnödig. Är väl bara att vänja sig. 

Härlig start vi fick på vårt sambo liv.

Första ultraljudet när jonas fick va med. Att se honom lysa som en sol. Va ett leende från örsnibb till örsnibb. Kändes lite mer verkligt.

(null)

Tiden går, imorgon går vi in i vecka 20. Halva tiden har gått. Längtar såååå till slutet av september. Inte ofta jag längtar till hösten men nu går det gärna gå fort dit.

Har haft konstig känsla senaste veckan. Noja sig för att hjärtat ska sluta slå. Att det är nått som inte är som det ska. Så hade vi nytt ultraljud idag. Va en sån skön känsla att få se det lilla tickande hjärtat. Att få höra barnmorskan säga att allt ser bra ut. ❤️🙏 fantastisk. 

Nu vill mamman sluta må illa och sluta spy och få kunna njuta halva tiden som är kvar. Älskad från första stund. Efterlängtad. Nytt kapitel inlivet. En spännande tid väntar.

Han ❤️
Jag har hittat den bästa pappan till mitt barn.

(null)


Stolt faster.

Alltså hur söt får man va?
Mitt hjärta smälter av att se dessa bilder. Älskad från första stund. Fina Lucas 😍

(null)

(null)


Instruktion i bondelivet

Här ska läras att åka traktor.
Bor man ute på landet så hör det vist till 🤪

Hobby bonde.

(null)

(null)

(null)


Hej då baggebo

I fredags lämna jag nycklarna till det jag trodde va mitt drömhem som jag skulle tillbringa resten av mitt liv…

Men saker förändras tydligen. 
Livet gjorde en tvärvändning,

7år senare har jag nu lämnat nycklarna till nya ägare som får fortsätta förvalta detta hem.

Så jag säger nu, hejdå Baggetorp. Tack för den här tiden.

(null)


RSS 2.0