Hus, trädgård, arbete..

Jag älskar mitt hus, trivs så sjukt bra där jag bor. Men att bo i hus och ha stor trädgård innebär mycket arbete för att hålla efter. Jag önskar att jag va mer händig. För det är otroligt mycket jag vill göra. Men jag gör så gott jag kan. Jag har nog lite svårt att be om hjälp. "Kan själv" 


Jag är inne i en period jag är trött, grinig, humöret sviktar på grund av att orken tryter. Huvudvärk. Ingen lust att umgås med någon. Men trots det gav jag mig ut i trädgården för att pula lite för mig själv. Bonzo fick öva på att springa i långlina. Gick sådär. Trassla in sig en hel del. 

Jag börja gräva upp lite buskar. Skulle bara ta tre stycken på framsidan. Det sluta med att jag grävde upp alla på sidan av huset också. Jag höll på från 10 på förmiddagen till kl 8 på kvällen. Det va sjukt tungt. Helt slut. Orka knappt lyfta upp Bonzo. 

Han vågar inte gå i trappen upp till övervåningen. Så får bära upp honom. 

Men envishet igår resultera i att jag knappt kom upp ur sängen i morse. Skrek nästan rakt ut av smärta i ryggen. Benen bar mig knappt. Tog lång tid innan jag fick på mig strumporna. Försökte lyfta Bonzo men det gick inte. Klara inte att lyfta honom, försökte locka ner honom från trappen. Han gick några trappsteg. Så efter mycket bök lyckades jag tillslut lyfta upp honom. Sakta lutandes mot väggen tog vi oss ner. 

Vila en stund på Förmiddagen. Sen tog vi oss ut och fick röra lite på mig så mjukna jag lite. Fortfarande ont men bra mycket bättre. Nu känns det mer som bara en riktigt tung och jobbig träningsvärk.

Men fint blev det. Nu har jag en rejäl hög som ska till tippen. Skam den som ger sig.

Bonzo tyckte om groparna efter buskarna. Dom va väldigt roliga att gräva i och lägga sig i. Galet skitig. Både han och jag fick välbehövlig dusch efteråt. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0