Åh nej

Skitig hund 🙈
(null)

(null)


Mums

Lyxar till med lite snabbmat.
(null)


Typiskt...

Är det nu man ska säga "Fuck Corona"
Lite less på den här pandemin nu... men dennkänslan är jag nog inte ensam om.

Imorgon va vår planerade ullareds tripp. Jag, Sheila, forss och lillebror skulle ta en road trip. Nått jag sett fram emot.

Men tack vare denna pandemi och ökningen av Corona har vi nu i kväll valt att avstyra det hela. 

Så det va bara att åka och hämta hem Bonzo hos mamma. Men känns som ett klokt beslut. Jag får trösta mig med lite nät shopping istället och se fram emot en sovmorgon och massor av egen tid. För nu har jag semester fram till på onsdag. Efterlängtad och behövlig ledighet.. 

Sheila ❤️

(null)

Som jag älskar detta yrväder.
En otroligt fin vän. ❤️

Umgås..

Umgås med folk som ger energi.
Inte dom som tar energi..

Idag har jag valt att inte umgås med någon. En dag med egentid, bara va. Ladda betterierna. Ibland behöver man sånna här dagar. 

Jag är nog över lag dålig på att höra av mig till folk. Men jag hoppas och tror att dom jag bryr mig om ändå vet om det. Är tacksam och glad att jag har otroligt fina vänner. Dom som ger energi. En av dom är min namne. Min bästa vän. 
(null)


Bonzo och Larry

Idag fick Bonzo hänga med Larry när jag jobba. Alltså dom här två. 😍

Jag kunde inte låta bli att skratta lite för mig själv när jag gick med som på lunchen. Mötte en hund. Och va som att Bonzo skulle skydda Larry. Så han ställer sig framför Larry. Tittar på hunden och fnyser. Sen skakar han lite på sig tittar på Larry och går vidare sida vid sida. 

Såg jätte roligt ut.
Sen att gå med två hanhundar... Ja, man ska kissa på samma träd, samma buske. Och det verkar va viktigt att få sista kissen. Så om Bonzo börja kissa på en buske. Och Larry går och kissar. Då måste Bonzo gå tillbaka till busken för att få sista kissen 🙈 

Sötnosar 😍🐾

(null)


Kungligt besök på jobbet

Fin besök på jobbet idag.
Kanske råka passera entrén lagom som kronprinsessan och prins Daniel dök upp. ☺️Hon verka så otroligt rar. Stanna upp och hälsa. 

(null)

(null)


Så tragiskt.

Strax efter klockan 20:00 ikväll knacka det på dörren hemma. Va en granne lite längre upp som stod utan för med sin hund. "Ursäkta att jag stör" min första tanke va att hon ville gå en hundpromenad. Så säger hon helt plötsligt att min gubbgranne är död. 

Va? Nej, han är inte död? Eller va säger hon? Är han död? 

"När såg du honom sist?" 
Ähhh... ja när såg jag honom sist? Han brukar ju kunna möta upp mig ibland när jag kommer med bilen eller haffa mig när jag är ute med Bonzo. Men när jag börja fundera så va det nog ett bra tag sen jag såg han. Så det va bara ta på sig. Kliva ut och möta upp ambulans och polis. 

Min gubbgranne va en riktig ensam varg. 
Men en orolig gammal jobbarkompis hade hört av sig till grannen ovanför och ville att hon skulle kolla efter honom. För han fick aldrig nått svar när han ringde. 

När jag nattkissa Bonzo Haffa polisen mig igen. Han ställde lite frågor. När polisen fick reda på vart jag jobba fråga han om jag kunde hjälpa dom att gå in och identifiera honom. Bekräfta att det verkligen va han. Så det gjorde jag, uppskattningsvis har han vart död mellan 7-10 dagar. 

Jag kan bli lite irriterad på mig själv att jag inte reagerat tidigare på att det va länge sen jag såg honom, men det har ju börja blivit kallare. Han har hållit sig mer inomhus. Jag har kommit hem sent, dagarna bara springer iväg, 

Vem ska nu hålla koll på mig? 
Han må ha vart speciell men oj va jag kommer att sakna min gubbgranne. 

Rest in peace 
Himlen har fått en ny stjärna ⭐️ 

Mitt nya fynd

Har länge vart på jakt efter en fåtölj. Så hitta jag en på köp och sälj som en granne mitt över åkern sålde. Det va bara att slå till. Super nöjd. Dom kom och leverera den hem till mig nu ikväll. 

(null)


Så sant

(null)


Trapp bygge

Igår stod både jag och pappa med varsin pannlampa. Nu är trappen snart klar.
Lite små fix kvar. Så fortsätter bygget vidare i vår. Jag är super nöjd. Vilken skillnad.

(null)


Höst 🍂

(null)


Alva 11år

Idag fyller hon 11år. Stort Grattis 🥳
Min älskade systerdotter. Så älskad.
Vis, klok, sprallig och go.
Den här tjejen betyder otroligt mycket för mig.  Det är mosters tjej. ❤️

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0