Barnvakt.

Har vart barnvakt åt Liam och Alva Torsdag till söndag. Väldigt mysigt att ha dom här men också väldigt lugnt och skönt nu när dom åkt hem igen. 

Hade stalljour på lördagsmorgonen. Liam tyckte kanske inte det va jätte kul. Men han va ändå duktig och hjälpa till att leda ut hästarna till hagen. 

Fick även äran att ha Theo och Tim Lördag till söndag. Så vi tillbringa lördagen hemma hos Mamma. Så hade Elis några att leka med. Sen Så va det full fart på barnen här hemma idag. Inte jätte lätt att sova. Pojkarna fick ta min dubbelsäng och jag och Alva dela på gästsängen. Zzzz... 

Barnvakt åt 4 av 5 syskonbarn. Elis fick ju som sagt va hos mormor då han är super allergisk så han har svårt att va här. 

Älskade ungar ❤️

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Man smälter.

Ibland kan jag känna att jag gjorde ett fel val att skaffa en golden. Även om jag älska min pojke och vill så klart inte byta bort honom. 
Det va rätt i livet just då.

Men min drömhund har ju ändå alltid vart långhårig schäfer. Och idag få åka och gosa med schäfer valpar. Mitt hjärta smälter. 

(null)

(null)

(null)


Sanning bakom bilden

Ligger en hel del sanning bakom denna bild. 
"Nu sattsa vi på vården, fler poliser." Eller?? 
(null)


Promenad

Man får passa på att njuta av sällskapet för detta händer inte ofta. 

Att få med syster och mamma på promenad är inte så svårt. Men att få med lillebror samtidigt. Den är sällsynt. 

"Jag vill inte med borde" Jajjemän. 
Bara följa med och lufta lungorna så kan du få ligga och lata på soffan med gott samvete sen. Tror dom tyckte att det va skönt och mysigt att va ute. 

Mamma tyckte att vi gick lite för fort. 
Men klart är hon va vid att gå med Bonzo och han får lukta på varje buske han ser, ja då tar det ju tid att gå 😂😂 många mikropauser. 

En mysig söndagspromenad. 💕 me like 

(null)

(null)

(null)


Bonzo 3år

(null)

(null)
Inte varje dag man får en hälsning från Anders Bagge. 😜


Mitt hjärta fyller 3år. Tänk va tiden går, känns som det va nyss jag hämta honom nere i Göteborg. Min fina hund. ❤️

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


2020..

Nytt år, nya tag.

(null)


10års vänskap

10 års vänskap firas på bästa sätt, hundmässa, hotellweekend god mat och dryck. Lycklig som har dig i mitt liv. Världens bästa vän, Min namne ❤️

(null)

(null)


Nyår

Nu lämnar jag 2019 och välkomnar 2020.

2019 har väl på ett sätt vart ett turbulent år. Men som gav nya möjligheter. Så nu kan det ju bara bli bättre tänker jag.

Gick halvt in i väggen slutet av 2018, men kom igång och börja jobba heltid igen april 2019. Men då bytte jag helt arbetsuppgifter och blev transport ledare. Vilket gav möjlighet till plugg i Västerås i 8veckor där jag tog Lastbilskort. 

Trivs just nu med tillvaron. Har inte så mycket att klaga på. 

Fira in det nya året tillsammans med Hanna, Erik och Lena. 
Det här är första året jag inte tagit nån bild. Vilket känns jätte konstigt. Det måste på nått sätt innebära att man hade så trevligt att man lät bli mobilen 😜

Är så tacksam och glad att jag har Hanna och Erik i mitt liv. Uppmuntrande, stöttande, och man har sjukt roligt tillsammans. ❤️

(null)


RSS 2.0