Min fina hund ❤️

(null)


Mina ❤️

Bästa stunden på dagen. 😍

(null)


Ridskolan

Att kunna sluta tidigare från jobbet och få följa med Alva till ridskolan. Få lite egen tid. Som jag älskar dessa stunder. 

Nöjd tjej.

(null)


Ny trapp på G

Är väldigt nöjd. Fått hjälp av pappa med stommen. Idag gjorde jag klart uppepå, skruva och såga och la dit plankorna. "Kan själv"
Kanske Nån liten miss på avståndet. Men ska väl synas att en amatör byggt. 😜
Nu är det bara trappstegen kvar.
Och ansöka om bygglov så får vi se om det blir ett tak över så småningom om?

(null)


Helgen

Veckorna går så sjukt fort. Imorgon är det fredag igen och jag kan åter igen få njuta av ledig helg.

Förra helgen gick sjukt fort. Kändes som jag la mig på huvudkudden fredagkväll och vakna igen måndag morgon. Helgen bara flög iväg.

Lördagen starta med att pappa kom hit. Så börja vi bygga på min trapp på baksidan. När jag åkte klippte jag min gräsmatta + att jag gick över till lillebror och klippte av deras åker tillgräsmatta. 😅 där efter grävde jag bort min blomlist. Va ute från 09:00 på morgonen till klockan 20:00 på kvällen. Då fick jag gå in för då blev det för mörkt. 

Söndag starta med Stalljour. Där efter hämta jag Hedda och åkte till syster och tog en lång promenad med sara, alva och hundarna. Super mysigt. Där efter kom pappa igen så vi fortsatte med bygget.. där efter gick jag över till Andreas och måla lite innan det va dax att åka iväg och avsluta med lite innebandy. Super bra helg. Väldigt nöjd. Mycket blev gjort.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Ridskolan

Det är blandade känslor efter dagens ridpass. 

Har tagit ett beslut om att ta uppehåll från ridningen. Vilket känns både skönt och tråkigt. Speciellt efter en sån här kväll. Avsluta med en riktigt skön känsla. Så känner att jag ändå avsluta på topp. Fick ju världens goaste lilla ponny, fantastisk härlig galopp. Jag är nöjd.

Säger tack för mig. Nu har jag harvat i det där ridhuset i 5-6år. Inte riktigt samma glädje som när jag börja. Där av blir det nu ett uppehåll för att se om man får suget tillbaka? 

(null)


Talang

Alltså shit, vilken talang. Vart fick hon den ifrån? Stolt moster när jag får en sån fin bild. Den här har min systerdotter ritat alldeles själv. Alva 10år 🤩

(null)


Fönsterputts

Har fått bekanta mig med en ny vän idag. Tycker att vi gjorde ett bra jobb tillsammans. Man kan säga att det va på tiden och väldigt välbehövligt. 

Har övervåningen kvar, men det får jag ta en annan dag. Har jag bott i 5,5år och inte ens minns när jag putsa fönsterna sist.. ja, då kan några fönster vänta ett tag till 😜

Välbehövlig, svart vatten, tack kompis, det där gjorde vi bra 😁 jag och kärcher 

(null)


Syster helg

Haft en riktigt bra helg tillsammans med världens bästa syster som kom hit och sov över från lördag till söndag. 

Va skulle jag göra utan dig? ❤️
Love you ❤️

(null)


Hmm...

Vissa tar sig friheter. Har inte du en egen säng!? 🤔

(null)


Grattis Mamma

Igår va ingen vanlig dag, för det va mammas födelsedag. Hurra, hurra, hurraaaaa!!

Grattis kära mor. ❤️

(null)


Blocket varning

Idag är min hund väldigt billig och blocket varnad. När jag kommer hem från ridskolan möts jag av detta innanför dörren. Tack Bonzo. Jag fick ha mina glasögon hela i lite mer än 3 månader 😰🙈

(null)


Du och jag ❤️

Fina hunden, du och jag. ❤️

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Renovering

Söndagen tillbringa jag hemma hos lillebror. Målat väggar och tak. Dom kommer få sååå fint är allt är klart.

Andreas och Sara
(null)


RSS 2.0