Fotbolls avslutning..

Då har vi haft fotbollsavslutning den här helgen. Petra som vart lagkapten har fixat och ordnat. Vi viset bara att vi skulle bli indelade i lag. Att vi skulle va inomhus "oömma kläder" och inomhus skor. Och så skulle vi ta med oss badkläder. 

Vi samlades 06:45 på olymposparkeringen så åkte vi mot Örebro. På mariebergsparkeringen stanna vi och åt frukost. (Drick yoghurt och fralla) dör efter åkte vi vidare och stanna tillslut i Karlskoga och Boda Borg. 

Vi fick för leka av oss ordentligt. Riktigt roligt. Mitt lag vann. Då vi fick ihop 10 stämplar. Kl 13 va det lunch på boda Borg där det bjöds på taco buffé. 

Sen bar det av igen. Denna gång stanna vi i Örebro och gick in på gustavsvik. (Vilket förklarar varför vi skulle ha badkläder med oss)

Jag hade ju redan listat ut att det va Boda Borg och gustavsvik vi skulle till innan vi åkte. Men det va riktigt roligt. 


Sen sov vi på Clarion hotels i Örebro. 
Hotellfrukost :) aldrig fel.. Bästa med art bo på hotell.

Vi va ute och åt på resturang på kvällen. Mysigt och gott! :)



Vid varje plats låg ett gult papper som Petra fixat. Där hon skrivit ett "omdöme" om varje person där hon gjort likheter med Disney figurer"

Jag blev årets Timon med motivering: precis som Timon har du alltid en skön style till allting. Oavsett om det är en jäklig motståndare eller det faktum att vi bara är tio spelare till match ler du åt eländet. Och att helt avslappnat göra mål från en utterbacksposition är Hakuna matata!

Trötta tjejer i bilen efter Boda Borg :p




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0