Panik

Det här med att ha barn och här insidenter inträffar, så vet man inte hur man reagerar i panik situationer. Jag har tänkt att jag är väldigt lugn när det händer saker. Att jag kan hantera olika situationer bra.

Men icke…

Förra helgen skulle vi ta lite foton i gräsmattan på Noel. Han ville ju inte sitta still så han kröp iväg. Så såg jag att han börja pilla med något. När jag kommer fram ser jag att han sitter och håller i en bålgeting. Han har fångat in den rätt över kroppen. Från hans lilla hans sticker det ut ett stort huvud och på andra sidan en stjärt. Jag fick panik. Springer fram. Lyfter upp Noel och Bara skriker. Skakar hans hand och ropar efter Jonas. Noel börja gråta och där känner jag ännu mer panik. "Nu blev han stucken" såg framför mig en färd till sjukhuset. Men han klara sig bra denna gång. Det blev inget. Han va lite röd runt handleden. Förmodligen för jag höll för hårt när jag skulle skaka bort det han höll i. 😰 han hade sån tur att han greppa över kroppen. Kunde ha gått så illa. Han blev förmodligen ledsen för jag skrek.

Jonas fatta ingenting. Han sa åt mig att sluta skrika. Han trodde jag skrek för att få hans uppmärksamhet. Men så va ju inte fallet. Inte förrän jag börja skrika att det va en bålgeting han förstod, "ta det lugnt" jag va inte lugn.

(null)

(null)


Alva 14år

8 syskonbarn. 7pojkar och 1 tjej.

Idag igår fyllde denna fina omtänksamma tjej hela 14år. Stolt moster. 

(null)
(null)


Grattis älskling

Min sambo och bättre hälft.
Stort Grattis på födelsedagen 🥳 
Va skulle jag göra utan dig? ❤️

(null)


Noel 1år

Vart tog tiden vägen? Har det redan gått ett år. Tycker inte det va länge sen vi låg där på BB och fick reda på att vi fått en lite son

2022
Gick en dröm i uppfyllatt att få bli mamma!

Graviditet: Glädje, oro, cravings, illamående, spydde varje dag från v6 till v.22 overklighetskänsla, ultraljud, höra hjärtslag, sparkar, förväntan, förberedelse, skratt, tårar, tacksamhet, längtan, växande mage, gick upp 25kg. fixa bebisrummet. Svullna fötter. Längtan.

Förlossning: vattnet gick 27e Kl 21:00. SMÄRTA, Feber, värkar, krysta, oro,, Jonas stöd, hjärtslag, i all smärta är det nog det bästa JAG GJORT o UPPLEVT, vilken känsla efteråt 29e 04:18 tittar ett nytt liv ut, det är en pojke - det är en NOEL. överväldigande glädje

Livet som mamma: Underbart, fantastiskt, överväldigande, jobbigt, läskigt, trötthet, blöjor, skrik, SKRATT, promenader, BVC, sena kvällar, vakna nätter, amning stod jag ut med i 5 dagar. Sen blev det flaska. minnen, oro, glädje, kärlek, överväldigande känslor, tacksamhet, lycklig, överväldigande känsla att han är VÅR & att älska någon så mycket att ingenting kan jämföras med den kärleken. 

Älskade Noel. Nu har du berikar oss ett helt år och vi älskar dig såååå mycket. Att få se dig växa upp. Få se din utveckling. Älskade barn. 

Grattis på din 1års dag. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)



Mamma fyller pensionär

Stort Grattis till kära mor som fyllt år.
Tiden bara springer iväg.
Vi är så glada att vi har sig i våra liv.❤️

(null)


RSS 2.0